Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

Galatasaray vs Elfsborg Ponturi Europa League 23.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Braga vs Bodo Glimt Ponturi Europa League 23.10.2024

Galatasaray vs Elfsborg Ponturi

Galatasaray vs Elfsborg Ponturi. În etapa a 3-a din Europa League, Galatasaray o întâlnește pe Elfsborg, în data de 23 octombrie, de la ora 17:30. Mai jos găsiți ponturi Galatasaray vs Elfsborg oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe Ponturi Pariuri din cupele europene găsești pe site!

Analiză și Statistici

  • Galatasaray este neînvină după primele două runde. Turcii au început în forță, 3-1 pe teren propriu cu PAOK, dar apoi au dezamăgit, reușind doar un 2-2 cu RFS.
  • Elfsborg a produs surpriza în runda precedentă, când s-a impus cu 1-0 în fața celor de la AS Roma. Totuși, în prima etapă a pierdut cu AZ Alkmaar, scor 3-2.
  • De spus că cei de la Galatasaray nu au pierdut în ultimele 9 partide, timp în care au înregistrat 7 victorii și 2 remize.
  • De partea cealaltă, Elfsborg vine după două înfrângeri la rând. De altfel, are doar 3 victorii în ultimele 10 jocuri.
  • Este primul duel direct între cele două echipe, iar Galatasaray este mare favorită. Se impun turcii fără probleme?

Alte ponturi:

Galatasaray vs Elfsborg Ponturi

1 pauză/1 final @ 1.70

Galatasaray promit spectacol cu Elfsborg, o echipă aflată într-o formă slabă, cu mari probleme în meciurile disputate în deplasare. De altfel, turcii traversează p perioadă excelentă, iar pe teren propriu se descurcă excelent. Cu siguranță, fanii vor fi al 12-lea jucător și vor împinge echipe spre victorie.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri