Type to search

Stiri Euro 2024

Irlanda vs. Ungaria: Test Major în Așteptarea Debutului Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ungaria, În Căutarea Continuității

  Ungaria se deplasează pe Aviva Stadium în Dublin pentru a înfrunta Irlanda marți seară, în primul din cele două meciuri de pregătire înainte de Euro 2024. Echipa antrenată de Marco Rossi a avut o campanie de calificare fenomenală, asigurându-și locul în turneu cu un meci înainte de finalul campaniei de calificări. Conform ultimelor statistici fotbal europene, Ungaria a terminat în fruntea Grupei G cu 18 puncte din opt meciuri, fiind una dintre cele șase echipe neînvinse în calificări, alături de puteri europene precum Portugalia, Belgia, Anglia și Franța, precum și România.

  Cu un parcurs impresionant de 14 meciuri fără înfrângere, ultimul eșec venind în septembrie 2022 împotriva Italiei, Ungaria speră să continue această formă excelentă în al treilea turneu Euro consecutiv. După ce au terminat pe ultimul loc în „grupa morții” în 2021, unde au întâlnit Portugalia, Germania și Franța, maghiarii sunt mai optimiști de această dată, având ca adversari Elveția, Scoția și, din nou, Germania. Meciurile amicale împotriva Irlandei și Israelului sunt cruciale pentru menținerea momentului pozitiv înainte de debutul turneului.

Irlanda vs. Ungaria: Test Major în Așteptarea Debutului Euro 2024
Marco Rossi

Irlanda: Reconstrucție și Speranțe Noi

  De cealaltă parte, Irlanda nu a reușit să se califice la Euro 2024, terminând pe locul patru în grupa lor de calificare cu doar șase puncte din opt meciuri, ceea ce a dus la plecarea antrenorului Stephen Kenny. John O’Shea a preluat echipa pentru meciurile amicale cu Belgia și Elveția din martie, dar debutul său nu a fost ideal, echipa nereușind să marcheze în niciuna dintre aceste partide.

  O’Shea speră ca echipa sa să arate semne de îmbunătățire în acest meci amical, ale cărui ponturi pariuri sunt publicate online de experți ponturi pariuri, și să obțină prima victorie acasă din iunie anul trecut. Cu mai mulți jucători cheie absenți, cum ar fi Nathan Collins, Chiedozie Ogbene, Gavin Bazunu, Evan Ferguson și John Egan, O’Shea va avea oportunitatea de a evalua noi talente, cum ar fi Jake O’Brien de la Olympique Lyon, care ar putea debuta la echipa națională. 

  Rossi, în schimb, are la dispoziție un lot complet sănătos și este așteptat să facă rotații semnificative în echipă pe parcursul celor două meciuri de pregătire. Căpitanul Dominik Szoboszlai, alături de Barnabas Varga, ambii golgheteri în calificările Euro, sunt așteptați să înceapă meciul și să conducă echipa spre o pregătire solidă pentru turneul final.

Irlanda vs. Ungaria: Test Major în Așteptarea Debutului Euro 2024
John O'Shea

  Irlanda:

Kelleher; Coleman, Omobamidele, O’Shea, O’Brien, Stevens; Szmodics, Knight, Cullen, Johnston; Idah

  Ungaria:

Gulacsi; Balogh, Lang, Szalai; Nego, Nagy, Schafer, Kerkez; Sallai, Szoboszlai; Varga

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri