Type to search

Stiri Diverse

Club Brugge și Fiorentina Se Duelează într-un Meci Decisiv în Europa Conference League

Avatar of Xpert Bet
Share

Calificarea în Finală Se Joacă în Belgia: Club Brugge vs. Fiorentina

  În a doua manșă a semifinalei Europa Conference League, Club Brugge primește pe teren propriu pe Fiorentina, după ce italienii au câștigat primul meci cu 3-2, la limită. Cu Club Brugge fără mijlocașul Raphael Onyedika, suspendat după eliminarea din prima manșă, și cu Fiorentina lipsită de atacantul Riccardo Sottil, accidentat, meciul promite să fie o confruntare intensă între cele două echipe, conform ultimelor predicții fotbal din cupele europene.

  Club Brugge și-a consolidat poziția în fruntea Jupiler Pro League, obținând o victorie importantă de 2-1 împotriva lui Antwerp. Sub conducerea temporară a lui Nicky Hayen, echipa belgiană are un palmares impresionant de opt victorii din zece meciuri și a marcat nu mai puțin de 17 goluri în ultimele șase meciuri de acasă. În consecință, Club Brugge reprezintă o amenințare serioasă pentru Fiorentina într-un meci ale cărui ponturi Conference League sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

Club Brugge și Fiorentina Se Duelează într-un Meci Decisiv în Europa Conference League
Nicky Hayen

Fiorentina: În Căutarea Revanșei

  Aflată pe locul opt în Serie A, Fiorentina își îndreaptă atenția către Europa Conference League, urmărind să răzbune finala pierdută în sezonul precedent în fața echipei engleze West Ham United. Cu absența lui Riccardo Sottil, echipa italiană se bazează pe jucători precum Castrovilli, Kouame sau Ikone pentru a compensa pierderea.

  Cu doar două victorii în 12 meciuri în deplasare în 2024, conform recentelor statistici fotbal italiene, echipa condusă de managerul Vincenzo Italiano va avea o sarcină dificilă în a-și păstra avantajul din prima manșă, împotriva unei echipe în mare formă precum Club Brugge.

Club Brugge și Fiorentina Se Duelează într-un Meci Decisiv în Europa Conference League
Vincenzo Italiano

Formații probabile

  Club Brugge:

Jackers; De Cuyper, Spileers, Mechele, Sabbe; Odoi, Veltesen; Skov Olsen, Vanaken, Jutgla; Thiago

  Fiorentina:

Terracciano; Dodo, Martinez Quarta, Ranieri, Biraghi; Bonaventura, Arthur; Gonzalez, Beltran, Kouame; Belotti

Taguri