Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

FC Porto vs Hoffenheim Ponturi Europa League 24.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
FC Porto vs Hoffenheim Ponturi Europa League 24.10.2024

FC Porto vs Hoffenheim Ponturi

FC Porto vs Hoffenheim Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 3-a din Europa League. Partida se va juca joi, de la ora 22:00 pe Estádio do Dragão. Mai jos găsiți ponturi FC Porto vs Hoffenheim oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe Predicții Fotbal Europa League vei găși pe site!

 

Analiză și Statistici

  • Porto este fără victorie după primele două runde. Portughezii au pierdut cu Bodo Glimt (3-2), iar cu Manchester United a încheiat la egalitate (3-3).
  • Hoffenheim are 4 puncte după primele două runde. Nemții s-au impus cu Dynamo Kiev (2-0), iar cu Midtjylland a încheiat la egalitate (1-1).
  • Porto se descurcă de minune în meciurile disputate pe teren propriu, având 5 victorii în cele 6 meciuri din acest sezon.
  • De partea cealaltă, Hoffenheim are doar 4 victorii în pricedentele 10 jocuri. 
  • Este primul duel directe între cele două echipe. Confirmp FC Porto statutul de favorită?

Alte ponturi:

Ponturi FC Porto vs Hoffenheim

Victorie Porto @ 1.55

Hoffenheim are mai probleme în meciurile disputate în deplasare, fiind fără victore de 5 jocuri, în timp ce Porto nu a mai pierdut pe teren propriu cun aprilie. Mă aștept ca portughezii să domine cap-coadă jocul și să se impuna.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri