Type to search

Stiri Diverse

Dani Alves, Eliberat din Închisoare după Plata Unei Cauțiuni de 1 Milion de Euro

Avatar of Xpert Bet
Share

Eliberare Sub Condiții: Alves Plătește o Cauțiune de 1 Milion de Euro

  Dani Alves, celebrul fotbalist brazilian de la Barcelona, a primit o decizie favorabilă din partea instanței din Barcelona, care i-a permis să fie eliberat din închisoare în timp ce își contestă condamnarea pentru viol. El a fost de acord să plătească o cauțiune uriașă, de 1 milion de euro, după ce a executat aproximativ un sfert (14 luni) din pedeapsa sa inițială de patru ani și jumătate.

  Cu toate acestea, fostul titular al naționalei Braziliei trebuie să respecte anumite condiții stricte, printre care renunțarea la ambele sale pașapoarte – brazilian și spaniol – pentru a nu putea părăsi Spania. De asemenea, el trebuie să se prezinte săptămânal în fața instanței sau ori de câte ori este chemat. 

Restricții și Reacții: Alves Rămâne în Spania cu Anumite Interdicții

  Pe lângă plata unei sume impresionante de bani pentru a fi eliberat temporar, Dani Alves este supus unor restricții stricte de interacțiune și deplasare. Instanța a impus o ordine de restricție, care îl împiedică să se apropie la mai puțin de 1.000 de metri de victimă. Cauțiunea ar fi fost plătită de tatăl celebrului fotbalist brazilian Neymar.

  Decizia de eliberare a fost întâmpinată cu critici aspre, mai ales din partea avocatului victimei și a partidelor politice, care au calificat-o drept „o justiție pentru bogați”. În timp ce decizia poate fi contestată în instanță, controversa continuă să stârnească dezbateri în rândul opiniei publice spaniole.

Dani Alves, Eliberat din Închisoare după Plata Unei Cauțiuni de 1 Milion de Euro
Dani Alves și Neymar
Autor
Taguri

Lasa un comentariu