Type to search

Stiri Ligue 1

Confruntare Decisivă în Lupta pentru Locurile Europene din Ligue 1: Marseille vs Nice

Avatar of Xpert Bet
Share

Marseille Își Dorește Întoarcerea pe Drumul Victoriilor

  Marseille se confruntă cu o serie de patru meciuri fără victorie, iar acest duel cu Nice devine crucial. Cu doar cinci meciuri rămase în acest sezon, Marseille își dorește să revină pe drumul victoriilor și să-și consolideze poziția pentru o calificare europeană. Cu toate că au avut un parcurs dificil în ultimele meciuri, echipa este determinată să își revină și să ofere o performanță de clasă în fața propriilor suporteri într-un meci ale cărui ponturi Franța sunt divulgate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  În ciuda ambițiilor sale europene, Marseille se confruntă cu o provocare majoră, având în vedere că Nice i-a învins în ultimele două întâlniri. Un nou eșec în fața lui Nice ar însemna pentru prima dată când Marseille pierde trei meciuri consecutive împotriva acestei echipe. Totuși, echipa condusă de Jean-Louis Gasset speră să-și reia dominația asupra lui Nice și să obțină cele trei puncte vitale în cursa lor pentru Europa, confirmând recentele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Confruntare Decisivă în Lupta pentru Locurile Europene din Ligue 1: Marseille vs Nice
Jean-Louis Gasset

Nice Își Dorește Redresarea După O Perioadă Dificilă

  Pentru Nice, acest meci este o oportunitate crucială de a-și redresa forma după o perioadă dificilă. După ce au coborât din poziția secundă a clasamentului și s-au apropiat periculos de zona de mijloc, jucătorii lui Nice sunt hotărâți să-și demonstreze valoarea și să revină în cursa pentru calificarea europeană, așa cum arată ultimele predicții fotbal din Franța.

  Cu un atac condus de golgheterul Terem Moffi și susținere pe flancuri de la jucătorii precum Mohamed-Ali Cho și Jeremie Boga, echipa speră să ofere o prestație puternică și să obțină cele trei puncte care le-ar consolida poziția în clasament. În tur, Nice a câștigat cu 1-0 pe propriul teren.

  Absențe notabile sunt și în echipa vizitatoare, precum cea a lui Sofiane Diop și a lui Valentin Rosier din cauza accidentărilor. Cu toate acestea, cu Moffi în fruntea atacului și o dorință puternică de a reveni pe drumul victoriilor, echipa condusă de Francesco Farioli este hotărâtă să își recâștige forma și să ofere o performanță impresionantă împotriva lui Marseille.

Confruntare Decisivă în Lupta pentru Locurile Europene din Ligue 1: Marseille vs Nice
Francesco Farioli

Formații probabile

  Marseille:

Lopez; Garcia, Balerdi, Gueye, Murillo; Onana, Ounahi, Veretout; Ndiaye, Correa, Aubameyang

  Nice:

Bulka; Lotomba, Todibo, Dante, Bard; Sanson, Rosario, Thuram; Cho, Moffi, Boga

Taguri