Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Espanyol vs Sevilla Ponturi La Liga 25.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Espanyol vs Sevilla Ponturi La Liga 25.10.2024

Espanyol vs Sevilla Ponturi

Espanyol vs Sevilla Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 11-a din La Liga. Partida se va juca vineri, de la ora 22:00. Mai jos găsiți ponturi Espanyol vs Sevilla oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei în Cotă 2 de astăzi!

Analiză și Statistici

  • După 10 etape, Espanyol este doar pe locul 15 în La Liga, cu 10 puncte, având doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Sevilla are cu două puncte mai mult decât adversara sa, respectiv 12 și se află pe locul 13.
  • FIecare dintre cele două echipe a obțit doar câte 3 victorii în acest sezon. Înainte de a se întâlni, Espanyol a pierdut cu Bilbao (4-1), iar Sevilla a fost învinsă de Barcelona (5-1).
  • Sevilla domină la general duelurile directe cu Espanyol, fiind neînvinsă în ultimele 10 întâlniri (7 victorii și 3 remize). Se impune din nou?

Alte ponturi:

Espanyol vs Sevilla Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.70

Sunt două echipe cu mare nevoie de puncte, modeste din punct de vedere ofensiv și mă aștept la un meci disputat, de luptă. Nu cred că vom vedea multe reușite, atât Espanyol, cât și Sevilla reușind fiecare câte 10 goluri în 10 etape.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri