Type to search

Stiri Euro 2024

De Bruyne Își Sărbătorește Meciul 100 pentru Belgia cu Gol și Victorie

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

De Bruyne Strălucește în Meciul cu Muntenegru

  Kevin De Bruyne a marcat în meciul său cu numărul 100 pentru Belgia, conducându-și echipa spre o victorie cu 2-0 împotriva Muntenegrului, miercuri, la Bruxelles. Acest meci amical este primul din două înainte ca Belgia să participe la Euro 2024. Căpitanul Belgiei a înscris cu un șut de la distanță cu un minut înainte de pauză după o greșeală defensivă a oaspeților, confirmând ultimele predicții fotbal belgiene.

  „Sunt fericit că m-am întors. A trecut mult timp”, a declarat De Bruyne reporterilor după meci. „Este frumos să pot juca al 100-lea meu meci aici, în Belgia. Este un început bun și a fost plăcut să marchez. Am meritat să preluăm conducerea în prima repriză, dar după pauză lucrurile au devenit puțin mai dificile din cauza schimbărilor.” De Bruyne a subliniat importanța de a intra în ritm și de a dezvolta automatizări în joc, menționând că nu a jucat prea mult cu această echipă.

  Portarul oaspeților, Matija Sarkic, a reușit să țină în frâu atacul rapid al Belgiei aproape întreaga repriză, cu o serie de parade remarcabile, în special la șuturile lui Yannick Carrasco, care a avut patru ocazii clare de a deschide scorul, dar a fost blocat de fiecare dată într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

De Bruyne Își Sărbătorește Meciul 100 pentru Belgia cu Gol și Victorie

Belgia Își Consolidează Victoria în Finalul Partidei

  O acțiune a gazdelor din minutul 44 l-a forțat pe Sarkic să iasă din careu pentru a degaja, dar Lois Openda a intervenit, iar mingea a ajuns la De Bruyne, care a înscris din afara careului, deschizând scorul într-un moment important din cariera sa. După pauză, Sarkic a mai avut o intervenție strălucită, respingând un șut deviat al debutantului belgian Maxim De Cuyper.

  Muntenegru ar fi putut menține scorul de 0-1, dar a avut un colaps târziu, cu Milos Brnovic eliminat pentru al doilea cartonaș galben în minutul 88, cu puțin timp înainte ca Stefan Mugosa să-l faulteze pe Jeremy Doku, oferind gazdelor un penalty. Doku, Lois Openda și Leandro Trossard s-au certat pentru executarea penalty-ului, dar Trossard a fost cel care a înscris.

  De Bruyne a fost schimbat după prima repriză, Belgia efectuând numeroase schimbări pentru a oferi cât mai multor jucători șansa de a juca înainte de primul meci de la Euro 2024. Belgia va juca al doilea amical împotriva Luxemburgului, sâmbătă, la Bruxelles, înainte de a pleca spre Germania săptămâna viitoare.

  Primul meci al Belgiei la Euro 2024 va fi împotriva Slovaciei, la Frankfurt, pe 17 iunie, iar ulterior vor întâlni România și Ucraina. În alte meciuri de pregătire ale zilei, Slovacia a surclasat San Marino cu 4-0, Danemarca a învins Suedia cu 2-1, în timp ce Franța și Spania au copleșit Luxemburg (3-0), respectiv Andorra (5-0).

De Bruyne Își Sărbătorește Meciul 100 pentru Belgia cu Gol și Victorie
Leandro Trossard
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri