Type to search

Ponturi pariuri Ponturi 2.Bundesliga

Hamburger SV vs Kiel. Ponturi Pariuri si Statistici Fotbal. 2. Bundesliga 20.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Sascha Stegemann

Stadion
Stadion

Volksparkstadion

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 4
Prima Sport 4

ceas
Ora de incepere

21:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
11.11.2023 Kiel 4-2 Hamburger 7-6 13-13 2-2 0-0
18.03.2023 Hamburger 0-0 Kiel 17-3 15-13 3-4 0-0
09.09.2022 Kiel 2-3 Hamburger 10-4 11-10 0-2 0-0
10.04.2022 Kiel 1-0 Hamburger 1-5 7-10 2-3 0-0
30.10.2021 Hamburger 1-1 Kiel 5-8 14-9 3-4 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Hamburger
Gazde Scor Oaspeți
Hamburger 2-1 Kaiserslautern
Hamburger 3-0 Wehen
Hamburger 1-2 Osnabruck
Hamburger 1-0 Elversberg
Hamburger 3-4 Hannover
Logo
Kiel
Gazde Scor Oaspeți
Nurnberg 0-4 Kiel
Elversberg 0-2 Kiel
Hertha 2-2 Kiel
Paderborn 0-4 Kiel
Magdeburg 1-1 Kiel
Hamburger Kiel
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.80
2.20

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Hamburger SV
Portar Raab
Fundași van der Brempt, Hadzikadunic, Schonlau, Muheim
Mijlocași Reis, Meffert, Benes
Atacanți Jatta, Glatzel, Dompé
Kit
Logo
Kiel
Portar Weiner
Fundași Becker, Erras, Ivezic
Mijlocași Porath, Skrzybski, Holtby, Sander, Rothe
Atacanți Bernhardsson, Machino
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 9.5 Cornere @1.40

Având în vedere stilul de joc axat pe atacuri pe flancuri al lui Hamburger SV și răspunsul tactic al lui Kiel, așteptăm multe faze fixe. Kiel este cunoscută pentru capacitatea sa de a bloca atacurile adversarilor, generând astfel multe lovituri de colț, în timp ce Hamburger SV utilizează adesea centrele pentru a crea oportunități.

ANALIZA MECI

Hamburger SV vs Kiel

     Meciul dintre Hamburger SV și Holstein Kiel din etapa cu numărul 30 a 2. Bundesliga reprezintă o confruntare crucială pentru ambele echipe în lupta lor pentru promovare. Disputa va avea loc pe 20 Aprilie 2024, la ora 21:30, fiind transmisă pe canalele Digi Sport 4 și Prima Sport 4, aspect esențial pentru suporterii și pariorii care doresc să urmărească această partidă cheie. Hamburger SV se află pe poziția a 4-a în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce adversarii lor, Kiel, conduc clasamentul cu 58 de puncte. Această întâlnire nu este doar o simplă partidă din calendar, ci o luptă pentru puncte vitale în obținerea unui avantaj în barajul de promovare, respectiv lupta pentru titlu.

     Istoricul recent al confruntărilor directe între cele două echipe adaugă un strat suplimentar de tensiune și expectativă. În ultimele cinci meciuri directe, ambele echipe au demonstrat o competitivitate acerbă, Hamburger SV și Kiel împărțind victoriile și punctele într-un mod relativ egal, fiecare înregistrând câteva victorii și egaluri. Statisticile de goluri sunt echilibrate, cu un număr similar de goluri marcate de fiecare echipă, iar procentul de meciuri în care s-au marcat peste 2.5 goluri este consistent, evidențiind tendința ambelor echipe de a juca un fotbal deschis și ofensiv. Mai mult, ambele echipe au arătat că pot marca în mod constant, fapt care ar putea influența strategiile de pariere ale fanilor.

     Robert Glatzel și L. Bénes de la Hamburger SV sunt printre cei mai eficienți marcatori ai echipei în acest sezon, cu un număr impresionant de goluri și asistențe, ceea ce îi transformă în jucători de urmărit în acest meci. De partea cealaltă, S. Skrzybski și B. Pichler au fost la înălțime pentru Kiel, contribuind semnificativ la succesul echipei lor în deplasare. De asemenea, statistici legate de cornere, cu o medie per meci, procentul de meciuri cu peste 8.5 sau 9.5 cornere, și minutele în care echipele sunt cele mai prolifice în marcarea golurilor, pot oferi indicii valoroase pentru strategiile de pariere, mai ales având în vedere stilurile de joc ale ambelor echipe, care favorizează un joc bazat pe atacuri pe flancuri și posesie.

Hamburger SV: Formă, știri si statistici

     Hamburger SV intră în această confruntare vitală cu Holstein Kiel având o serie de puncte forte bine definite care le pot influența performanța în acest meci crucial. Echipa este recunoscută pentru capacitatea sa de a executa lovituri libere directe, contratacuri rapide și atacuri pe flancuri, toate acestea fiind aspecte „foarte puternice” ale stilului lor de joc. Aceste calități sunt completate de abilitatea lor de a crea oportunități de șuturi de la distanță și de a reveni în joc din poziții de dezavantaj, evidențiind tenacitatea și reziliența echipei. În plus, Hamburger SV se distinge prin abilitatea de a genera șanse de gol prin abilități individuale și prin eficacitatea în duelurile aeriene, făcând din set-pieces o parte integrantă a strategiei lor offensive.

     Pe de altă parte, echilibrul dintre atac și apărare arată câteva fisuri, în special în evitarea ofsaidului și în apărarea împotriva atacurilor rapide și a jucătorilor tehnici. Aceste slăbiciuni „slabe” și „foarte slabe” ar putea fi exploatate de o echipă ca Kiel care are calități complementare. De asemenea, stoparea oportunităților adversarilor de a marca și evitarea greșelilor individuale sunt zone în care Hamburger SV trebuie să se concentreze pentru a îmbunătăți. O preocupare specifică este apărarea contra-atacurilor, o zonă marcată ca fiind „foarte slabă”, ce ar putea fi critică în contextul unui meci în care Kiel va căuta să exploateze orice deschidere.

     Stilul de joc al Hamburger SV este caracterizat prin controlul jocului în jumătatea adversă, utilizarea paselor scurte și menținerea posesiei, care împreună cu jocul pe lățime subliniază abordarea lor tactică de a desface apărările adverse. Aceste tactici sunt bine susținute de agresivitatea cu care echipele adversare sunt întâmpinate, dar și de tactica de ofsaid pe care o aplică frecvent. În ciuda acestui stil de joc dominant, echipele adverse adoptă adesea un stil de joc agresiv împotriva lor, ceea ce necesită adaptabilitate și răspunsuri tactice rapide din partea antrenorului Steffen Baumgart și a jucătorilor săi.

     Performanțele recente ale lui Hamburger SV în meciurile de acasă arată o capacitate remarcabilă de a marca, cu o medie de 2.21 goluri per meci și o rată de 100% de meciuri în care echipa a înscris cel puțin un gol. Mai mult, jumătate din meciurile lor s-au terminat cu foaie curată, ceea ce indică o soliditate defensivă considerabilă când joacă pe teren propriu. Aceste statistici vor juca un rol crucial în strategiile de pariere, oferind indicii despre posibilele scoruri și desfășurări ale jocului. În plus, abilitatea lor de a marca în ambele reprize în 57% din meciuri și de a fi în avantaj la pauză în 43% din întâlniri evidențiază un început de meci puternic și o gestionare eficientă a desfășurării partidei. Aceste elemente sunt esențiale pentru a înțelege cum Hamburger SV ar putea controla fluxul meciului și a stabili un ritm favorabil împotriva liderului ligii.

Kiel: Formă, știri si statistici

     Holstein Kiel vine în această confruntare crucială de pe prima poziție a clasamentului 2. Bundesliga, demonstrând o formă impresionantă, mai ales în meciurile din deplasare. Echipa se distinge printr-o serie de puncte forte, care includ abilitatea de a finaliza șansele de gol, eficacitatea în contratacuri și capacitatea de a reveni de la scoruri defavorabile, toate acestea reflectând reziliența și adaptabilitatea echipei. Kiel este, de asemenea, puternică în jocul aerian și în protejarea avantajelor acumulate, aspecte care le-au permis să mențină conducerea în multe meciuri critice. Acest profil de echipă îi conferă o bază solidă pentru a exploata punctele slabe ale adversarilor, în special în condițiile în care Hamburger SV arată vulnerabilități în apărarea contra atacurilor rapide și în stoparea jucătorilor tehnici.

     Printre slăbiciunile notabile ale lui Holstein Kiel se numără dificultățile în a evita ofsaidul și în a stopa adversarii de la a crea oportunități de gol, acestea fiind aspecte care pot oferi oportunități echipei gazdă, Hamburger SV. Cu toate acestea, stilul de joc al lui Kiel se bazează pe fotbalul de posesie, cu atacuri concentrate prin centrul terenului și pe flancul stâng, preferând să joace mai mult în propria jumătate, ceea ce ar putea contracara presiunea agresivă a gazdelor.

     Statisticile de deplasare ale lui Kiel evidențiază o eficiență defensivă remarcabilă, cu o medie de doar 0.86 goluri primite per meci și un procent impresionant de 57% meciuri în care au reușit să păstreze poarta intactă. Aceste realizări subliniază capacitatea lor de a gestiona eficient presiunile externe și de a menține o structură defensivă solidă chiar și în fața unor adversari puternici. Mai mult, Kiel a demonstrat capacitatea de a marca în fiecare din meciurile lor din deplasare din acest sezon, subliniind constanța și pericolul lor ofensiv continuu.

     Având în vedere aceste caracteristici, duelul dintre Hamburger SV și Holstein Kiel promite nu doar un schimb intens de goluri, dar și o luptă tactică în care fiecare echipă va încerca să exploateze punctele slabe ale celeilalte. În acest context, pariorii și fanii ar trebui să fie atenți la modul în care Kiel va gestiona atacul puternic pe flancuri al lui Hamburger SV, dar și la capacitatea lor de a fructifica oportunitățile create în atac, având în vedere slăbiciunile defensive ale gazdelor. De asemenea, performanța în primele minute ale meciului și managementul jocului în fazele cheie vor fi decisive, având în vedere că Hamburger SV este cunoscută pentru începuturile sale puternice și gestionarea eficientă a avantajelor inițiale, în timp ce Kiel are capacitatea de a reveni în joc din situații dificile. Această dinamică va crea un cadru captivant și plin de incertitudini pentru acest duel de top din 2. Bundesliga, oferind ample oportunități de analiză și pariere.

Ponturi Pariuri 2. Bundesliga

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul unde pasionații de fotbal și pariuri găsesc tot ce au nevoie pentru a face alegeri informate și profitabile. Aici, vă oferim ponturi pariuri 2. Bundesliga, ponturi pariuri Germania, ponturipariuri, pronosticuri fotbal azi, și ponturi EURO 2024, toate concepute pentru a vă ajuta să vă maximizați șansele de succes.

     Ponturi pariuri 2. Bundesliga sunt esențiale pentru oricine este interesat de fotbalul german de nivel secundar. Deși poate nu este la fel de vizibilă ca Bundesliga, 2. Bundesliga oferă oportunități excelente de pariuri datorită nivelului său competitiv și imprevizibil. Pe xpertbet.ro, veți găsi analize detaliate ale meciurilor din 2. Bundesliga, oferindu-vă ponturi valoroase bazate pe formele echipelor, istoricul întâlnirilor și alte statistici relevante care vă pot ajuta să faceți pariuri câștigătoare.

     De asemenea, oferim ponturi pariuri Germania pentru o gamă largă de competiții, inclusiv Bundesliga, Cupa Germaniei și alte evenimente majore de fotbal din această țară. Aceste ponturi sunt concepute pentru a oferi pariorilor o perspectivă aprofundată asupra fotbalului german și pentru a identifica cele mai bune oportunități de pariuri, indiferent de nivelul competiției.

     Site-ul nostru este, de asemenea, un loc excelent pentru ponturipariuri generale, care acoperă o gamă largă de sporturi și ligi din întreaga lume. Echipa noastră de experți în pariuri folosește cele mai recente date și analize pentru a vă oferi ponturi care să vă sporească șansele de succes. Fie că sunteți un parior experimentat sau un novice în lumea pariurilor, veți găsi ponturi și sfaturi utile care să vă ajute să navigați în acest peisaj complex.

     Nu uitați să verificați zilnic pronosticuri fotbal azi pe xpertbet.ro, unde oferim analize și predicții pentru meciurile ce urmează să se desfășoare. Aceste pronosticuri sunt actualizate în fiecare zi și sunt concepute pentru a vă oferi o imagine clară asupra meciurilor iminente, permițându-vă să faceți pariuri informate și bine gândite.

     În plus, pe măsură ce se apropie ponturi EURO 2024, xpertbet.ro va fi sursa dvs. de încredere pentru toate informațiile legate de acest mare turneu european. Vom oferi ponturi detaliate și analize ale echipelor și meciurilor din EURO 2024, ajutându-vă să profitați de pe urma acestui eveniment major. Fie că este vorba despre favoriți sau despre echipe surpriză, ponturile noastre sunt concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a câștiga.

     Pe xpertbet.ro, ne angajăm să oferim o experiență de pariere de neuitat, combinând pasiunea pentru sport cu expertiza în pariuri. Vă invităm să explorați site-ul nostru pentru a descoperi cele mai recente ponturi pariuri 2. Bundesliga, ponturi pariuri Germania, ponturipariuri, pronosticuri fotbal azi, și ponturi EURO 2024. Înregistrați-vă astăzi pentru a accesa cele mai noi ponturi și pentru a începe călătoria dvs. în lumea pariurilor sportive cu ajutorul celor mai bune resurse disponibile.

     Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să transformați fiecare oportunitate de pariere într-un succes. Cu xpertbet.ro, pariurile devin mai accesibile, mai plăcute și, mai ales, mai profitabile. Alăturați-vă comunității noastre și începeți să beneficiați de toate avantajele pe care le oferim. Vizitați-ne azi pentru a face pariurile potrivite cu ajutorul expertizei noastre și pentru a vă mări șansele de câștig.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri