Type to search

Stiri Diverse

Central Coast Mariners vs. Melbourne Victory: Finala Explozivă a A-League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Central Coast Mariners: Apărarea Titlului pe Teren Propriu

  Central Coast Mariners se pregătesc să apere titlul de campioni ai A-League pe teren propriu, după ce au câștigat competiția pentru prima dată din 2012. Echipa a avut o performanță remarcabilă în a doua jumătate a sezonului, câștigând nouă din ultimele zece meciuri de ligă și terminând pe primul loc cu 55 de puncte din 27 de meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal din Australia.

  Victoria finală din sezonul regulat, cu 2-0 împotriva Adelaide United, a fost decisă de golurile lui Jacob Farrell și Max Balard. În semifinala cu Sydney FC, Central Coast Mariners au obținut o victorie totală de 2-1, datorită golurilor marcate de Joshua Nisbet și Mikael Doka în deplasare, menținând un scor alb pe teren propriu în retur.

  Echipa lui Mark Jackson nu a pierdut niciun meci din martie, având șase victorii și un egal, și speră să devină a treia echipă care apără cu succes titlul A-League în actualul format după acest meci, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite de excelenți specialiști în ponturi pariuri sportive.

Central Coast Mariners vs. Melbourne Victory: Finala Explozivă a A-League
Mark Jackson

Melbourne Victory: Încercarea de Recucerire a Trofeului

  Jucătorii lui Melbourne Victory vin în finală cu speranța de a câștiga titlul A-League pentru prima dată din 2018, după ce au fost nevoiți să lupte prin două runde de calificare. Echipa lui Tony Popovic a încheiat sezonul regulat pe locul trei, ratând primele două poziții din cauza unei serii de două înfrângeri și un egal în ultimele trei meciuri. Într-un meci eliminatoriu cu rivalii din oraș, Melbourne City, Victory au triumfat la penalty-uri după ce Nishan Velupillay a egalat în minutul 88.

  În semifinala împotriva Wellington Phoenix, Melbourne Victory au obținut calificarea în prelungiri, cu un gol decisiv marcat de Chris Ikonomidis. Deși au întâmpinat dificultăți în acest sezon, luptându-se cu adversari puternici, echipa speră să recâștige titlul A-League și să egaleze recordul de cinci titluri deținut de Sydney FC. Bruno Fornaroli, cu 18 goluri în 24 de meciuri, va fi jucătorul cheie în ofensivă, sprijinit de Nishan Velupillay și Roly Bonevacia.

Central Coast Mariners vs. Melbourne Victory: Finala Explozivă a A-League
Tony Popovic

Formații probabile

  Central Coast Mariners:

Vukovic; Roux, Hall, Kaltak, Farrell; Doka, Balard, Tapp, Theoharous; Nisbet, Kuol

  Melbourne Victory:

Izzo; Geria, Da Silva, Roderick, Traore; Teague, Valadon; Velupillay, Bonevacia, Arzani; Fornaroli

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri