Type to search

Stiri Tenis

Jannik Sinner Cucerește Primul Său Trofeu pe Iarbă și Se Pregătește pentru Wimbledon

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Sinner Triumfă la Halle Open

  Jannik Sinner, liderul clasamentului ATP, a câștigat duminică primul său titlu pe iarbă, învingându-l pe partenerul său de dublu, Hubert Hurkacz, cu 7-6(8) 7-6(2) în finala Halle Open, ale cărei ponturi tenis au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri. Această victorie marchează cel de-al 14-lea titlu de simplu din cariera campionului de la Australian Open, în vârstă de 22 de ani.

  În finala Halle Open, atât Sinner, cât și Hurkacz, care au jucat împreună în proba de dublu a turneului, au salvat câte un punct de break în primul set, schimbând ași și menținându-și serviciul, forțând un tiebreak pe care Sinner l-a câștigat. În al doilea set, Sinner a avut șansa de a se desprinde la 2-0, dar Hurkacz a salvat două puncte de break și ambii jucători și-au menținut din nou serviciul înainte ca Sinner să revendice titlul după un alt tiebreak.

  Hurkacz i-a adus un omagiu lui Sinner, spunând: „Este inspirant ceea ce ai realizat în ultimele 12 luni. Jannik devenind numărul unu în lume este cu adevărat special. Încerc să învăț din asta. Felicitări mari.” Sinner l-a felicitat, de asemenea, pe Hurkacz, care a câștigat Halle Open în 2022, pentru că a ajuns din nou în finală, adăugând: „Suntem foarte buni prieteni în afara terenului… văzându-ne jucând finala aici este foarte special. Mulțumesc mult.”

Jannik Sinner Cucerește Primul Său Trofeu pe Iarbă și Se Pregătește pentru Wimbledon
Sinner și Hurkacz, adversarul său din finală, sunt buni prieteni

Sinner, Pregătit pentru Wimbledon

  Jannik Sinner se pregătește pentru o potențială victorie la Wimbledon după ce a câștigat primul său trofeu pe iarbă la Halle și a declarat că este mai încrezător pe această suprafață înainte de Grand Slam-ul care începe săptămâna viitoare. Potrivit recentelor statistici tenis mondiale, italianul de 22 de ani a devenit al optulea bărbat, de la introducerea clasamentului ATP în 1973, care câștigă primul său turneu ca numărul unu mondial, după ce l-a învins pe partenerul său de dublu Hubert Hurkacz cu 7-6(8) 7-6(2) în Germania.

  „Sunt nerăbdător pentru Wimbledon. Anul trecut am ajuns în semifinale, am jucat un tenis bun. Să vedem ce va aduce anul acesta,” a spus Sinner, care a câștigat primul său titlu de Grand Slam la Australian Open în acest an. „Sunt mai încrezător, cu siguranță. Și pe această suprafață, iarba ar putea fi puțin diferită de aici și de Wimbledon. Dar am o săptămână acum să mă pregătesc, așa că sper să fie un turneu bun.”

  Cu toate acestea, nu toate veștile au fost bune pentru Sinner, deoarece iubita sa, Anna Kalinskaya, a fost învinsă cu 6-7(0) 6-4 7-6(3) de Jessica Pegula în finala de la Berlin. „Iubita mea Anna a jucat la Berlin. A pierdut, cu șase (cinci) puncte de meci. Îmi pare foarte rău pentru ea,” a spus Sinner. „Și ea a avut o săptămână uimitoare.” Wimbledon se desfășoară între 1 și 14 iulie.

Jannik Sinner Cucerește Primul Său Trofeu pe Iarbă și Se Pregătește pentru Wimbledon
Anna Kalinskaya, iubita lui Sinner, a pierdut în finala disputată la Berlin
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri