Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Italia Serie A Stiri

Fiorentina vs AC Milan Ponturi Serie A 06.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Fiorentina vs AC Milan Ponturi Serie A 06.10.2024

Fiorentina vs AC Milan Ponturi

Fiorentina vs AC Milan Ponturi. Fiorentina și AC Milan se vor duela duminică, 6 octombrie, pe Stadio Artemio Franchi, de la 21:45, în etapa a 7-a din Serie A. Cine se impune?

 

Vezi și Biletul Zilei în Cotă 10!

Fiorentina

Logo echipă
  • Fiorentina are o singură înfrângere în acest sezon, indiferent de competiție, 3-2 în deplasare cu Atalanta. Recent, trupa ”viola” s-a impus în prima rundă din Conference League, 2-0 cu TNS.
  • În campionatul intern, elevii lui Raffaele Palladino sunt fără esec în ultimele două etape: 2-1 cu Lazio și 0-0 cu Empoli.
  • În prezent, Fiorentina este pe locul 13 în Serie A, cu 7 puncte.
  • Toscanii au câștigat doar 3 din precedentele 10 partide directe cu AC Milan. Poate Fiorentina obține un nou succes?

 

Echipă probabilă Fiorentina: De Gea – Dodo, Comuzzo, Ranieri, Gosens – Bove, Cataldi – Colpani, Gudmundsson, Kouame – Kean

AC Milan

Logo echipă
  • AC Milan a înregistrat un nou eșec în Champions League. După înfrângerea cu Liverpool (1-3), recent, rossoneri au pierdut și cu Bayern Leverkusen (1-0, astfel că moralul nu este unul foarte bun.
  • Trupa antrenată de Paolo Fonseca se descurcă mai bine în Serie A, acolo unde a câștigat precedentele 3 partide, cu Venezia, Inter și Lecce.
  • În acest moment, AC Milan se află pe locul 5 în clasament, cu 11 puncte. Este la doar 5 lungimi în spatele primei poziții, ocupate de Napoli.
  • Domină la general duelurile directe cu Fiorentina, iar în stagiunea precedentă câștiga atât în tur, cât și in retur.

 

Echipa probabilă AC Milan: Maignan – Emerson, Gabbia, Tomori, Hernandez – Fofana, Loftus-Cheek – Pulisic, Reijnders, Leao – Morata

Alte ponturi:

Fiorentina vs AC Milan Ponturi

Sub 3.5 goluri @ 1.47

Cele două echipe sunt destul de inconstante în acest sezon, deci este un meci deschis pentru orice rezultat. Cred că un pariu pe goluri este cea mai bună opțiune, asta și pentru că nu putem spune că impresionează din punct de vedere ofensiv.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri