Type to search

Stiri Diverse

Europa League: AS Roma Surprinde AC Milan cu Un Supergol, Leverkusen și Benfica Triumfă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Mancini Deschide Scorul pentru AS Roma, Milan Fiind Oprit de Bara Transversală

  AS Roma și AC Milan s-au întâlnit într-un duel de maximă presiune în sferturile de finală ale Europa League, iar Gianluca Mancini aduce un avantaj semnificativ pentru echipa sa în primul meci. În ciuda eforturilor intense ale lui Milan, care a fost de două ori oprită de bara transversală, Roma reușește să-și impună jocul și să obțină o victorie importantă, într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Considerată favorită de ultimele predicții fotbal europene, AC Milan, a fost încurcată de configurarea surprinzătoare a lui AS Roma, iar eforturile jucătorilor săi de a marca au fost respinse de o apărare solidă și de ghinion. Cu Mancini ca protagonist și Lukaku cu o dublă salvare spectaculoasă pe linia porții, Roma păstrează controlul jocului și speră la o calificare în semifinale.

  Deși AC Milan a dominat posesia și a încercat să-și impună jocul, echipa a fost blocată de apărarea solidă a lui AS Roma și de lipsa finalizării precise. Cu o serie de oportunități ratate și lovituri pe lângă poartă, Milan pleacă frustrată de pe teren, în ciuda eforturilor lui Chukwueze și Giroud de a egala. Cu Mancini în formă și cu un avantaj de un gol, Roma privește cu încredere spre meciul retur și speră să-și păstreze avantajul până la final.

Europa League: AS Roma Surprinde AC Milan cu Un Supergol, Leverkusen și Benfica Triumfă
Boniface a închis tabela, 2-0 pentru Leverkusen

Leverkusen și Benfica Triumfă pe Teren Propriu

  West Ham United a rezistat o lungă perioadă presiunii lui Bayer Leverkusen, dar golurile târzii ale lui Jonas Hofmann și Victor Boniface au adus o victorie cu 2-0 pentru liderii din Bundesliga. Benfica a obținut o victorie cu 2-1 acasă împotriva lui Olympique Marseille, golurile fiind marcate de Rafa Silva (min.16) și Abel Di Maria (min.52) pentru gazde, respectiv Pierre-Emerick Aubameyang (min.67) pentru oaspeți.

  Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare. AC Milan fiind într-o situație dificilă după înfrângerea neașteptată, în timp ce Bayer Leverkusen și AS Roma se bucură de rezultatele lor pozitive din Europa League. Conform recentelor pronosticuri fotbal din cupele europene, șansele par a fi egale între Benfica și Olimpique pentru manșa a doua care se va juca săptămâna viitoare în Franța.

Europa League: AS Roma Surprinde AC Milan cu Un Supergol, Leverkusen și Benfica Triumfă
Abel Di Maria a marcat al doilea gol al Benficăi
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri