Type to search

Stiri Euro 2024

Egal Dramatic Reușit în Ultimele Secunde de Italia, în Meciul Decisiv cu Croația

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Golul lui Zaccagni și Calificarea Dramatică a Italiei

  Italia a reușit să își asigure un loc în optimile Euro 2024 după un meci tensionat împotriva Croației, încheiat cu scorul de 1-1. Mattia Zaccagni a fost eroul Italiei, marcând un gol spectaculos în minutul 98, salvând squadra-azzurra de la eliminare. Luka Modric a deschis scorul pentru Croația în minutul 55, imediat după ce a ratat un penalty, dar Italia a refuzat să cedeze.

  Antrenorul Italiei, Luciano Spalletti, a declarat că echipa sa a meritat să meargă mai departe, subliniind dificultățile întâlnite în această grupă cu echipe puternice precum Spania și Croația. Italia, aflată pe locul al doilea în Grupa B cu patru puncte, se pregătește să întâlnească Elveția într-un meci din optimi, ale căror ponturi pariuri vor fi expuse pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Egal Dramatic Reușit în Ultimele Secunde de Italia, în Meciul Decisiv cu Croația
Zaccagni a devenit eroul Italiei

Dominarea Croației și Performanța lui Modric

  Croația a început meciul cu o posesie dominantă, dar a avut dificultăți în a transforma posesia în ocazii clare de gol. Prima repriză a fost marcată de un șut de la distanță al lui Luka Sucic, parat de Gianluigi Donnarumma. Italia a ripostat prin Mateo Retegui și Alessandro Bastoni, dar goalkeeper-ul croat, Dominik Livakovic, a fost la înălțime.

  După pauză, Croația a obținut un penalty după ce șutul lui Andrej Kramaric a lovit brațul lui Davide Frattesi în careul italienilor. Deși Modric a ratat inițial penalty-ul, el a marcat din respingerea balonului, devenind cel mai în vârstă marcator din istoria turneului la 38 de ani și 289 de zile, potrivit recentelor statistici fotbal europene. Cu toate acestea, bucuria Croației a fost de scurtă durată.

Egal Dramatic Reușit în Ultimele Secunde de Italia, în Meciul Decisiv cu Croația
Modric a deschis scorul

Reacția Fanilor și Finalul Exploziv

  Fanii croați au creat o atmosferă incredibilă în prima repriză, cu zgomot continuu, torțe și artificii, susținându-și echipa până la final. În repriza a doua, Croația părea să controleze jocul, dar Italia a revenit puternic. Gianluca Scamacca a fost aproape de a marca în minutul 87, dar a ratat de puțin.

  În ultimele momente ale prelungirilor, când fanii croați începuseră să sărbătorească, Italia a dat lovitura finală. Zaccagni a marcat cu un șut plasat chiar în minutul 98, aducând un egal nesperat pentru Italia și punând capăt speranțelor Croației pentru o calificare sigură. Modric a declarat că fotbalul a fost nemilos cu echipa sa și că este greu de descris sentimentul de a pierde în acest mod.

  Italia se pregătește acum pentru meciul cu Elveția, în timp ce Croația așteaptă să vadă dacă va avansa ca una dintre cele mai bune echipe de pe locul trei din grupe, după un turneu marcat de incertitudini și momente dramatice.

Egal Dramatic Reușit în Ultimele Secunde de Italia, în Meciul Decisiv cu Croația
Modric încurajat de Donnarumma
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri