Type to search

Stiri Euro 2024

Germania la Euro 2024: Pregătiri Intense și Așteptări Considerabile

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Germania: Decizii Controversate și Speranțe Mari

  Una dintre deciziile controversate ale lui Nagelsmann a fost excluderea lui Mats Hummels și Leon Goretzka din lot. Antrenorul a declarat că a avut discuții lungi cu ambii jucători pentru a explica motivele acestei decizii. „Am avut o discuție lungă cu Hummels și Goretzka. Sunt foarte dezamăgiți că nu sunt pe listă,” a spus Nagelsmann. „Am încercat să le explic de ce nu au fost incluși. Este de înțeles că sunt triști.”

  Chiar și fără acești jucători, Germania are motive de optimism pentru Euro 2024. Cu Antonio Rudiger și Jonathan Tah în apărare, Toni Kroos, Ilkay Gundogan, Jamal Musiala și Florian Wirtz la mijlocul terenului, și atacanți precum Kai Havertz și Thomas Muller, Germania intră în turneu nu doar ca gazdă, ci și ca una dintre favorite, conform recentelor predicții fotbal europene.

  Cu toate acestea, calificarea automată ar fi putut avea un impact negativ asupra pregătirilor echipei, deoarece echipa nu a jucat un meci competitiv de la faza grupelor la Cupa Mondială 2022. Performanțele slabe în amicale au dus la demiterea lui Hansi Flick, primul antrenor german care a fost demis vreodată.

Germania la Euro 2024: Pregătiri Intense și Așteptări Considerabile
Julian Nagelsmann

Strategii și Jucători Cheie

  Julian Nagelsmann vede acest turneu ca pe o oportunitate de a demonstra contrariul scepticilor și de a reaprinde pasiunea suporterilor germani pentru echipa națională. La doar 36 de ani, antrenorul are șansa de a-și dovedi abilitățile, iar schimbările făcute în ultima fereastră de transferuri sugerează că echipa este pregătită să înfrunte orice adversar.

  Florian Wirtz de la Bayer Leverkusen, proaspăt câștigător al titlului Bundesliga, este așteptat să strălucească în această vară. Tânărul de 21 de ani, cu 17 goluri și 14 pase decisive în toate competițiile până la mijlocul lunii aprilie, este pregătit să intre în echipa de start și să facă furori în meciurile mult așteptate, ale căror ponturi bune vor fi vizibile online datorită specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Un alt jucător important este Niclas Fullkrug, supranumit „Lucke” („Gura”), care și-a câștigat statutul de erou cult la Cupa Mondială din Qatar 2022. Acum la Dortmund, Fullkrug a marcat 11 goluri în primele 15 meciuri internaționale și este o opțiune directă valoroasă pentru echipă. Germania va trebui să evite ca turneul de acasă să devină o scenă pentru politică și să se concentreze pe performanțe remarcabile atât pe teren, cât și în tribune, inspirându-se din succesul turneului din 2006.

Germania la Euro 2024: Pregătiri Intense și Așteptări Considerabile
Florian Wirtz

Lotul provizoriu de 27 de jucători ai Germaniei pentru Euro 2024

  Portari:

Manuel Neuer (Bayern Munchen), Marc-Andre Ter Stegen (Barcelona), Alexander Nubel (Stuttgart), Oliver Baumann (Hoffenheim)

  Apărători:

Antonio Rudiger (Real Madrid), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen), Robin Koch (Eintracht Frankfurt), Maximilian Mittlestadt (Stuttgart), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Waldemar Anton (Stuttgart), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), David Raum (RB Leipzig)

  Mijlocași:

Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Ilkay Gundogan (Barcelona), Pascal Gross (Brighton), Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Fuhrich (Stuttgart), Aleksandar Pavlovic (Bayern Munchen), Leroy Sane (Bayern Munchen), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern Munchen), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)

  Atacanți:

Niclas Fullkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Muller (Bayern Munchen), Deniz Undav (Stuttgart), Maximilian Beier (Hoffenheim)

Germania la Euro 2024: Pregătiri Intense și Așteptări Considerabile
Niclas Fullkrug
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri