Type to search

Stiri La Liga

Espanyol vs. Sporting Gijon: Bătălie Intensă pentru Revenire în La Liga

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Espanyol Vizează Revenirea în La Liga

  După ce a fost retrogradată sezonul trecut, Espanyol are acum ocazia de a reveni direct în prima divizie după ce a acumulat 69 de puncte din 42 de meciuri, terminând pe poziția a patra. Catalanii au înregistrat o victorie importantă în prima manșă a semifinalelor playoff-ului, cu Javi Puado marcând un gol în minutul 88, asigurând un avantaj minim pentru returul de pe Stadionul Stage Front.

Potrivit recentelor statistici fotbal din Spania, această victorie a prelungit seria impresionantă de 17 meciuri fără înfrângere pentru Espanyol, ultimul lor eșec fiind un 0-2 împotriva lui Racing Santander, înregistrat pe 10 februarie.

  Echipa antrenată de Manolo Gonzalez a reușit să mențină poarta intactă în 10 dintre aceste meciuri, inclusiv în ultimele trei partide. Espanyol a evitat înfrângerea în fiecare dintre ultimele trei meciuri de acasă împotriva lui Sporting Gijon, inclusiv într-o remiză fără goluri în meciul de luna trecută. Gonzalez știe că o altă partidă fără gol primit, va garanta echipei sale un loc în finala play-off-ului împotriva lui Real Oviedo, proaspăt califivată în dauna lui Eibar.

Espanyol vs. Sporting Gijon: Bătălie Intensă pentru Revenire în La Liga
Manolo Gonzalez

Sporting Gijon Speră la O Surpriză

  După șapte ani în Segunda Division, Sporting Gijon speră să revină în La Liga pentru prima dată din sezonul 2016-17. Cu 65 de puncte din 42 de meciuri, au terminat pe locul cinci și au obținut prima lor apariție în play-off de la dezamăgirea din semifinalele sezonului 2017-18. Echipa lui Miguel Angel Ramirez trebuie să depună eforturi considerabile în a doua manșă, mai ales că au pierdut șase din ultimele nouă meciuri în deplasare.

  Sporting Gijon poate trage speranță din victoria recentă cu 1-0 împotriva lui Eldense, întrerupând o serie de trei meciuri fără victorie în deplasare. Totuși, oaspeții au avut dificultăți în meciurile recente împotriva lui Espanyol, cu doar o victorie, trei remize și patru înfrângeri în ultimele opt întâlniri. Ultima lor victorie pe Stadionul Stage Front a fost în octombrie 2015, iar acum trebuie nepărat să marcheze pe acest stadion, într-un meci ale cărui ponturi Spania sunt vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Sporting se confruntă cu absențe importante, precum Omar Sadik, Pol Lozano și Eduardo Exposito din cauza accidentărilor. De asemenea, Sergi Gomez va lipsi după ce a primit un cartonaș roșu în prima manșă. Atacantul danez Martin Braithwaite, care a marcat 22 de goluri în 39 de apariții, va conduce din nou atacul. În ce-i privește pe oaspeți, Gio Zarfino, Dani Queipo și Uros Djurdjevic sunt incerți din punct de vedere al condiției fizice. Juan Otero și Gaspar Campos sunt principalii pericole ofensive pentru Gijon, fiecare cu 10 goluri în sezonul 2023-24.

Espanyol vs. Sporting Gijon: Bătălie Intensă pentru Revenire în La Liga
Miguel Angel Ramirez

Formații probabile

  Espanyol:

Garcia; El Hilali, Calero, Cabrera, Milla; Gragera, Bare; Carreras, Melamed, Puado; Branthwaite

  Sporting Gijon:

Yanez; Rosas, Insua, Sanchez, Cota; Hassan, Pier, Mendez, Campos; Otero, Gonzalez

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri