Type to search

Stiri Diverse

Duel Incendiar pentru Play-off în Championship: Coventry City vs. Hull City

Avatar of Xpert Bet
Share

Coventry: În Căutarea Revanșei după O Semifinală Dramatică în Cupa Angliei

  După o confruntare tensionată în semifinala Cupei Angliei, Coventry City se întoarce la acțiunea din Championship pentru a primi vizita lui Hull City. Cu toate că au suferit o înfrângere amară la Wembley, Coventry speră să-și revină în fața fanilor de acasă într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  În ciuda eforturilor de pe Wembley, Coventry City s-a confruntat cu o înfrângere amară în fața lui Manchester United. Cu toate acestea, echipa lui Mark Robins a demonstrat caracter și determinare, forțând prelungiri și loviturile de departajare. Jucători precum Ellis Simms și Callum O’Hare au impresionat în timpul confruntării, iar acum speră să aducă aceeași intensitate și determinare în meciul de miercuri împotriva lui Hull City.

Duel Incendiar pentru Play-off în Championship: Coventry City vs. Hull City
Mark Robins

Hull City Caută să-și Păstreze Visul Premier League în Viață

  Hull City vine după un rezultat dezamăgitor în încercarea lor de a ajunge în Premier League. Conform recentelor statistici fotbal din Championship, echipa condusă de Liam Rosenior rămâne neînvinsă de cinci meciuri împotriva lui Coventry și speră să continue această serie pozitivă în ciuda absențelor din lot. În meciul din tur, cele două echipe au remizat, 1-1 pe terenul lui Hull City.

  Deși nu au reușit să marcheze în ultimul meci, echipa vizitatoare trebuie să-și recâștige forma ofensivă pentru a își menține speranțele de a promova. Prestația atacantului Jaden Philogene va fi crucială, iar echipa își dorește să profite de absențele din echipa adversă pentru a obține cele trei puncte în deplasare.

Duel Incendiar pentru Play-off în Championship: Coventry City vs. Hull City
Liam Rosenior

Formații probabile

  Coventry City:

Collins; Van Ewijk, Kitching, Thomas, Bidwell; Sheaf, Eccles; Tavares, O’Hare, Wright; Simms

  Hull City:

Allsop; Slater, Jones, Greaves, Jacob; Omur, Morton, Seri, Philogene; Delap, Carvalho

Taguri