Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

Fenerbahce vs Manchester United Ponturi Europa League 24.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Fenerbahce vs Manchester United Ponturi Europa League 24.10.2024

Fenerbahce vs Manchester United Ponturi

Fenerbahce vs Manchester United Ponturi. Fenerbahce și Manchester United se vor duela joi, de la 22:00, în etapa a 3-a din Europa League pe Ulker Stadium Şükrü Saracoğlu din Istanbul. Mai jos găsiți ponturi Fenerbahce vs Manchester United oferite de experții XpertBet.

 

Vezi Biletul Zilei Cota 2 cu șanse bune de verde!

Analiză și Statistici

  • 4 puncte a strâns Fenerbahce în primele două runde. Turcii au debutat în Europa League cu o victorie, 2-1 cu Royale Union SG, ca mai apoi să încheie la egalitate cu Twente, scor 1-1.
  • Manchester United este fără victorie după primele două runde, ambele partide fiind încheiate la egalitate: 1-1 cu Twente și 3-3 cu Porto.
  • Doar 3 victorii are Manchester United în ultimele 10 partide, una dintre ele fiind obținută chiar în  precedentul joc, 2-1 cu Brentford.
  • De partea cealaltă, trupa lui Mourinho este neînvinsă de 4 partide. Ultimul joc a fost cu Samsunspor, încheiat cu scorul de 2-2.
  • De 6 ori s-au întâlnit cele două echipe până acum, iar fiecare are câte 3 victorii. Cine se impune astăzi?

Alte ponturi:

Fenerbahce vs Manchester United Ponturi

1x @ 1.65

Se anunță o atmosferă incendiară la Istanbul, acolo unde de cele mai multe ori suporterii sunt al 12-lea jucător. Nu cred că turcii pierde acasă, mai ales că Manchester United este destul de inconstantă, iar forma de moment lasă de dorit.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri