Type to search

Stiri La Liga

Girona vs. Alaves: Bătălie Intensă pentru Locul Secund în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Girona: În Căutarea Locului Secund din La Liga

  Girona, echipa surpriză a sezonului în La Liga, se pregătește să întâlnească pe Alaves într-o luptă crucială pentru poziția secundă în clasament. Cu un parcurs impresionant și deja calificată în Liga Campionilor, echipa catalană are o șansă unică de a-și consolida locul secund înaintea rivalilor de la Barcelona, conform ultimelor predicții fotbal din La Liga.

  Performanța solidă a Gironei în deplasare, unde au acumulat 30 de puncte din 17 meciuri, îi oferă o încredere crucială în această confruntare. Cu jucători cheie precum Artem Dovbyk, autor a 20 de goluri în acest sezon, și o strategie bine pusă la punct de antrenorul Michel, Girona pornește hotărâtă să obțină cele trei puncte vitale într-un meci ale cărui ponturi Spania sunt publicate de experți ponturi pariuri.

  Girona vine după o serie de trei victorii consecutive, inclusiv o impresionantă victorie cu 4-2 împotriva lui Barcelona, care le-a asigurat locul în Liga Campionilor. Cu jucători cheie ca Artem Dovbyk în formă de vârf și mijlocașii Aleix Garcia și Yangel Herrera asigurând soliditate în mijlocul terenului, Girona este determinată să profite la maxim de forma sa actuală și să-și consolideze poziția în clasament.

Girona vs. Alaves: Bătălie Intensă pentru Locul Secund în La Liga
Michel

Alaves: În Căutarea unei Performanțe Ieșite din Comun

  Alaves, echipa din Țara Bascilor, a oferit și ea o prestație solidă în acest sezon de La Liga, dar caută să-și consolideze poziția de mijloc a clasamentului. Ei speră să continue seria lor impresionantă de rezultate acasă, unde au acumulat 27 de puncte din 17 meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal din La Liga.

  Cu antrenorul Luis Garcia la cârmă și atacantul Dovbyk lider în linia ofensivă, Alaves se pregătește să întâmpine provocarea oferită de Girona cu gândul la revanșă. În meciul din tur, Girona a învins clar pe teren propriu Alaves cu scorul de 3-0.

  Alaves vine după o serie impresionantă de victorii, înregistrând trei succese consecutive împotriva unor echipe puternice precum Atletico Madrid, Celta Vigo și Valencia. Cu un moral ridicat și un sprijin puternic din partea suporterilor lor pe Mendizorrotza Stadium, Alaves speră să pună capăt seriei de victorii a Gironei și să-și consolideze poziția în clasamentul La Liga.

Girona vs. Alaves: Bătălie Intensă pentru Locul Secund în La Liga
Luis Garcia

Formații probabile

  Alaves:

Sivera; Marin, Abqar, Tenaglia, J Lopez; Benavidez, Blanco; Vicente, Guridi, Simeone; Kike Garcia

  Girona:

Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind, Gutierrez; Herrera, A Garcia; Tsyhankov, Martin, Portu; Dovbyk

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri