Type to search

Stiri Diverse

Chelsea Continuă Revoluția de Vară cu Achiziții de Top

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Chelsea: Transferuri Semnificative pentru Viitorul Clubului

  Chelsea a continuat vara agitată cu semnătura unui tânăr talent sud-american, poreclit „micul Messi” și descris drept „cel mai bun jucător brazilian de la Neymar”. După plecarea lui Mauricio Pochettino de pe Stamford Bridge luna trecută, clubul a inițiat o serie de schimbări, angajându-l pe Enzo Maresca de la Leicester City ca nou antrenor principal.

  Imediat după confirmarea sosirii lui Maresca, clubul a anunțat prima achiziție a acestei noi ere: fundașul central Tosin Adarabioyo, care va veni gratuit după expirarea contractului cu Fulham la sfârșitul lunii iunie, conform unor ponturi fotbal dezvăluite de presa britanică.

  Ultima semnătură a clubului este una pentru viitor, Chelsea confirmând că a ajuns la un acord pentru a-l semna pe atacantul de 17 ani de la Palmeiras, Estevao Willian. Tânărul va ajunge oficial la Chelsea vara viitoare, dar a jucat deja de 10 ori în Serie A braziliană și în Copa Libertadores. Clubul a plătit o taxă de 28 de milioane de lire sterline pentru atacant, care este poreclit „Messinho” datorită asemănărilor cu stilul de joc al marelui jucător argentinian Lionel Messi.

Chelsea Continuă Revoluția de Vară cu Achiziții de Top
Enzo Maresca

Speranțe Mari pentru Tânărul Talent Brazilian Estevao

  Estevao Willian a fost lăudat de câștigătorul Cupei Mondiale din 1994, Branco, coordonatorul echipelor de tineret din Brazilia, care anticipează nu va dura mult ca tânărul să pătrundă în echipa națională, conform recentelor predicții fotbal braziliene. „Este de mult timp de când avem acești copii și Brazilia are o generație spectaculoasă”, a declarat Branco pentru Canal WAMO din Brazilia. „Brazilia pentru 2026 va ajunge foarte puternică, vor avea forță, viteză și calitate.”

  Branco a continuat să sublinieze talentul excepțional al lui Estevao, menționând că este cel mai bun jucător brazilian pe care l-a văzut de la Neymar. „Estevao, pentru mine, cu tot respectul pentru ceilalți, este ceva serios, ceva ce nu am mai spus și voi spune acum – de la Neymar, el este cel mai mare jucător pe care l-am văzut născut în Brazilia. Aceasta este părerea mea, l-ați văzut de aproape, știți. Aceasta este Brazilia, toți sunt spectaculoși, dar pentru acest băiat, potențialul său este puțin mai mare.”

  Această achiziție este un semn clar al intențiilorclubului Chelsea de a construi pentru viitor, aducând jucători tineri cu potențial uriaș. Cu un antrenor nou și jucători tineri promițători, clubul pare să fie pe drumul cel bun pentru a-și consolida poziția în fotbalul european.

Chelsea Continuă Revoluția de Vară cu Achiziții de Top
Estevao Willian
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri