Type to search

Stiri Premier League

Derby Londonez de Top în Premier League: Chelsea vs. Tottenham Hotspur

Avatar of Xpert Bet
Share

Lupta pentru Ascensiune în Premier League

  Într-un derby londonez incitant, Chelsea primește pe teren propriu Tottenham Hotspur, ambele echipe fiind determinate să obțină victoria și să își consolideze poziția în clasamentul Premier League. După o revenire spectaculoasă împotriva lui Aston Villa, Chelsea caută să își mențină forma bună pe Stamford Bridge, într-un meci ale cărui ponturi Anglia sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Deși a avut o serie de meciuri fără victorie în ultima perioadă, echipa lui Mauricio Pochettino este determinată să obțină cele trei puncte și să ofere un spectacol pe placul suporterilor de pe Stamford Bridge.

  De cealaltă parte, Tottenham se află sub presiune după o înfrângere amară în fața rivalilor de la Arsenal. Cu o serie de rezultate dezamăgitoare în deplasare, echipa vizitatoare caută să își revină și să obțină un rezultat pozitiv într-un derby crucial pentru ambițiile lor în campionat.

Derby Londonez de Top în Premier League: Chelsea vs. Tottenham Hotspur
Mauricio Pochettino

Chelsea vs. Tottenham: Provocări și Obiective

  Atât Chelsea, cât și Tottenham se confruntă cu provocări majore înaintea acestui derby. Cu absențe importante și dorința de a obține cele trei puncte, ambele echipe trebuie să dea totul pe teren pentru a-și atinge obiectivele, așa cum anticipează ultimele predicții fotbal din Premier League. În meciul din tur, Chelsea a zdrobit Tottenham cu 4-1 în deplasare.

  Cu o serie de jucători accidentați, Chelsea trebuie să își refacă echipa și să găsească soluții în fața unui adversar dificil care își dorește revanșa după meciul din tur. Echipa gazdă speră să își îmbunătățească poziția în clasament și să ofere o performanță de înaltă clasă pe teren propriu.

  După o serie de rezultate dezamăgitoare în deplasare, Tottenham trebuie să își găsească forma și să își recâștige încrederea în propriile forțe. Echipa vizitatoare, condusă de Ange Postecoglou, caută să se redreseze și să obțină un rezultat pozitiv împotriva unui adversar puternic.

Derby Londonez de Top în Premier League: Chelsea vs. Tottenham Hotspur
Ange Postecoglou

Formații probabile

  Chelsea:

Petrovic; Gilchrist, Chalobah, Badiashile, Cucurella; Caicedo, Gallagher; Madueke, Palmer, Mudryk; Jackson

  Tottenham Hotspur:

Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Emerson; Sarr, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Son; Richarlison

Taguri