Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Inter vs Juventus Ponturi Serie A 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Inter vs Juventus Ponturi Serie A 27.10.2024

Inter vs Juventus Ponturi

Inter vs Juventus Ponturi. Meciul dintre Inter și Juventus se joacă duminică, 27 octombrie, de la ora 18:00 în etapa a 9-a din Serie A pe Stadio Giuseppe Meazza. Mai jos găsiți ponturi Inter vs Juventus oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe Ponturi Bune la cele mai tari meciuri găsești pe site!

Analiză și Statistici

  • Inter și Juventus sunt pe locurile 2 și 3 în clasament, fiind despărțite de un singur punct. În schimb, cele două echipe sunt la 5 și 6 lungimi în spatele liderului Napoli, cu un meci mai puțin disputat.
  • Ca formă de moment, Inter este superioară și vine după 5 victorii consecutive. Ultimul succes a venit cu Young Boys în Champions League, scor 0-1. De partea cealaltă, Juventus vine după o înfrângere, 0-1 cu  Stuttgart în UCL, acesta fiind și primul eșec din acest sezon.
  • Inter este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu Juventus. De altfel, oaspeții au doar două victorii în precedentele 10 întâlniri.
  • De asemenea, Juventus a câștigat doar de 5 ori pe terenul celor de la Inter în ultimii 10 ani.
  • Conform celor mai bune agenții de pariuri online, Inter este favorită la victorie. Pierde Juventus primul meci în campionat din acest sezon sau continuă seria?

Alte ponturi:

Inter vs Juventus Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.65

Este un derby, iar forma de moment și locul în clasament în astfel de meciuri contează mai puțin. De cele mai multe ori, jucătorii se autodepășesc, așa că mă aștept la un duel echilibrat, de luptă și cu puține reușite. De altfel, ultimele 5 întâlniri s-au încheiat cu maxim două goluri înscrise.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri