Type to search

Stiri Diverse

Duel Fierbinte pentru Top 4 în Super Lig: Besiktas vs. Rizespor

Avatar of Xpert Bet
Share

Besiktas : Luptă Disperată pentru Locuri Europene

  Besiktas găzduiește Rizespor într-un meci crucial pentru poziționarea în primele patru locuri ale Super Ligii Turce, având în vedere că sunt la un singur punct distanță de locul patru. Besiktas se confruntă cu o sezon dificil, fiind pe cale să rateze topul patru pentru a doua oară în ultimii trei ani. Cu cinci antrenori schimbați în acest sezon și o serie de rezultate neconvingătoare, echipa condusă în prezent de Serdar Topraktepe are nevoie disperată de o victorie pentru a-și menține speranțele de calificare în competițiile europene.

  În ciuda potențialului său, Besiktas a avut o serie de rezultate dezamăgitoare în ultimele săptămâni, ceea ce le-a diminuat șansele de a obține un loc în top 4. Cu doar o victorie în ultimele șapte meciuri din ligă, echipa se află acum la un punct în spatele locului patru și are nevoie de o revenire rapidă pentru a-și consolida poziția în clasament după un meci ale cărui ponturi bune sunt vizibile pe platformele online ale specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Duel Fierbinte pentru Top 4 în Super Lig: Besiktas vs. Rizespor
Serdar Topraktepe

Rizespor: În Căutarea Suprizelor pe Teren Străin

  Rizespor vine în vizită la Istanbul cu gândul la un rezultat surpriză, fiind la rândul său în lupta pentru un loc în primele patru echipe ale Super Ligii. Deși au avut o serie de rezultate bune acasă, Rizespor trebuie să își îmbunătățească performanțele pe teren străin dacă doresc să rămână în cursa pentru locul patru. În meciul tur, Besiktas a surclasat Rizespor în deplasare, cu scorul de 4-0.

  Cu absențele limitate ale titularilor, o victorie împotriva lui Besiktas ar putea fi decisivă în bătălia pentru locul patru. Conform recentelor statistici fotbal din Super Lig, echipa vizitatoare a avut dificultăți pe terenuri străine în acest sezon, adunând doar 12 puncte din 48 posibile, clasându-se pe locul șapte în acest sens în Super Lig. Cu o serie de patru meciuri fără victorie în spatele lor, Rizespor va trebui să-și găsească forma pentru a-și atinge obiectivele de final de sezon.

Duel Fierbinte pentru Top 4 în Super Lig: Besiktas vs. Rizespor
Ilhan Palut

Formații probabile

  Besiktas:

Gunok; Svensson, Worrall, Uysal, Masuaku; Ucan, Fernandes; Rashica, Muci, Muleka; Kilicsoy

  Rizespor:

Akkan; Sahin, Aliqulov, Topcu, Hojer; Olawoyin, Shelvey; Akintola, Varesanovic, Zeqiri; Gaich

Taguri