Type to search

Stiri Premier League

Festival de Goluri Așteptat pe Selhurst Park: Crystal Palace vs. Newcastle United

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Crystal Palace, Aproape de Siguranța Matematică în Premier League

  Crystal Palace este pe cale să-și asigure supraviețuirea în Premier League, având nevoie doar de o victorie pentru a-și consolida poziția în clasament. După o demonstrație impresionantă împotriva lui West Ham United în weekend, în care au învins cu 5-2, gazdele sunt pline de încredere înaintea confruntării cu Newcastle United, ale cărei ponturi Premier League sunt disponibile online prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Performanța ofensivă devastatoare a gazdelor, condusă de jucători precum Eberechi Eze și Jean-Philippe Mateta, a arătat că echipa condusă de Patrick Vieira poate produce rezultate remarcabile în fața oricărui adversar. Cu o serie de rezultate pozitive recente și o distanță confortabilă față de zona retrogradării, Crystal Palace își poate concentra acum atenția asupra obiectivelor de viitor și poate aborda meciul cu Newcastle United cu o mentalitate ofensivă. O victorie în această confruntare le-ar consolida poziția în prima ligă engleză, confirmând recentele predicții fotbal din Premier League.

Festival de Goluri Așteptat pe Selhurst Park: Crystal Palace vs. Newcastle United
Patrick Vieira

Newcastle United: În Căutarea Continuării Formei Impresionante

  Newcastle United vine pe Selhurst Park cu încredere în forțele proprii, după o perioadă de formă excelentă în Premier League. Echipa lui Eddie Howe a obținut rezultate impresionante în ultimele meciuri și caută să-și continue seria pozitivă împotriva lui Crystal Palace. Victoria zdrobitoare împotriva lui Tottenham Hotspur a arătat că „Magpies” pot produce fotbal de înaltă calitate și pot obține rezultate importante împotriva oricărui adversar. În tur, Newcastle United a surclasat Crystal Palace pe teren propriu cu 4-0.

  Cu o atitudine defensivă solidă și un atac eficient, oaspeții sunt hotărâți să-și continue ascensiunea în clasament și să-și asigure o poziție în Europa League pentru sezonul următor, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. Meciul cu Crystal Palace este o oportunitate perfectă pentru echipa vizitatoare să-și consolideze locul în partea superioară a clasamentului și să-și continue drumul spre obiectivele propuse în acest sezon.

Festival de Goluri Așteptat pe Selhurst Park: Crystal Palace vs. Newcastle United
Eddie Howe

Formații probabile

  Crystal Palace:

Henderson; Clyne, Richards, Andersen; Munoz, Ahamada, Hughes, Mitchell; Olise, Mateta, Eze

  Newcastle United:

Dubravka; Murphy, Krafth, Schar, Burn; Anderson, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Isak, Barnes

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri