Type to search

Stiri Liga Portugal

Confruntare Fierbinte pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Estrela Amadora vs. SC Farense

Avatar of Xpert Bet
Share

Lupta pentru Evitarea Retrogradării în Liga Portugal Continuă

  Estrela Amadora și SC Farense se duelează într-un meci crucial pentru a evita retrogradarea din Liga Portugal. Gazdele, Estrela Amadora, sunt într-o poziție delicată, fiind la doar un punct deasupra zonei de baraj. Deși au avut unele rezultate pozitive în ultimele săptămâni, cum ar fi o serie de trei remize consecutive, au nevoie de o victorie pentru a-și consolida poziția și a-și asigura șanse mai mari de a rămâne în prima ligă.

  Sub conducerea lui Jose Mota, SC Farense, care ocupă locul 12 în clasament, vine după o serie de meciuri dificile împotriva unor echipe puternice din primele șase. Cu toate acestea, sunt doar la două puncte deasupra Estrela Amadora și trebuie să obțină puncte în acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive, pentru a-și spori șansele de a evita retrogradarea.

Confruntare Fierbinte pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Estrela Amadora vs. SC Farense
Jose Mota

Estrela Amadora: În Căutarea Ascensiunii în Clasament

  Estrela Amadora a avut o performanță mai bună pe teren propriu în această stagiune, deși au avut unele probleme în ultimele meciuri. Conform recentelor statistici fotbal din Liga Portugal, oaspeții au doar un punct obținut în ultimele cinci partide jucate acasă, așa că vor încerca să-și îmbunătățească rezultatele și să-și motiveze suporterii. În tur, cele două echipe au remizat, 0-0 pe terenul lui Farense.

  În același timp, SC Farense își dorește să pună capăt unei serii de șase meciuri fără victorie în deplasare. Cu toate că au avut unele momente promițătoare, inclusiv un egal împotriva liderului Sporting Lisabona, echipa condusă de Sergio Vieira caută acum o victorie pentru a-și consolida poziția în clasament și a-și îndeplini obiectivul de a rămâne în Liga Portugal.

Confruntare Fierbinte pentru Supraviețuire în Liga Portugal: Estrela Amadora vs. SC Farense
Sergio Vieira

Formații probabile

  Estrela Amadora:

Brigido; Gaspar, Lopes; Mansur; Santos, Cordeiro, Bucca, Lima; Jaba, Kikas, Luiz

  SC Farense:

Velho; Pastor, Silva, Rossi, Talys; Falcao, Isidoro, Barbosa, Matias; Belloumi, Ze Luis

Taguri