Type to search

Stiri Premier League

Duel Teribil pentru Supraviețuire în Premier League: Luton Town vs. Brentford

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Luton Town Luptă Pentru Supraviețuire

  Într-un meci crucial pentru supraviețuirea în Premier League, Luton Town se pregătește să întâlnească Brentford pe Kenilworth Road. După o înfrângere usturătoare împotriva lui Manchester City, echipa lui Rob Edwards speră să-și revină în fața propriilor suporteri. Cu doar câteva meciuri rămase și cu Nottingham Forest și Everton în apropiere, Luton trebuie să-și revitalizeze atacul pentru a scăpa de zona retrogradării.

  Luton a avut un sezon dificil, dar nu a abandonat lupta. Cu Barkley în formă și Kabore revenind, există încă speranțe pentru o evadare miraculoasă din zona retrogradării. Cu toate acestea, problemele de apărare rămân o preocupare majoră, iar Edwards trebuie să găsească soluții rapide pentru a-și întări linia defensivă într-un meci ale cărui ponturi Anglia sunt accesibile online, pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Duel Teribil pentru Supraviețuire în Premier League: Luton Town vs. Brentford
Rob Edwards

Brentford Vrea Mărirea Șanselor de Supraviețuire

  De cealaltă parte, Brentford vine la acest duel cu un moral ridicat după o victorie recentă împotriva lui Sheffield United. Echipa condusă de Thomas Frank se află pe locul 15, având un avans de șapte puncte față de zona retrogradării. Cu Ivan Toney așteptat să revină în formă maximă, oaspeții speră să-și consolideze poziția în clasament și să își mențină tradiția de a învinge Luton Town, conform ultimelor statistici fotbal din Anglia. În meciul din tur, Brentford a câștigat cu 3-1 pe teren propriu.

  Pentru Brentford, victoria este vitală pentru a-și asigura locul în Premier League și pentru a pune capăt seriei lor nefaste de rezultate pe teren străin. Cu jucători cheie precum Toney și Norgaard așteptându-se să fie disponibili, Frank este optimist că echipa sa poate obține cele trei puncte necesare pentru a se apropia de zona de siguranță a clasamentului.

Duel Teribil pentru Supraviețuire în Premier League: Luton Town vs. Brentford
Thomas Frank

Formații probabile

  Luton Town:

Kaminski; Kabore, Hashioka, Burke, Doughty; Clark, Mpanzu, Barkley; Townsend, Morris, Chong

  Brentford:

Flekken; Zanka, Collins, Pinnock; Roerslev, Jensen, Janelt, Damsgaard, Reguilon; Mbeumo, Toney

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri