Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Campionate Europa

Feyenoord vs Ajax. Statistici fotbal si ponturi pariuri Eredivisie Olanda 07.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Danny Makkelie

Stadion
Stadion

De Kuip

Icon
Transmis la TV

Sport Extra

ceas
Ora de incepere

15:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
27.09.2023 Ajax 0-4 Feyenoord 4-0 15-14 3-2 0-0
05.04.2023 Feyenoord 1-2 Ajax 8-3 16-14 3-6 0-1
19.03.2023 Ajax 2-3 Feyenoord 8-4 15-14 2-5 0-0
22.01.2023 Feyenoord 1-1 Ajax 7-6 19-14 4-4 0-0
20.03.2022 Ajax 3-2 Feyenoord 4-4 13-14 3-0 1-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Feyenoord
Gazde Scor Oaspeți
Feyenoord 4-2 Utrecht
Feyenoord 3-0 Heracles
Feyenoord 1-0 Waalwijk
Feyenoord 2-0 Sparta Rotterdam
Feyenoord 0-0 Twente
Logo
Ajax
Gazde Scor Oaspeți
Zwolle 1-3 Ajax
Sparta Rotterdam 2-2 Ajax
Alkmaar 2-0 Ajax
Heerenveen 3-2 Ajax
Heracles 2-4 Ajax
Feyenoord Ajax
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.60
1.40

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Feyenoord
Portar Wellenreuther
Fundași Geertruida, Beelen, Hancko, López
Mijlocași Wieffer, Zerrouki
Minteh, Timber, Paixão
Atacanți Giménez
Kit
Logo
Ajax
Portar Ramaj
Fundași Mannsverk, Hato, Rensch
Mijlocași Hlynsson, Tahirovic, Boomen, Taylor
Godts, Bergwijn
Atacanți Akpom
Kit
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Victorie Feyenoord @ 1.42

Luând în considerare forma actuală a celor două echipe, cu Feyenoord fiind neînvinsă în ultimele 14 meciuri din Eredivisie și având o serie de 4 victorii consecutive pe teren propriu, precum și problemele Ajax în deplasare (unde au câștigat doar 5 din 14 meciuri în ligă în sezonul curent), o victorie a gazdelor pare un scenariu realist.

ANALIZA MECI

Feyenoord vs Ajax

     Marea confruntare din Eredivisie se apropie cu pași repezi, pe măsură ce Feyenoord se pregătește să găzduiască pe Ajax în cadrul unui meci care promite spectacol și emoții puternice. Pe 7 Aprilie 2024, la ora 15:30, fanii fotbalului vor fi martori la un duel incendiar între două dintre cele mai titrate echipe din campionatul olandez, un meci ce va fi transmis în direct pe Sport Extra. Întâlnirea se înscrie în etapa cu numărul 29, o fază a competiției unde fiecare punct contează decisiv în economia clasamentului și poate influența dramatic lupta pentru titlu sau pentru calificările în competițiile europene.

     La momentul actual, Feyenoord ocupă poziția a doua în clasamentul Eredivisie, având un total de 66 de puncte, în timp ce Ajax se află pe locul al cincilea, cu 45 de puncte. Distanța dintre cele două formații reflectă parcursul diferit pe care l-au avut în acest sezon, dar în fotbal, fiecare meci începe de la 0-0, iar surprizele sunt întotdeauna posibile. Meciul nu este doar o simplă confruntare pentru puncte, ci o luptă pentru prestigiu, orgoliu și demonstrația supremă de forță și măiestrie fotbalistică între două rivale istorice.

     Analizând meciurile directe recente dintre cele două echipe, Feyenoord a reușit să obțină 2 victorii, în timp ce Ajax a ieșit victorioasă în 5 rânduri, restul de 1 meci încheindu-se la egalitate. Un total de 10 goluri au fost marcate de Feyenoord în aceste confruntări, comparativ cu cele 16 goluri înscrise de Ajax, ceea ce ne indică un joc ofensiv puternic și o dorință arzătoare de a domina pe teren. Statisticile arată că 50% dintre meciuri au fost marcate de Feyenoord, în timp ce Ajax a reușit să înscrie în 88% dintre întâlniri. Din aceste confruntări, 38% au avut parte de goluri marcate de ambele echipe, evidențiind astfel un echilibru și o competiție acerbă. Mai mult, 88% din meciuri au avut peste 1.5 goluri, iar 62% au depășit pragul de 2.5 goluri, semn al unui fotbal spectaculos și plin de oportunități.

     Principalii marcatori ai celor două echipe, Santiago Gimenez de la Feyenoord și Brian Brobbey de la Ajax, cu 21, respectiv 16 goluri marcate, se anunță a fi în centrul atenției, având abilitatea de a schimba destinul partidei printr-o singură acțiune individuală. Cu un astfel de arsenal ofensiv, așteptările sunt setate la maximum, promițând un duel în care strategia, forța și precizia vor decide câștigătorul acestei confruntări titanice.

     În timp ce Feyenoord își continuă căutarea de a menține presiunea asupra liderului PSV, cu o serie de 10 victorii și 4 egaluri în ultimele 14 meciuri, Ajax caută să își revină după o serie de rezultate sub așteptări, având nevoie disperată de victorie pentru a-și asigura o poziție mai bună în clasament și pentru a rămâne în cursa pentru calificările europene. Pe fondul acestor premise, meciul dintre Feyenoord și Ajax se anunță a fi mai mult decât o simplă confruntare fotbalistică; este o bătălie pentru suprematie, onoare și glorie în Eredivisie.

Feyenoord: Formă, știri si statistici

     Pe teren propriu, Feyenoord a dovedit de nenumărate ori că este o forță cu care trebuie să se calcule în Eredivisie. Echipa din Rotterdam și-a construit un adevărat fort pe stadionul De Kuip, demonstrând o formidabilă capacitate de a-și domina adversarii și de a înclina balanța meciurilor în favoarea sa. Cu un total impresionant de 66 de puncte acumulate în clasament, Feyenoord se află pe locul secund, o poziție care subliniază consistența și determinarea jucătorilor de a urmări obiectivul suprem: câștigarea titlului de campioană.

     Având în vedere statisticile din meciurile de acasă, Feyenoord impresionează printr-un mediu de 2.57 goluri marcate pe meci, un indicator clar al puterii ofensive pe care o deține. Apărarea este de asemenea solidă, cu un mediu de doar 0.71 goluri primite pe meci, reflectând o disciplină tactică exemplară și o coordonare defensivă eficientă. Aceste cifre sunt complementate de o rată de 86% a meciurilor în care Feyenoord a reușit să înscrie, demonstrând o consistență remarcabilă în fața porții adverse.

     Pe lângă aceste cifre, Feyenoord se remarcă și prin eficiența sa în fazele de corner, o medie de 9.29 cornere per meci subliniind o presiune constantă asupra apărării adverse și o abilitate de a crea oportunități de gol din faze fixe. Rata de 93% a meciurilor cu peste 7.5 cornere reflectă această tendință, Feyenoord demonstrând că este capabilă să își impună ritmul și să forțeze adversarii să se apere în propriul lor teren.

     Printre jucătorii cheie ai echipei se numără Santiago Gimenez, golgheterul echipei cu 21 de goluri marcate, care a devenit un punct de referință în atacul Feyenoord. Mobilitatea sa, inteligența în plasarea pe teren și eficiența în fața porții fac din el un adversar de temut pentru orice linie defensivă. Capacitatea lui de a se descurca în spații strâmte și de a finaliza cu precizie îl transformă într-o armă letală în strategia ofensivă a Feyenoord.

     În ceea ce privește aspectele tactice, Feyenoord adoptă adesea o abordare ofensivă, punând accent pe posesia mingii și construcția atentă a acțiunilor ofensive. Flexibilitatea tactică și diversitatea schemelor de joc sunt alte atuuri importante, echipa dovedind că poate adapta strategia în funcție de adversar și de contextul meciului. Această adaptabilitate, împreună cu o soliditate defensivă și eficacitatea în faza de atac, plasează Feyenoord într-o poziție privilegiată înaintea confruntării cu Ajax.

     În concluzie, Feyenoord se prezintă ca o echipă echilibrată, cu un puternic accent pe performanța ofensivă, dar și cu o apărare robustă, care își propune să continue seria de rezultate pozitive și să își consolideze poziția în fruntea clasamentului Eredivisie. Cu sprijinul necondiționat al fanilor și cu un moral ridicat, Feyenoord este hotărâtă să demonstreze că victoria în fața rivalilor de la Ajax nu este doar o posibilitate, ci un obiectiv clar stabilit.

Ajax: Formă, știri si statistici

     În contrast cu stabilitatea și forma impresionantă arătată de gazde, Ajax traversează un sezon cu suișuri și coborâșuri, situație reflectată de poziția a cincea pe care o ocupă în clasamentul Eredivisie. Cu 45 de puncte acumulate, echipa din Amsterdam se confruntă cu provocări semnificative în încercarea de a-și asigura un loc în competițiile europene pentru sezonul următor. Echipa a arătat momente de brilianță, însă inconsistența a fost un factor preponderent care a influențat parcursul în actuala campanie.

     Analizând performanța Ajax în meciurile disputate în deplasare, se observă o medie de 2.21 goluri marcate și o medie mai puțin favorabilă de 2.07 goluri primite pe meci. Aceste cifre sugerează că, deși Ajax dispune de un atac potent, capabil să pună probleme oricărei apărări, defensiva a fost vulnerabilă, permițând adversarilor să exploateze spațiile și să marcheze. O rată de 93% a meciurilor în care Ajax a marcat în deplasare confirmă eficacitatea ofensive, dar o rată de concediu de 86% arată dificultățile întâmpinate în menținerea unui joc echilibrat.

     Pe lângă aceste aspecte, statisticile cornerelor pentru Ajax în meciurile de deplasare evidențiază o medie de 5.79 cornere obținute pe meci, comparativ cu 3.79 cornere împotriva, ceea ce indică o tendință de a crea oportunități prin lovituri de la colț, dar și o expunere la contraatacurile adversarilor care reușesc să câștige cornere. O rată de 79% a meciurilor cu peste 7.5 cornere subliniază un joc deschis, cu multe momente care conduc la faze fixe.

     Unul dintre jucătorii emblematici ai Ajax în această sezon este Brian Brobbey, care, cu 16 goluri marcate, se poziționează ca principalul pericol pentru apărarea oricărui adversar. Agilitatea sa, combinația de forță și tehnica superioară, îl transformă într-un atacant complet, capabil să finalizeze din orice poziție și să contribuie decisiv la construcția ofensivă a echipei.

     Tactic, Ajax a demonstrat o preferință pentru un fotbal de posesie, încercând să controleze ritmul meciului și să desfășoare acțiuni ofensive prin pase scurte și mișcare constantă. Cu toate acestea, vulnerabilitățile defensive au pus adesea echipa în dificultate, erorile individuale și lipsa de coordonare fiind aspecte care au necesitat atenție din partea staff-ului tehnic.

     Pentru confruntarea cu Feyenoord, Ajax se află în fața unei provocări majore. Echipa trebuie să-și maximizeze punctele forte, în special eficacitatea ofensivă, și să abordeze problemele defensive pentru a reduce șansele gazdelor de a exploata slăbiciunile. Meciul de la Rotterdam reprezintă nu doar o luptă pentru puncte, ci și o oportunitate pentru Ajax de a-și demonstra valoarea și de a răscumpăra un sezon cu multe momente de incertitudine.

     În concluzie, Ajax intră în acest duel istoric cu o motivație puternică de a inversa tendințele negative și de a-și asigura o victorie prestigioasă în fața rivalilor de la Feyenoord. Cu o combinație de talent, determinare și nevoia acută de a recâștiga încrederea suporterilor, Ajax are toate ingredientele necesare pentru a transforma această confruntare într-un punct de cotitură al sezonului.

Ponturi Pariuri Eredivisie 

     În lumea apasionantă a pariurilor sportive, ponturi Eredivisie, ponturi pariuri Olanda, predictii fotbal, ponturi pariuri experti și ponturi Euro 2024 sunt cuvintele cheie esențiale pentru orice pasionat care dorește să își maximizeze șansele de câștig. Pe platforma xpertbet.ro, aceste cuvinte nu doar că își găsesc locul într-o comunitate vibrantă de pariori, dar sunt fundamentul pe care se construiește succesul în pariurile sportive.

     Pariurile pe fotbal, în special cele legate de competiția Eredivisie și meciurile internaționale, precum Euro 2024, au devenit extrem de populare. Aceasta se datorează nu numai pasiunii globale pentru fotbal, ci și datorită oportunităților unice de pariuri pe care le oferă aceste competiții. Eredivisie, liga de top a fotbalului olandez, este renumită pentru stilul său de joc ofensiv și pentru producerea unor talente remarcabile care fac tranziția către cluburi de top europene. Prin urmare, ponturi pariuri Olanda oferă pariorilor oportunități valoroase de a plasa pariuri în cunoștință de cauză.

     Cu toate acestea, succesul în pariuri nu vine doar din pasiunea pentru fotbal, ci necesită și o abordare strategică. Aici intervin ponturi pariuri experti, profesioniști care analizează meciurile în detaliu, luând în considerare forma echipei, istoricul întâlnirilor anterioare și orice schimbări recente care ar putea influența rezultatul unui meci. Acești experți sunt fundamentali în furnizarea de predictii fotbal precise, care pot transforma un simplu pariu într-o investiție inteligentă.

     Pe lângă ponturi Eredivisie și ponturi pariuri Olanda, competițiile internaționale, cum ar fi Euro 2024, atrag un interes și mai mare. Aceste turnee adună la un loc cele mai bune națiuni fotbalistice din Europa, oferind un spectacol de neuitat atât pe teren, cât și în lumea pariurilor. Ponturi Euro 2024 includ nu doar predictii legate de câștigătorii meciurilor, dar și analize detaliate ale potențialilor învingători ai turneului, golgheteri și multe alte piețe de pariuri care pot aduce valoare adăugată unui pariu.

     Cu toate acestea, succesul în pariuri nu se limitează doar la alegerea câștigătorilor. Strategia, disciplina și gestionarea banilor sunt, de asemenea, cruciale. Utilizarea ponturi pariuri experti poate ajuta pariorii să dezvolte un plan de pariuri robust, care să maximizeze profiturile pe termen lung și să minimizeze riscurile. Aceasta implică plasarea de pariuri bine gândite, bazate pe analize amănunțite și evitarea pariurilor impulsive bazate pe favoritism sau emoții.

     Platforma xpertbet.ro își propune să fie un aliat de nădejde pentru pariori, oferind o gamă largă de predictii fotbal și ponturi pariuri experti pentru a asigura că fiecare pariu este plasat cu cea mai mare încredere. Fie că este vorba de un meci din Eredivisie, de un turneu internațional precum Euro 2024 sau de alte competiții de fotbal din întreaga lume, xpertbet.ro oferă acces la informații valoroase care pot face diferența între un pariu reușit și unul nereușit.

     În concluzie, pariurile pe fotbal oferă oportunități unice de câștig și emoții de neegalat, dar necesită o abordare informată și strategică. Utilizarea ponturi pariuri experti, împreună cu o analiză aprofundată a competițiilor precum Eredivisie și Euro 2024, poate transforma pariurile dintr-o simplă pasiune într-o sursă de câștiguri semnificative. Pe xpertbet.ro, pariorii pot găsi toate resursele de care au nevoie pentru a-și îmbunătăți strategiile de pariuri și pentru a se bucura de succes în lumea pariurilor sportive.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri