Type to search

Stiri Diverse

Dezastrul lui Ajax în Eredivisie: O Săptămână Neagră în Istoria Clubului

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Triumful Incredibil al lui Feyenoord și Perspectivele Întunecate ale lui Ajax

  Într-un meci devastator, Ajax Amsterdam suferă cea mai grea înfrângere din istoria De Klassieker și Eredivisie, fiind învinși cu scorul de 6-0 de rivalii de la Feyenoord Rotterdam. Performanța dezastruoasă îi lasă pe Ajax la o distanță covârșitoare de liderii Eredivisie, cu 33 de puncte în urma lui PSV Eindhoven și 24 în spatele locului secund ocupat de Feyenoord, așa cum arată recentele statistici fotbal olandeze.

  Ajax se confruntă cu o posibilă absență din Liga Campionilor pentru sezonul următor, iar cea mai bună speranță acum pare a fi ocuparea locului patru și obținerea unui loc în runda secundă de calificare a Europa League. Echipa este într-o poziție vulnerabilă, fiind posibil să fie nevoită să intre în play-off-ul pentru un loc în Conference League. Toate acestea se adaugă unei serii de probleme interne, incluzând suspendarea CEO-ului Alex Kroes pentru tranzacții suspecte cu acțiuni, consolidând declinul acestui sezon dificil pentru Ajax.

Dezastrul lui Ajax în Eredivisie: O Săptămână Neagră în Istoria Clubului
Paixao a marcat o dublă pentru Feyenoord

Criză Prelungită la Ajax: Cum au Fost Reușite Eșecurile Uimitoare

  Golurile lui Feyenoord au fost înscrise de Igor Paixao (min.34 și 66), Yankuba Minteh (min.35 și 56), David Hancko (min.45+2) și Quinten Timber (min.62), într-un meci ale cărui ponturi fotbal au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive. 

  După un sezon plin de dezamăgiri și tulburări interne, Ajax „așează bomboana pe colivă” cu această performanță catastrofală împotriva lui Feyenoord. Echipa se zbate să se redreseze după o serie de înfrângeri istorice și schimbări la conducere, iar suspiciunile de tranzacții „insider” contribuie la pereptuarea haosului deja existent. O combinație de rezultate proaste, proteste ale suporterilor și probleme administrative adâncesc criza în care se află Ajax, unul dintre cele mai decelebre cluburi din Olanda și din Europa.

Dezastrul lui Ajax în Eredivisie: O Săptămână Neagră în Istoria Clubului
Minteh (dreapta) a înscris două goluri
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri