Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Copa America 2024

Chile vs Argentina. Ponturi Pariuri Copa America 2024 si Statistici Fotbal 26.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Andrés Matonte

Stadion
Stadion

MetLife Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

04:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
28.01.2022 Chile 1-2 Argentina 5-1 20-16 5-4 0-0
15.06.2021 Argentina 1-1 Chile 7-1 14-19 2-3 0-0
04.06.2021 Argentina 1-1 Chile 3-4 17-15 2-2 0-0
06.09.2019 Chile 0-0 Argentina 1-7 23-17 4-6 0-0
06.07.2019 Argentina 2-1 Chile 4-1 21-18 4-3 1-1

FORMĂ ECHIPE

Logo
Chile
Gazde Scor Oaspeți
Chile 0-0 Peru
Chile 3-0 Paraguay
Chile 2-3 Franţa
Chile 3-0 Albania
Chile 0-1 Ecuador
Logo
Argentina
Gazde Scor Oaspeți
Canada 0-2 Argentina
Guatemala 1-4 Argentina
Ecuador 0-1 Argentina
Costa Rica 1-3 Argentina
El Salvador 0-3 Argentina

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Chile
Portar Bravo
Fundași Isla, Lichnovsky, Diaz, Suazo
Mijlocași Echeverria, Pulgar
Davila, Sanchez, Diaz
Atacanți Vargas
Logo
Argentina
Portar E. Martinez
Fundași Molina, Romero, Li. Martinez, Acuna
Mijlocași De Paul, Lo Celso, MacAllister
Atacanți Messi, Alvarez, Di Maria,

pont

Peste 4.5 Cartonașe
Peste 4.5 Cartonașe@1.55
Read More
Stilurile de joc ale ambelor echipe implică adesea faulturi tactice și intervenții fizice. Cu presiunea unui meci crucial de Copa America, este de așteptat ca numărul de cartonașe să depășească linia de 4.5.
Peste 28.5 Faulturi
Peste 28.5 Faulturi@1.53
Read More
Ultimele întâlniri directe au fost intense, cu multe faulturi comise. Chile și Argentina au arătat un joc fizic în ultimele meciuri, iar presiunea și importanța acestui meci vor genera probabil multe intervenții fizice și faulturi.
Victorie Argentina
Victorie Argentina@1.50
Read More
Argentina vine după o victorie convingătoare de 2-0 împotriva Canadei și are o echipă bine echilibrată, cu un atac puternic și o apărare solidă. Chile a avut dificultăți în a marca și va avea o sarcină grea împotriva unei echipe în formă. Chile a reușit doar un șut pe poartă în meciul împotriva Peru, evidențiind dificultățile lor în atac, ceea ce face ca victoria Argentinei să fie probabilă.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Chile vs Argentina

     În data de 26 iunie 2024, la ora 04:00, Chile și Argentina se vor confrunta într-un meci decisiv din etapa a doua a Grupei B în Copa America. Această întâlnire este extrem de importantă pentru ambele echipe, având în vedere pozițiile lor în clasament și ambițiile de a avansa în fazele eliminatorii. Chile, care a început turneul cu un egal dezamăgitor 0-0 împotriva Peru, va căuta să își îmbunătățească performanța și să înscrie primele goluri în această ediție a competiției. Pe de altă parte, Argentina, favorită conform simulărilor Opta care le acordă 66.5% șanse de câștig, vine după o victorie convingătoare de 2-0 împotriva Canada și dorește să își continue parcursul neînvins în turneu.


     Istoricul confruntărilor directe între Chile și Argentina este favorabil sud-americanilor, cu 21 de victorii pentru Argentina, 8 remize și doar 1 victorie pentru Chile în ultimele 30 de întâlniri la Copa America. În meciurile directe, Argentina a înscris 62 de goluri, în timp ce Chile a marcat doar 8. Un aspect interesant este că 60% din aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri, iar în 50% din cazuri ambele echipe au marcat. Ultimele cinci întâlniri între cele două echipe au arătat o dominare clară a Argentinei, care a reușit să se impună în majoritatea cazurilor, însă Chile a reușit să obțină o remiză valoroasă în 2021.


     Pe plan statistic, Chile a înregistrat o medie de 1.2 goluri pe meci în ultimele lor cinci partide de acasă, dar au fost incapabili să înscrie în ultimele trei meciuri de la Copa America, având o medie de doar 0.5 goluri pe meci. De asemenea, Chile a avut o medie de 4.6 cornere pe meci și 8.5 faulturi comise pe meci, arătând o anumită agresivitate în defensivă. În ceea ce privește minutele în care Chile înscrie mai des, acestea sunt între minutele 61-75, ceea ce sugerează o rezistență sporită în a doua parte a jocului.


     Argentina
, pe de altă parte, are o medie de 2.2 goluri pe meci în deplasare și o defensivă solidă, primind doar 0.8 goluri pe meci. Echipa a acumulat o medie de 6.4 cornere pe meci și 10.2 faulturi comise pe meci în ultimele cinci deplasări. Cele mai productive minute pentru Argentina sunt între minutele 46-60, când au reușit să înscrie majoritatea golurilor lor.

Chile: Formă, știri si statistici

     Chile, echipa gazdă a acestui duel, traversează o perioadă dificilă în Copa America, nefiind capabilă să înscrie în ultimele trei meciuri ale competiției, o serie negativă care se întinde pe 378 de minute. Sub conducerea lui Ricardo Gareca, Chile încearcă să își regăsească forma și să depășească această criză ofensivă. În meciul de deschidere împotriva Peru, Chile a reușit doar un șut pe poartă dintr-un total de 11 încercări, evidențiind problemele în crearea și finalizarea ocaziilor de gol.


     La nivel statistic, Chile a avut o medie de 1.2 goluri pe meci în ultimele cinci partide de acasă, însă această medie este în scădere drastică în contextul Copa America. În plus, echipa a acumulat în medie 4.6 cornere pe meci și a comis 8.5 faulturi pe meci, arătând o tendință de joc fizic și defensiv. De asemenea, Chile are o performanță notabilă în minutele 61-75, perioadă în care au reușit să înscrie majoritatea golurilor lor.


     La capitolul absenți, Diego Valdés este incert pentru acest meci după ce a suferit o accidentare la picior în meciul împotriva Peru. Absența sa ar putea avea un impact semnificativ asupra capacității ofensive a echipei. Pe de altă parte, Victor Dávila rămâne un jucător cheie pentru Chile, fiind responsabil pentru majoritatea ocaziilor de gol ale echipei. Dávila a avut trei șuturi și cele mai multe atingeri în careul advers în meciul anterior, dar a lipsit precizia necesară pentru a transforma aceste oportunități în goluri.


     Chile
își va baza strategia pe un joc defensiv solid și pe contraatacuri rapide, încercând să exploateze orice slăbiciune a Argentinei. Cu toate acestea, echipa trebuie să îmbunătățească semnificativ precizia în pase și finalizarea ocaziilor de gol pentru a avea o șansă reală de a obține un rezultat pozitiv.


     La nivel de puncte forte, Chile dispune de o defensivă bine organizată și capacitatea de a rezista presiunii adversarilor pentru perioade lungi de timp. Totuși, punctele slabe sunt evidente în atac, unde lipsa de creativitate și eficiență a dus la rezultate dezamăgitoare. Stilul de joc al echipei se bazează pe defensivă solidă și contraatacuri, dar această strategie nu a dat roade în ultima vreme, în special în meciurile împotriva echipelor mai puternice precum Argentina.

Argentina: Formă, știri si statistici

     Argentina vine în acest meci cu o serie impresionantă de rezultate, fiind favorită clară conform simulărilor Opta, care le acordă 66.5% șanse de victorie. Sub conducerea lui Lionel Scaloni, echipa a demonstrat o formă excelentă, pierzând doar un singur meci din ultimele 14 și câștigând restul de 13. În meciul de deschidere împotriva Canada, Argentina a dominat complet jocul, având 19 șuturi la poartă comparativ cu totalul combinat de 18 șuturi al Chile și Peru în celălalt meci din Grupa B.


     Lionel Messi
, liderul și golgheterul echipei, a avut un rol crucial în victoria împotriva Canada, asistând la unul dintre goluri și stabilind un nou record de apariții în Copa America. Messi a acumulat 108 goluri internaționale și va căuta să își adauge la acest total în meciul împotriva Chile. De asemenea, Julian Alvarez a marcat primul său gol la Copa America, consolidând ofensiva puternică a Argentinei.


     Statistica meciurilor în deplasare arată că Argentina are o medie de 2.2 goluri pe meci și primește doar 0.8 goluri pe meci, evidențiind un echilibru excelent între atac și apărare. Echipa a acumulat o medie de 6.4 cornere pe meci și 10.2 faulturi comise pe meci în ultimele cinci deplasări. Cele mai productive minute pentru Argentina sunt între minutele 46-60, când au reușit să înscrie majoritatea golurilor lor.


     Argentina
are o echipă bine echilibrată, cu puncte forte atât în apărare, cât și în atac. Punctele forte includ o apărare solidă, un mijloc creativ și un atac letal condus de Lionel Messi. Punctele slabe sunt greu de identificat, dar ocazional, echipa poate avea lapsusuri defensive care ar putea fi exploatate de adversari. Stilul de joc al Argentinei se bazează pe posesie, presiune constantă și finalizare clinică, un stil care a fost eficient în ultimele meciuri.


     Absenteismul este minim în tabăra Argentinei, cu posibila înlocuire a lui Leandro Paredes cu Giovani Lo Celso fiind singura schimbare anticipată. Aceasta continuitate în echipă asigură o unitate și coeziune care le permite să execute strategia lui Scaloni cu precizie.


     În concluzie, meciul dintre Chile și Argentina se anunță a fi un duel intens și captivant. Argentina este favorită clară, având forma și statistica de partea lor, dar Chile va încerca să își depășească limitele și să obțină un rezultat surpriză. Cu toate acestea, având în vedere forma recentă și performanțele individuale ale jucătorilor cheie, Argentina este bine poziționată pentru a continua seria victoriilor și a-și asigura calificarea în fazele eliminatorii ale Copa America.

Ponturi Pariuri Copa America

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Copa America este una dintre cele mai prestigioase competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din America de Sud. Cu ajutorul ponturi Copa America oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții de elită. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi pronosticuri fotbal maine bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi bune, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă și din ziua următoare, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Pe lângă ponturi Copa America, vă oferim și ponturi fotbal maine pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturi bune actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Copa America bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Copa America.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Copa America. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri fotbal maine actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Copa America oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi bune pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Copa America.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi fotbal maine actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim pronosticuri fotbal maine bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Copa America. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și pronosticuri fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi bune. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Copa America. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Copa America sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune pronosticuri fotbal maine. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Copa America care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Copa America și pronosticuri fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi bune. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Copa America și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune pronosticuri fotbal maine și ponturi fotbal maine.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Copa America și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri