Type to search

Stiri La Liga

Controverse în La Liga: Barcelona Înfrântă de Real Madrid cu Ajutorul VAR – Critici la Arbitraj

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Critici După Deciziile VAR-ului

  După ce un gol al lui Lamine Yamal a fost anulat de VAR în înfrângerea lui Barcelona cu 3-2 în fața lui Real Madrid, antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a criticat arbitrajul din La Liga, care nu folosește tehnologia liniei porții. Vinicius Jr și Lucas Vazquez au reușit să egaleze de două ori după ce Andreas Christensen și Fermin Lopez au adus Barcelona în avantaj.

  Cu toate acestea, golul lui Yamal în minutul 28 a fost anulat de VAR, deși părea că a trecut linia porții înainte ca portarul lui Real, Andrey Lunin, să-l respingă. Decizia a stârnit critici aprinse, iar Barcelona a suferit a patra înfrângere consecutivă împotriva lui Real Madrid într-un meci ale cărui ponturi bune au fost vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  „Nu putem controla aceste lucruri. Acestea sunt acțiuni de arbitraj. Cred că echipa se descurcă foarte bine, am concurat foarte bine, am fost mai buni decât Real pe terenul lor și cred că am meritat cele trei puncte în fiecare privință,” a declarat Xavi reporterilor, exprimându-și dezamăgirea față de deciziile arbitrajului.

Controverse în La Liga: Barcelona Înfrântă de Real Madrid cu Ajutorul VAR - Critici la Arbitraj
Xavi dezamăgit de arbitraj

Lipsa Tehnologiei Liniei Porții în La Liga

  La Liga este singura dintre cele cinci mari ligi europene care nu folosește tehnologia liniei porții. Criticile au venit din partea fanilor Barcelonei dar președintele La Liga, Javier Tebas, a răspuns negând utilitatea acestei tehnologii, citând incidente anterioare unde aceasta a fost inexactă, potrivit recentelor statistici fotbal din La Liga.

  Într-o postare pe rețeaua de socializare X a clubului catalan, președintele Joan Laporta a cerut rejucarea meciului pierdut duminică în fața lui Real Madrid, din cauza aplicării incorecte a tehnologiei VAR în cazul presupusului gol marcat de Lamine Yamal în minutul 28 și anulat ulterior de VAR.

  Cu Barcelona pe locul secund, la 11 puncte în spatele lui Real, șansele de a recupera decalajul sunt mici. În timp ce La Liga rămâne fără tehnologie pentru linia porții, Barcelona se pregătește pentru următorul meci din campionat, împotriva Valenciei, pe 29 aprilie.

Controverse în La Liga: Barcelona Înfrântă de Real Madrid cu Ajutorul VAR - Critici la Arbitraj
Xavi și golul controversat
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri