Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Croatia vs Albania. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 19.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

François Letexier

Stadion
Stadion

Volksparkstadion

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

16:00

FORMĂ ECHIPE

Logo
Croatia
Gazde Scor Oaspeți
Croatia 0-3 Spania
Croatia 2-1 Portugalia
Croatia 3-0 Macedonia de N
Croatia 4-2 Egipt
Croatia 0-0 Tunisia
Logo
Albania
Gazde Scor Oaspeți
Italia 2-1 Albania
Azerbaijan 1-3 Albania
Liechtenstein 0-3 Albania
Suedia 1-0 Albania
Chile 3-0 Albania

ECHIPE PROBABILE

Logo
Croaţia
Portar Livakovic
Fundași Stanisic, Sutalo, Gvardiol, Sosa
Mijlocași Modric, Sucic, Kovacic
Atacanți Majer, Budimir, Kramaric
Logo
Albania
Portar Strakosha
Fundași Hysaj, Ajeti, Djimsiti, Mitaj
Mijlocași Asllani, Ramadani
Laci, Bajrami, Hoxha
Atacanți Broja

pont

Peste 0.5 Goluri Prima Repriză
Peste 0.5 Goluri Prima Repriză@1.42
Read More
Croația a înregistrat un xG (expected goals) de 2.38 împotriva Spaniei, indicând o capacitate ofensivă semnificativă. De asemenea, Albania a marcat devreme împotriva Italiei, sugerând un început alert de meci. Aceste date sugerează o probabilitate mare de goluri în prima repriză.
Victorie Croația
Victorie Croația@1.50
Read More
Croația a câștigat 62.9% din simulările pre-meci, având avantajul terenului propriu și jucători experimentați în competiții majore. În plus, echipa nu a pierdut meciuri consecutive la un turneu major din 1996, ceea ce sugerează o revenire puternică după înfrângerea cu Spania.
Previous
Next

Bet Builder @9.00

Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Andrej Kramarić
Accidentare
Șuturi +1.5
Ivan Perišić
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Luka Modrić
Accidentare
Șuturi +0.5
Kristjan Asllani
Accidentare
Faulturi Comise +0.5
Armando Broja

ANALIZA MECI

Croatia vs Albania

     Croaţia și Albania se vor întâlni într-un meci crucial din etapa a doua a Grupa B la EURO 2024, programat pentru 19 iunie 2024, ora 16:00. Ambele echipe au suferit înfrângeri în deschiderea grupelor, astfel că această confruntare devine esențială pentru speranțele lor de a avansa în fazele eliminatorii. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, iar fanii sunt așteptați să urmărească o partidă intensă și disputată.


     În acest moment, Croaţia ocupă locul 4 în clasamentul grupei, fără puncte, după ce au fost învinși cu 3-0 de Spania în meciul de deschidere. De cealaltă parte, Albania se află pe locul 3, tot fără puncte, după ce au pierdut cu 2-1 în fața Italiei. Această întâlnire directă va fi prima între cele două echipe într-o competiție oficială, oferind un plus de incertitudine și interes pentru pariori și fani deopotrivă.


     Meciurile anterioare ale echipelor în această competiție au evidențiat puncte forte și slăbiciuni care vor juca un rol important în desfășurarea acestei partide. Croaţia a pierdut trei dintre ultimele lor cinci meciuri competitive, înregistrând același număr de înfrângeri ca în precedentele 29 de partide. În schimb, Albania a suferit prima lor înfrângere competitivă din martie 2023, după o serie de șapte meciuri fără înfrângere.


     Statistica este un instrument valoros pentru cei care analizează meciurile în scopul pariurilor. În cazul întâlnirilor echipelor care au avut loc în trecut, deși nu s-au mai întâlnit oficial, Croaţia este văzută ca favorită, câștigând în 62.9% din simulările pre-meci realizate de Opta supercomputer. În ceea ce privește golurile, meciurile Croației au o medie de 2.38 goluri pe meci, iar cele ale Albaniei de 1.67 goluri. Ambele echipe au un procent ridicat de meciuri cu peste 2.5 goluri, iar „ambele marchează” este o opțiune viabilă.


     În meciurile de acasă, Croaţia are o medie de 6.5 cornere per meci, cu un procentaj de 45% din meciuri având peste 8.5 cornere. Cele mai multe goluri ale Croației vin în ultimele 15 minute ale partidelor, reflectând o tendință de a forța pe final. În schimb, Albania, în meciurile din deplasare, înregistrează o medie de 4.8 cornere pe meci, cu 35% din meciuri având peste 9.5 cornere. Golurile lor sunt mai distribuite pe parcursul meciului, dar cu un ușor vârf în minutele 30-45.


     Goalgheterii
sunt și ei esențiali pentru pariuri. Pentru Croaţia, Bruno Petkovic este un jucător cheie, deși a ratat un penalty crucial împotriva Spaniei. Luka Modric, chiar și la 38 de ani, rămâne motorul echipei, având cele mai multe pase decisive. În tabăra Albaniei, Nedim Bajrami este vedeta, marcând de două ori și oferind două pase decisive în ultimele trei meciuri pentru echipa națională.

Croatia: Formă, știri si statistici

     Croaţia se prezintă la acest meci cu un palmares impresionant și o echipă plină de jucători talentați și experimentați. După înfrângerea dureroasă suferită în fața Spaniei, echipa antrenată de Zlatko Dalic este hotărâtă să revină în forță și să demonstreze că acea înfrângere a fost doar un accident. Cu o medie de 2.38 goluri pe meci în meciurile de acasă, Croaţia a arătat că este capabilă să înscrie multe goluri, fiind o echipă ofensivă și creativă.

     Experiența este unul dintre punctele forte ale Croaţiei. Luka Modric, la 38 de ani, continuă să fie un jucător esențial pentru echipă, oferind pase decisive și controlând ritmul jocului din mijlocul terenului. În meciul cu Spania, deși echipa a pierdut, Modric a reușit să facă cele mai multe pase care au rupt liniile adversarului, demonstrând încă o dată clasa sa. Alături de el, Marcelo Brozovic și Mateo Kovacic completează un mijloc solid și experimentat, capabil să gestioneze momentele de presiune și să creeze oportunități pentru atacanți.


     În ceea ce privește atacul, Bruno Petkovic este un jucător cheie, chiar dacă a ratat un penalty crucial în meciul cu Spania. Petkovic are capacitatea de a se poziționa bine și de a finaliza acțiunile echipei. Ivan Perisic, de asemenea, este un jucător important în atac, cu incursiuni pe flancuri și capacitatea de a oferi pase decisive. Perisic a demonstrat de-a lungul anilor că poate face diferența în momentele cheie ale meciurilor.


     Defensiva Croaţiei a fost însă vulnerabilă în ultimele meciuri, echipa pierzând trei din ultimele cinci partide competitive. Golurile primite rapid au destabilizat echipa, iar acest lucru a fost evident în meciul cu Spania, unde au primit trei goluri în prima repriză. Antrenorul Dalic va trebui să lucreze la îmbunătățirea organizării defensive pentru a evita repetarea acestor greșeli.


     Stilul de joc al Croaţiei este unul bazat pe posesie și construcție elaborată. Echipa preferă să controleze jocul prin pase precise și să dicteze ritmul meciului prin mijlocașii lor experimentați. Această abordare le permite să își creeze multe ocazii de gol și să pună presiune constantă pe adversar. Atacurile pe flancuri sunt o componentă importantă a jocului lor, cu jucători rapizi și tehnici care pot genera multe cornere și faze fixe periculoase.


     În comparație cu Albania, Croaţia are un avantaj clar în ceea ce privește experiența la turneele majore și calitatea individuală a jucătorilor. Deși Albania a arătat o formă solidă în ultimul timp, Croaţia are capacitatea de a reveni puternic după înfrângeri și de a-și folosi experiența pentru a câștiga meciuri cruciale. Presiunea este mare pe Dalic și echipa sa, dar cu jucători de calitatea lui Modric și Perisic, Croaţia poate spera la o evoluție pozitivă în continuare.


     Un alt aspect important este modul în care echipa gestionează momentele cheie ale meciurilor. În meciurile de acasă, Croaţia a demonstrat o tendință de a marca mai multe goluri în ultimele 15 minute ale partidelor. Acest lucru arată o echipă care nu renunță și care luptă până la final, ceea ce poate fi decisiv în meciuri strânse. De asemenea, media de 6.5 cornere pe meci în meciurile de acasă arată că echipa pune presiune constantă pe adversari și își creează multe ocazii de a marca.


     Pentru acest meci, Croaţia trebuie să fie atentă la organizarea defensivă și să evite greșelile care i-au costat în meciul cu Spania. Dalic ar putea face câteva schimbări în echipă pentru a aduce mai multă stabilitate defensivă și pentru a asigura o tranziție mai eficientă între apărare și atac. Cu toate acestea, cheia succesului va fi în capacitatea echipei de a-și folosi punctele forte și de a-și impune stilul de joc.


     În concluzie, Croaţia are toate motivele să fie optimistă înaintea meciului cu Albania. Cu o echipă plină de jucători talentați și experimentați, un stil de joc bine definit și capacitatea de a reveni după înfrângeri, Croaţia este favorită să obțină un rezultat pozitiv și să își continue parcursul la EURO 2024. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum echipa lor va răspunde provocării și să își demonstreze valoarea pe teren.

Albania: Formă, știri si statistici

     Albania, sub comanda antrenorului Sylvinho, a demonstrat o creștere semnificativă în ultimii ani, reușind să se califice la EURO 2024 și să ofere o replică solidă în meciul de deschidere împotriva Italiei. Deși au pierdut cu 2-1, echipa a arătat potențial și determinare, deschizând scorul prin Nedim Bajrami după doar 23 de secunde – cel mai rapid gol din istoria Campionatului European.


     În meciurile din deplasare, Albania a arătat o capacitate de a se adapta și de a se apăra eficient. Cu o medie de 1.67 goluri pe meci și 4.8 cornere pe meci, echipa a demonstrat că poate crea ocazii de gol și poate pune presiune pe adversari chiar și pe teren străin. Totuși, vulnerabilitatea lor defensivă a fost evidentă în meciul cu Italia, unde au primit două goluri în primele 16 minute.


     Unul dintre punctele forte ale Albaniei este capacitatea de a marca rapid și eficient. Nedim Bajrami, vedeta echipei, a demonstrat în meciul cu Italia că poate face diferența prin tehnica sa și abilitatea de a finaliza din orice poziție. Bajrami a înregistrat cel puțin un gol sau o pasă decisivă în ultimele sale trei apariții pentru echipa națională, fiind un jucător esențial în ofensiva Albaniei.


     Stilul de joc al Albaniei este adesea reactiv, bazându-se pe contraatacuri rapide și pe erorile adversarilor. Aceasta le permite să surprindă echipele mai puternice, dar poate fi și o slăbiciune în fața echipelor bine organizate defensiv. Albania preferă să joace cu o apărare compactă și să profite de spațiile lăsate de adversari pentru a lansa atacuri rapide.


     Un alt aspect important este rezistența mentală a echipei. Deși au pierdut în fața Italiei, Albania nu a cedat și a continuat să lupte până la final. Această determinare poate fi un avantaj în meciurile strânse, unde un moment de inspirație poate face diferența. Sylvinho a reușit să creeze un grup unit și motivat, care poate pune probleme oricărei echipe.


     În comparație cu Croaţia, Albania are mai puțină experiență la turneele majore, dar compensează prin determinare și dorința de a demonstra că pot face față celor mai buni. Performanțele recente, inclusiv victoriile din calificări împotriva Poloniei și Cehiei, arată că Albania nu trebuie subestimată. Echipa a arătat că poate juca bine sub presiune și că poate obține rezultate pozitive împotriva echipelor mai bine cotate.


     Totuși, Albania trebuie să fie atentă la aspectele defensive, care au fost punctul lor slab în meciurile anterioare. Sylvinho va trebui să lucreze la îmbunătățirea organizării defensive și la evitarea erorilor individuale care pot costa echipa. De asemenea, eficiența în atac va fi crucială, iar Bajrami va juca un rol esențial în acest sens.


     În meciurile din deplasare, Albania a avut un procentaj de 35% din meciuri cu peste 9.5 cornere, ceea ce arată că echipa poate genera faze fixe și poate pune presiune pe adversari. Totuși, controlul posesiei rămâne o provocare, iar Sylvinho va trebui să găsească echilibrul între apărare și atac pentru a maximiza șansele echipei.


     Un alt jucător de urmărit este Armando Broja, care ar putea fi titular în atac în acest meci. Broja, jucătorul echipei Chelsea, are capacitatea de a finaliza din poziții dificile și poate crea probleme defensivei Croaţiei. Cu sprijinul mijlocașilor creativi, Albania poate spera la un rezultat pozitiv, chiar și pe teren străin.


     În concluzie, Albania se prezintă la acest meci cu ambiția de a obține un rezultat pozitiv și de a-și continua parcursul la EURO 2024. Cu un mix de jucători tineri și experimentați, un stil de joc reactiv și capacitatea de a surprinde adversarii, Albania poate fi o echipă dificilă de învins. Sylvinho și echipa sa vor trebui să demonstreze că pot învăța din greșelile meciului cu Italia și să își folosească punctele forte pentru a obține un rezultat favorabil împotriva Croaţiei. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua echipa lor și să își susțină jucătorii în această confruntare importantă.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, platforma ideală pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 precise și actualizate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă ajuta să faceți cele mai informate decizii de pariere. Analizăm fiecare meci în profunzime, luând în considerare forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și tacticile antrenorilor.

     Pe XpertBet.ro, ne concentrăm pe furnizarea de ponturipariuri detaliate și bine fundamentate. Echipa noastră utilizează date statistice precise și cunoștințe aprofundate ale echipelor pentru a vă oferi ponturi pariuri pro care să reflecte cele mai recente informații și tendințe. Astfel, puteți maximiza șansele de câștig și puteți paria inteligent pe meciurile de la EURO 2024.

     Pentru fanii fotbalului și cei care urmăresc îndeaproape competițiile majore, oferim ponturi pariuri experti care sunt bazate pe o analiză riguroasă a fiecărui aspect al meciurilor. Echipa noastră de experți este dedicată să vă ofere ponturi de încredere, analizând fiecare variabilă care poate influența rezultatele meciurilor. Astfel, aveți la dispoziție ponturi pariuri EURO 2024 care sunt bine documentate și actualizate constant.

     Unul dintre aspectele cheie ale platformei noastre este diversitatea ponturipariuri pe care le oferim. Fie că sunteți interesat de fotbal, baschet, tenis sau alte sporturi, veți găsi întotdeauna ponturi relevante și bine documentate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date precise și analize detaliate, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și o gamă largă de resurse educaționale pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri pro de cea mai înaltă calitate, bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu. Fiecare pont este atent verificat de echipa noastră de experți pentru a asigura acuratețea și relevanța informațiilor. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna la dispoziție ponturi care să vă ajute să luați cele mai bune decizii în materie de pariuri sportive.

     În concluzie, XpertBet.ro este locul ideal pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturipariuri, ponturi pariuri pro și ponturi pariuri experti, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

     Pe măsură ce se apropie EURO 2024, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturipariuri. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru fotbal și pariuri într-o sursă de câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a începe aventura parierii alături de cei mai buni experți din domeniu.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturipariuri, ponturi pariuri pro și ponturi pariuri experti, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri