Type to search

Stiri Diverse

Duel Epic în Europa Conference League: Lille vs. Aston Villa

Avatar of Xpert Bet
Share

Aston Villa: Cu Gândul la Semifinale

  Lille și Aston Villa se întâlnesc într-un meci decisiv pe Stade Pierre-Mauroy, cu doar una dintre echipe avansând în semifinalele Europa Conference League. După ce Villa a câștigat cu 2-1 pe teren propriu în prima manșă, ambele echipe caută să se impună pentru a-și îndeplini visul de a ajunge în finala competiției după acest meci decisiv, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Într-o primă manșă fără răsturnări de situație, Lille a încasat un gol marcat de Ollie Watkins în primele minute, apoi un altul al căpitanului gazdelor, John McGinn, care a mărit avantajul echipei lui Unai Emery la două goluri. Cu toate acestea, reușita târzie a lui Bafode Diakite a redus deficitul pentru oaspeții de atunci, care acum sunt determinați să revină și să obțină calificarea în semifinale, urmând exemplul recent al conaționalilor de la PSG în meciul cu Barcelona.

Duel Epic în Europa Conference League: Lille vs. Aston Villa
Unai Emery

Lille: Presiune pe Umerii lui Fonseca

  Lille, campioana din Ligue 1 în 2021, este pusă sub presiune să se redreseze și să își apere terenul în fața unei echipe puternice ca Aston Villa. Cu o serie de 15 meciuri fără înfrângere acasă, dar fără să fi reușit să se califice după ce au pierdut prima manșă în Europa, echipa condusă de Paulo Fonseca este determinată să schimbe această statistică și să își păstreze șansele de a avansa în competiție.

  Aston Villa vine după o serie impresionantă de rezultate bune, incluzând recenta victorie de pe Etihad împotriva lui Arsenal, și este hotărâtă să își continue parcursul pozitiv. Cu Ollie Watkins și Leon Bailey în mare formă, Villa caută să-și pună amprenta și în Conference League și să obțină calificarea în semifinale, sperând la un nou succes și confirmând recentele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Duel Epic în Europa Conference League: Lille vs. Aston Villa
Paulo Fonseca

Formații probabile

  Lille:

Chevalier; Santos, Diakite, Yoro, Ismaily; Andre, Bentaleb; Zhegrova, Cabella, Gudmundsson; David

  Aston Villa:

Martinez; Konsa, Carlos, Torres, Digne; Luiz, Tielemans; Bailey, McGinn, Rogers; Watkins

Taguri