Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

FC Porto vs Manchester United Ponturi Europa League 03.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
FC Porto vs Manchester United Ponturi Europa League 03.10.2024

FC Porto vs Manchester United Ponturi

FC Porto vs Manchester United Ponturi. Poate cel mai tare duel al serii este partida dintre FC Porto și Manchester United, meci din runda a 2-a în Europa League, ce va avea loc joi, 3 octombrie, de la ora 22:00 pe Estádio do Dragão.

 

Am pregătit si Biletul Zilei Europa League. 

FC Porto

Logo echipă
  • Porto a dezamăgit în prima rundă din Europa League. Lusitanii au pierdut în mod surprinzător cu Bodo/Glimt în deplasare, scor 3-2, meci în care au și condus cu 0-1.
  • În campionatul intern, formația pregătită de Vitor Bruno a înregistrat 6 victorii și o remiză. Recent, Porto a făcut spectacol cu Arouca pe teren propriu, scor 4-0.
  • De spus că ”Dragonii” nu au mai pierdut pe teren propriu din aprilie 2024. De altfel, Porto a câștigat toate cele 4 meciuri oficiale disputate ”acasa” în acest sezon.

Echipă probabilă Porto:

Costa- Mario, Pedro, Perez, Moura- Gonzalez, Varela- Pepe, Sousa, Galeno- Omorodion

Manchester United

Logo echipă
  • Manchester United este în criză de rezultate. ”Diavolii Roșii” sunt fără victorie de 3 partide, timp în care au înregistrat două remize și o înfrângere. Ultimul joc disputat a fost pe teren propriu cu Tottenham, pierdut fără drept de apel, scor 0-3.
  • Echipa pregătită de Erik ten Hag nu a impresionat nici în prima rundă din Europa League, cand au întâlnit ”acasă” pe Twente, joc încheiat cu scorul de 1-1.
  • De altfel, trupa de pe Old Trafford are doar 3 victorii în cele 9 partide oficiale disputate până în prezent.
  • De 7 ori a dat piept Manchester United cu Porto, iar până acum a pierdut o singură dată. E adevărat, nu s-au mai duelat din 2009.

Echipă probabilă Manchester United:

Onana- Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot- Eriksen, Ugarte- Diallo, Fernandes, Rashford- Hojlund

Alte ponturi:

FC Porto vs Manchester United Ponturi

1X @ 1.50

Porto este o echipă redutabilă pe teren propriu și nu cred ca poate pierde acest meci, mai ales că va avea fanii de partea sa. De asemenea, Manchester United joacă cu mult sub așteptări și nu văd cum ar putea pleca cu toate punctele din Portugalia, mai ales că forma de moment lasă de dorit.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri