Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

Ferencvaros vs Tottenham Ponturi Europa League 03.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Ferencvaros vs Tottenham Ponturi Europa League 03.10.2024

Ferencvaros vs Tottenham Ponturi

Ferencvaros vs Tottenham Ponturi. Joi, 3 octombrie 2024, de la ora 19:45, Tottenham o va întâlni pe Ferencvaros pe Groupama Arena din Budapesta, meci din runda a 2-a în Europa League. Obține Spurs a 5-a victorie consecutivă?

 

Vezi și Biletul Zilei de astăzi cu șanse bune de câștig!

Ferencvaros

Logo echipă
  • Ferencvaros a început cu stângul noul format din Europa League, iar în prima rundă a pierdut la limită cu Anderlecht în deplasare, scor 2-1.
  • Maghiarii se descurcă mai bine în campionatul intern. După 6 etape, elevii lui Jensen au maximum de puncte și sunt lideri în clasament. Cel mai probabil, vor câștiga un nou titlu în Ungaria, acolo unde nu au adversar.
  • De știut este că Ferencvaros nu a mai pierdut pe teren propriu tocmai din februarie 2024, respectiv de 14 meciuri oficiale.

Echipă probabilă Ferencvaros: Dibusz – Gartemann, Cisse, Raul Gustavo, Civic – Fani, Maiga, Ben Romdhane – Traore, Varga, Gruber

Tottenham

Logo echipă
  • Tottenham este clar cu moralul ridicat după victoriile obținute recent. Spurs a câștigat ultimele 4 partide, inclusiv cu Manchester United pe Old Trafford, scor 0-3.
  • Echipa lui Drăgușin a facut spectacol în prima rundă din Europa League, cand s-a impus la pas contra celor de la Qarabag, scor 3-0.
  • Trupa pregătită de Ange Postecoglou este mare favoriă în duelul cu Ferencvaros. Confirmă Tottenham cu o victorie?

Echipă probabilă Tottenham: Vicario – Gray, Romero, Van den Ven, Davies – Sarr, Bissouma, Bergvall – Johnson, Solanke, Werner

Alte ponturi:

Ferencvaros vs tottenham Ponturi

Ambele Marchează @1.75

Tottenham este mare favorită la victorie, fiind pe o pantă ascendentă, însă este și o echipă imprevizibilă, inconstantă aș putea spune. De partea cealaltă, Ferencvaros nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa. Cu fanii aproape, mă aștept ca maghiarii să pună probleme. Astfel, un pariu pe goluri pare cea mai bună opțiune.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri