Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Inter vs Torino Ponturi Serie A 05.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Inter vs Torino Ponturi Serie A 05.10.2024

Inter vs Torino Ponturi

Inter vs Torino Ponturi. Inter și Torino se vor duela sâmbătă, 5 octombrie, pe Stadio Giuseppe Meazza, de la 21:45, în etapa a 7-a din Serie A. Obține Inter a 3-a victorie consecutivă?

 

Vezi Biletul Zilei cu șanse bune de verde!

Inter

Logo echipă
  • Inter vine după o victorie mare, de moral, 4-0 pe teren propriu cu Steaua Roșie Belgrad în runda a 2-a din Champions League. Nerazzurii aveau mare nevoie de acest succes, asta după eșecul din derby-ul cu AC Milan în campionatul intern.
  • De altfel, trupa lui Inzaghi are un singur eșec în actuala stagiune, cel despre care vorbeam în paragraful de mai sus. 
  • Cu 11 puncte, Inter se află pe locul 4 în Serie A, fiind la doar două lungimi în spatele liderului Napoli.
  • În stagiunea precedentă, Inter câștiga atât în tur, cât și în retur cu Torino fără să primească gol. 

 

Echipă probabilă Inter: Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Darmian, Frattesi, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Martinez

Torino

Logo echipă
  • După un început bun de sezon, cu 6 meciuri consecutive fără eșec (4 victorii și 2 remize), Torino este în prezent în criză de rezultate. Torinezii vin după douâ înfrângeri la rând: 1-2 cu Empoli în Cupa Italiei și 2-3 cu Lazio în campionat, ambele pe teren propriu.
  • Chiar și așa, Torino este pe locul 5 în Serie A, având același număr de puncte ca Inter, adica 11 – diferența în clasament fiind facută de golaveraj.
  • Elevii lui Vanoli nu s-a mai impus contra celor de la Inter din 2009, iar șansele de victorie în acest meci sunt minime.

 

 

Echipă probabilă Torino: Milinkovic-Savic – Vojvoda, Coco, Masina – Lazaro, Ilic, Tameze, Ricci, Sosa – Sanabria, Zapata

Alte ponturi:

Inter vs Torino Ponturi

1 pauză/1 final @ 1.90

Ca formă de moment și valoare, Inter este superioară. Mă aștept ca nerazzurri să confirme printr-o victorie, mai ales că va avea fanii de partea sa. De altfel, Inter s-a impus în 9 din precedentele 10 partide directe cu Torino. De ce să nu o facă din nou? 

 

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri