Type to search

Stiri Diverse

Duel Major pentru Play-off-urile din Championship: Southampton vs. Coventry City

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lupta pentru Promovare se Încinge pe St Mary's Stadium

  Southampton se confruntă cu Coventry City într-un meci crucial pentru ambele echipe în Championship. După o serie de rezultate dezamăgitoare, „Saints”, sub comanda lui Russell Martin, își îndreaptă privirile către play-off-uri, dar Coventry nu va fi un adversar ușor, având în vedere forma lor impresionantă, arătată recent în Cupa Angliei.

  Gazdele sunt determinate să-și îmbunătățească forma slabă din ultimele meciuri și să-și mențină speranțele de promovare automată în viață. Cu jucători precum Che Adams și Will Smallbone pregătiți să intre în primul unsprezece, Southampton caută să-și recâștige încrederea și să obțină o victorie importantă în acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de experți ponturi pariuri sportive.

Duel Major pentru Play-off-urile din Championship: Southampton vs. Coventry City
Russell Martin

Coventry Încearcă să Mențină Seria Victoriilor

  După o victorie impresionantă împotriva lui Leeds United, Coventry City vine cu încredere pe St Mary’s Stadium. Cu jucători precum Ellis Simms și Haji Wright în formă excelentă, „Sky Blues” speră să-și continue parcursul impresionant și să-și consolideze locul în play-off-uri, confirmând recentele predicții fotbal din Anglia. În meciul din tur, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1.

  Coventry caută să evite o a treia înfrângere consecutivă pe terenul lui Southampton, iar cu absențele semnificative din echipă, managerul Mark Robins trebuie să găsească soluții pentru a contracara echipa gazdă și a obține un rezultat pozitiv în această confruntare dificilă.

Duel Major pentru Play-off-urile din Championship: Southampton vs. Coventry City
Mark Robins

Formații probabile

  Southampton:

Bazunu; Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens; Aribo, Downes, Smallbone; Brooks, Adams, Armstrong

  Coventry City:

Collins; Van Ewijk, Thomas, Kitching, Bidwell; Sheaf, Eccles, Wright, O’Hare, Palmer; Simms

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri