Type to search

Stiri Ligue 1

Duel Crucial pentru Supraviețuire în Ligue 1: Nantes vs. Montpellier

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Montpellier: Aproape de Supraviețuire

  Nantes revine pe teren străin pentru a-și continua lupta pentru supraviețuirea în Ligue 1 împotriva lui Montpellier, într-un meci ale cărui ponturi Franța sunt accesibile online prin bunăvoința specialiștilor în ponturi pariuri sportive. Gazdele sunt aproape de a se salva matematic, în timp ce oaspeții au fost condamnați la o serie de eșecuri acasă, inclusiv o înfrângere umilitoare pe teren propriu în fața lui Rennes.

  Sub comanda lui Michel Der Zakarian, Montpellier își continuă forma excelentă după o pauză internațională, cu trei victorii în ultimele patru meciuri. Ei sunt aproape de a-și asigura un loc în liga superioară și vor aborda meciul împotriva lui Nantes cu încredere, în căutarea altor puncte cruciale pentru supraviețuire. Cu o serie de rezultate bune acasă și o poziție confortabilă în clasament, Montpellier se așteaptă să continue să își consolideze statutul în prima ligă.

Duel Crucial pentru Supraviețuire în Ligue 1: Nantes vs. Montpellier
Michel Der Zakarian

Nantes: În Căutarea unui Reviriment în Deplasare

  În ciuda luptei pentru a evita retrogradarea, Nantes a avut succese notabile în meciurile din deplasare. Cu patru victorii în ultimele șase meciuri în afara terenului propriu, Nantes caută să își refacă forma și să își consolideze poziția în clasament. Totuși, datorită absențelor importante din lot, echipa condusă de Antoine Kombouare trebuie să își găsească soluții pentru a obține rezultate pozitive în deplasare. În tur, Nantes s-a impus cu 2-0 pe teren propriu. 

  Întâlnindu-se cu o echipă Montpellier care este în creștere, Nantes trebuie să-și pună în aplicare toate resursele pentru a obține un rezultat pozitiv, așa cum arată ultimele predicții fotbal din Ligue 1. Cu jucători cheie absenți și o serie de eșecuri acasă, Les Canaris trebuie să își găsească inspirația și să își pună amprenta asupra jocului pentru a obține puncte prețioase în lupta pentru supraviețuire.

Duel Crucial pentru Supraviețuire în Ligue 1: Nantes vs. Montpellier
Antoine Kombouare

Formații probabile

  Montpellier:

Lecomte; Hefti, Kouyate, Sagnan, Sylla; Ferri, Chotard; Nordin, Savanier, Tamari; Adams

  Nantes:

Lafont; Amian, Castelletto, Pallois, Duverne; Sissoko, Chirivella, Moutoussamy; Coco, Mohamed, Mollet

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri