Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Fiorentina vs AS Roma Ponturi Serie A 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Fiorentina vs AS Roma Ponturi Serie A 27.10.2024

Fiorentina vs AS Roma Ponturi

Fiorentina vs AS Roma Ponturi. În etapa cu numărul 9 din La Liga, Fiorentina o întâlnește pe AS Roma, începând cu ora 21:45. Mai jos găsiți ponturi Fiorentina AS Roma oferite de experții XpertBet.

 

Vezi pe site mai multe predicții fotbal la cele mai tari meciuri!

Analiză și Statistici

  • Fiorentina este pe locul 7 în Serie A, cu 13 puncte acumulate în 8 etape. De partea cealaltă, AS Roma este pe un modest loc 10 în campionat, cu 10 puncte.
  • Fiorentina este într-o formă de zile mari, fiind neînvinsă de 6 partide, timp în care a înregistrat 5 victorii și o remiză. Recent, trupa „viola” s-a impus cu St. Gallen în Conference League, scor 2-4.
  • Și AS Roma vine după un succes, 1-0 cu Dynamo Kiev în Europa League, acesta fiind prima victorie din ultimele 4 jocuri.
  • AS Roma domină la general duelurile directe cu Fiorentina, reușind să câștige 6 din precedentele 10 întălniri. De altfel, Fiorentina s-a impus doar de 6 ori în ultimii 10 ani cu AS Roma.
  • Cine câștigă acest meci? Fiorentina sau AS Roma?

Alte ponturi:

Fiorentina vs AS Roma Ponturi

ambele marchează @ 1.75

Sunt două echipe ofensive, cu jucători de calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabelă. Astfel, mă aștept la un duel spectaculos, cu multe goluri, așa cum au fost și precedentele întâlniri. 

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri