Type to search

Ponturi pariuri Analize Meciuri Ponturi Superliga

FC Hermannstadt vs FC Botosani. Statistici fotbal si ponturi pariuri SuperLiga Play Out Romania 19.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Sebastian Colţescu

Stadion
Stadion

Municipal

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
Prima Sport 1
Orange Sport

ceas
Ora de incepere

17:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
28.01.2024 Hermannstadt 2-0 Botoșani 1-4 11-12 2-2 0-0
04.09.2023 Botoșani 2-2 Hermannstadt 2-6 13-8 2-2 1-0
01.04.2023 Hermannstadt 1-1 Botoșani - - - 0-0
14.11.2022 Botoșani 0-0 Hermannstadt 2-2 15-9 3-3 0-0
01.08.2022 Hermannstadt 1-1 Botoșani 4-5 10-19 4-4 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Hermannstadt
Gazde Scor Oaspeți
FC Hermannstadt 1-1 'U' Cluj
FC Hermannstadt 3-0 Dinamo București
FC Hermannstadt 4-1 Oţelul Galaţi
FC Hermannstadt 1-0 U Craiova 1948
FC Hermannstadt 0-0 Petrolul Ploiești
Logo
Botoșani
Gazde Scor Oaspeți
UTA Arad 1-0 FC Botoșani
'U' Cluj 3-0 FC Botoșani
'U' Cluj 1-0 FC Botoșani
FCSB 3-2 FC Botoșani
UTA Arad 2-2 FC Botoșani
Hermannstadt Botoșani
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.20
0.20

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Hermannstadt
Portar Căbuz
Fundași Butean, Ionuț Stoica, Găman, Opruț
Mijlocași Balaure, Mino, Murgia, Stoica
Atacanți Iancu, Paraschiv
Logo
Botoșani
Portar Ducan
Fundași Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu
Mijlocași Mitrov, Filip, Dican, Florescu
Atacanți Lopez, Mailat

pont

Peste 1.5 goluri
Peste 1.5 goluri@1.47
Read More
Analizând media de goluri pentru ambele echipe, Hermannstadt are o medie de 1.71 goluri pe meci acasă, iar Botoșani are o medie de 0.94 goluri pe meci în deplasare. Luând în considerare aceste statistici și stilul de joc ofensiv al ambelor echipe, este probabil ca meciul să înregistreze cel puțin 2 goluri.
Hermannstadt  Câștigă Oricare Repriză
Hermannstadt Câștigă Oricare Repriză @1.53
Read More
Având în vedere forma impresionantă a lui Hermannstadt pe teren propriu, unde echipa a acumulat majoritatea punctelor sale din acest sezon și având în vedere că Botoșani a avut performanțe slabe în meciurile din deplasare, un pariu pe victoria gazdelor pare a fi cel mai sigur. Statisticile arată o medie de 1.71 goluri marcate pe meci de către Hermannstadt acasă și doar 0.94 goluri marcate de Botoșani în deplasare.
Previous
Next

ANALIZA MECI

FC Hermannstadt vs FC Botosani

     Pe data de 19 Aprilie 2024, ora 17:30, Hermannstadt și Botoșani se vor întâlni într-un meci crucial din etapa a 5-a a Play-Out-ului SuperLigii. Această confruntare, transmisă de Digi Sport 1, Orange Sport, și Prima Sport 1, promite să fie una dintre cele mai captivante partide ale rundei, având în vedere mizele diferite ale celor două formații. Hermannstadt, liderul clasamentului Play-Out-ului cu 27 de puncte, are șansa de a se distanța și mai mult de urmăritoarele, în timp ce Botoșani, aflat pe penultimul loc cu 17 puncte, luptă pentru evitarea retrogradării. Ambițiile sunt mari de ambele părți, fiecare echipă având propriile planuri de a încheia sezonul pe o notă pozitivă.

     Istoria recentă a întâlnirilor directe între cele două echipe arată o predominanță a rezultatelor de egalitate, 4 din ultimele 5 meciuri directe încheindu-se nedecis, semn al echilibrului care a caracterizat duelurile dintre Hermannstadt și Botoșani. În ciuda acestor egaluri, ultima confruntare directă s-a soldat cu o victorie clară pentru Hermannstadt, 2-0, un rezultat care ar putea aduce un plus de încredere gazdelor. Ambele echipe au arătat o capacitate variabilă de a marca goluri în aceste întâlniri, ceea ce a condus la un procentaj de 40% al meciurilor în care s-au înscris peste 2.5 goluri și în 60% dintre meciuri ambele echipe au reușit să marcheze.

     Statisticile individualizate ale jucătorilor relevă și ele detalii importante. Daniel Paraschiv, de la Hermannstadt, și Eduard Florescu, de la Botoșani, sunt golgheterii echipei cu câte 11 goluri fiecare, demonstrând că ambele echipe se bazează pe acești atacanți pentru a puncta. Mai mult decât atât, meciul de mâine este crucial pentru stabilirea ritmului în Play-Out, Hermannstadt având ocazia să-și consolideze poziția de lider, în timp ce Botoșani speră să găsească formule de joc care să le permită să evite barajul de retrogradare. Conform datelor statistice, Hermannstadt este foarte puternică pe teren propriu, înregistrând o medie de 1.71 goluri marcate pe meci și un procent impresionant de 82% meciuri în care a marcat cel puțin un gol, în timp ce Botoșani a avut dificultăți în deplasare, cu o medie de 0.94 goluri marcate pe meci și un procent de 65% meciuri în care a reușit să înscrie.

     Mai sunt multe aspecte care vor influența rezultatul final al acestui duel, de la formele curente ale echipelor, la strategiile adoptate de antrenori și la presiunea pe care o aduce fiecare punct în lupta din Play-Out. De aceea, partida de vineri nu este doar un simplu meci de fotbal, ci un moment decisiv pentru ambele cluburi în lupta lor în SuperLiga României.

FC Hermannstadt: Formă, știri si statistici

     Hermannstadt a avut un parcurs impresionant în acest sezon de Play-Out al SuperLigii, consolidându-se ca lider necontestat, cu aceleași puncte ca și Oțelul și UTA, dar cu un avantaj moral datorat recentelor performanțe. Gazdele întâmpină meciul cu Botoșani pe fondul unei victorii importante în deplasare, 3-1 contra UTA Arad, o victorie care a reînviat speranțele și a îmbunătățit atmosfera din vestiar. Antrenorul Marius Măldărășanu a subliniat în repetate rânduri că jocul de acasă este vital, iar stadionul din Sibiu a devenit o fortăreață greu de cucerit pentru adversari, cu echipa fiind învinsă o singură dată pe teren propriu în acest sezon.

     Un aspect crucial al succesului lui Hermannstadt este stabilitatea și coerența echipei, cu un nucleu de jucători care a rămas constant pe parcursul ultimilor ani. Această stabilitate a fost complementată de performanțele golgheterului echipei, Daniel Paraschiv, care a marcat 11 goluri în acest sezon. Eficiența sa în fața porții adverse este unul dintre punctele forte ale echipei, contribuind semnificativ la numărul de puncte acumulate. În plus, statistica de acasă a lui Hermannstadt relevă o medie de 1.71 goluri marcate pe meci și un procent de 82% al meciurilor în care echipa a reușit să înscrie cel puțin un gol.

     Defensiva solidă este o altă caracteristică notabilă a echipei, cu o rată de 59% meciuri în care a primit goluri, însă numai 18% dintre acestea s-au soldat fără să marcheze. Această echilibrare între ofensivă și defensivă este vitală, mai ales în meciurile tensionate din Play-Out, unde fiecare gol poate înclina balanța. Echipa a arătat, de asemenea, că poate încheia jocuri fără a primi gol, cu un procent impresionant de 41% meciuri terminându-se cu clean sheet.

     Din punct de vedere tactic, Hermannstadt preferă un joc bazat pe posesie și construcție metodică, cu accent pe exploatarea spațiilor largi prin intermediul aripilor. Această abordare a fost evidentă în majoritatea meciurilor de acasă, unde capacitatea de a controla ritmul jocului a permis echipei să dicteze termenii confruntării. Măldărășanu a menționat importanța menținerii focusului și a motivării, având în vedere că „este greu să ajungi sus în play-out, dar e și mai greu să te menții“.

     Privind către viitor, Hermannstadt își propune să continue seria de performanțe de acasă și să exploateze orice slăbiciune a adversarului. În contextul unui sezon „nebun“, cum l-a descris antrenorul Măldărășanu, fiecare meci rămâne crucial, iar jocul de vineri nu face excepție. Echipa sibiană este hotărâtă să-și consolideze poziția de lider și să demonstreze că merită să fie considerată favorita Play-Out-ului, cu speranțe de a încheia sezonul fără „emoții“ și de a pregăti o campanie viitoare încă mai ambițioasă.

FC Botosani: Formă, știri si statistici

     Botoșani se confruntă cu un sezon dificil, având de luptat într-un context extrem de provocator pentru a evita retrogradarea. Echipa se află pe penultima poziție în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii, cu doar 17 puncte acumulate, ceea ce amplifică presiunea pe umerii jucătorilor și ai staff-ului tehnic. Antrenorul Bogdan Andone a subliniat în repetate rânduri dificultățile întâmpinate în deplasare, unde echipa a adunat doar 7 puncte în tot sezonul. Această performanță sub așteptări în meciurile din deplasare este reflectată și în statistica echipei, care arată un procent de doar 6% meciuri câștigate fără a primi gol și un procent alarmant de 35% meciuri în care nu au reușit să înscrie.

     În ciuda acestor cifre dezamăgitoare, Botoșani a arătat semne de revenire în ultimele partide, înregistrând două victorii importante pe teren propriu, cea mai recentă fiind o victorie impresionantă, 4-1, împotriva echipei FC U Craiova. Aceste rezultate demonstrează că, în ciuda dificultăților, echipa are capacitatea de a se mobiliza și de a obține punctele necesare supraviețuirii. Golgheterul echipei, Eduard Florescu, cu 11 goluri marcate în acest sezon, rămâne un pilon central al speranțelor de salvare, fiind esențial în economia jocului ofensiv al echipei.

     Din perspectivă tactică, Botoșani adoptă un stil de joc care se bazează mai mult pe contraatac și exploatarea greșelilor adversarilor, în special în meciurile din deplasare. Această abordare poate fi eficientă împotriva unei echipe ca Hermannstadt care domină prin posesie și construcție metodică, oferind astfel spații în spatele liniei de mijloc. În plus, Andone a menționat importanța adaptabilității și pragmatismului în abordarea fiecărui meci, recunoscând că „gestionarea unor momente ale jocului ne-au privat de puncte“ și că echipa trebuie să fie mai calculată în momentele cheie ale partidelor.

     Un factor important pe care Botoșani trebuie să-l exploateze este rezistența fizică și mentală în fazele finale ale partidei, perioade în care echipele obosite tind să comită greșeli. Statisticile arată că Botoșani a primit multe goluri în segmentele finale ale meciurilor, un aspect care necesită o îmbunătățire rapidă. Cu toate acestea, este de așteptat ca Andone să pregătească o strategie care să minimizeze punctele forte ale Hermannstadt și să maximizeze eficacitatea contraatacurilor rapide.

     În concluzie, meciul cu Hermannstadt reprezintă mai mult decât o simplă confruntare pentru Botoșani; este o luptă pentru supraviețuire și un test al caracterului și determinării. Cu toate că statisticile din deplasare nu sunt favorabile, recentele victorii pe teren propriu pot oferi un impuls moral necesar. Echipa trebuie să fie conștientă de miza jocului și să abordeze fiecare minut cu intensitate și concentrare maximă, sperând că această atitudine va fi suficientă pentru a obține un rezultat pozitiv și pentru a își păstra șansele de a rămâne în SuperLiga românească. În acest context, fiecare punct câștigat devine crucial, iar un rezultat favorabil pe terenul liderului ar putea fi tocmai catalizatorul necesar pentru o remontadă spectaculoasă în clasament.

Ponturi Pariuri SuperLiga

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, site-ul dvs. de încredere pentru ponturi SuperLiga, ponturi pariuri Romania, și alte analize și recomandări pentru pariuri sportive. Noi vă oferim informații valoroase și actualizate, inclusiv predictii fotbal, ponturi bune, și ponturi pariuri experți, toate concepute pentru a vă ajuta să luați decizii informate și să creșteți șansele de succes în pariurile dvs.

     SuperLiga României este una dintre cele mai competitive și imprevizibile ligi de fotbal din Europa de Est, oferind o serie de oportunități pentru pariori. Cu ajutorul ponturi SuperLiga de pe xpertbet.ro, veți putea accesa analize detaliate și sfaturi strategice pentru fiecare rundă de meciuri, asigurându-vă că sunteți mereu cu un pas înaintea caselor de pariuri.

     Pentru cei interesați de pariurile pe fotbal în România, ponturi pariuri Romania sunt esențiale. Acestea cuprind nu doar SuperLiga, ci și alte competiții naționale, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni și oportunități. Noi înțelegem pasiunea dvs. pentru fotbal și ne angajăm să vă oferim cele mai precise și relevante informații pentru a vă spori șansele de a câștiga.

     Predictii fotbal sunt o parte vitală a serviciilor noastre. Acestea sunt bazate pe analiza detaliată a datelor de joc, statistici ale echipelor și performanțe individuale ale jucătorilor, permițându-vă să faceți pariuri informate pe meciuri atât din România, cât și din întreaga lume. Fie că este vorba de un derby fierbinte sau de un meci între echipe din partea de jos a clasamentului, predicțiile noastre sunt aici pentru a vă ghida.

     Nu este de ajuns să aveți doar informații; trebuie să știți și cum să le folosiți. De aceea, ponturi bune de la xpertbet.ro sunt mai mult decât simpli indicatori; ele sunt bazate pe o înțelegere profundă a strategiilor de pariere și a managementului riscului. Acest lucru vă permite să maximizați fiecare pariu și să vă creșteți șansele de profit pe termen lung.

     Pentru cei care caută o abordare mai avansată, ponturi pariuri experți de pe site-ul nostru sunt inestimabile. Acestea sunt formulate de profesioniști cu ani de experiență în pariuri sportive și o cunoaștere aprofundată a fotbalului. Ponturile sunt rezultatul unei analize riguroase, care include nu doar statistici și date, ci și factori mai subtili, cum ar fi moralul echipelor și condițiile meteorologice.

     Pe xpertbet.ro, fiecare parior este important pentru noi, indiferent de nivelul său de experiență. Fie că sunteți un începător care își dorește să înțeleagă mai bine lumea pariurilor, sau un parior experimentat în căutarea unor sfaturi avansate, noi vă oferim instrumentele și informațiile de care aveți nevoie pentru a reuși.

     Vă invităm să explorați xpertbet.ro pentru a accesa cele mai bune ponturi SuperLiga, ponturi pariuri Romania, și predictii fotbal disponibile. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și începeți să câștigați cu informații de top și sfaturi de la experți. Parierea inteligentă începe aici, și suntem aici pentru a vă asigura că fiecare pariu plasat este un pas spre succes. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro ca partenerul dvs. de încredere în pariuri sportive!

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri