Type to search

Stiri Tenis

Carlos Alcaraz, Vedeta Zilei de Deschidere la Wimbledon: Ambiții Mari și Meciuri Palpitante

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Debutul lui Carlos Alcaraz la Wimbledon 2024

  Carlos Alcaraz, în vârstă de 21 de ani, va fi principala atracție în prima zi a turneului de la Wimbledon. Spaniolul, care l-a învins anul trecut pe Novak Djokovic pentru a câștiga titlul, va începe campania din acest an împotriva calificatului estonian Mark Lajal. Alcaraz a câștigat și Openul Franței în acest an după o finală ale cărei ponturi tenis au fost dezvăluite online de excelenți specialiști în ponturi pariuri tenis.

  Lajal, numărul 269 mondial, va încerca să devină al treilea jucător din istorie care învinge campionul en-titre în primul tur la Wimbledon. Alcaraz, având în vedere că și-a stabilit deja un nume în istoria tenisului, este hotărât să își adauge numele pe lista scurtă a jucătorilor care au câștigat atât Roland Garros, cât și Wimbledon în același an.

Carlos Alcaraz, Vedeta Zilei de Deschidere la Wimbledon: Ambiții Mari și Meciuri Palpitante
Jannik Sinner

Provocări Majore pentru Jannik Sinner și Emma Raducanu

  Jannik Sinner, numărul unu mondial, își va începe parcursul la Wimbledon împotriva experimentatului german Yannick Hanfmann. Sinner, care a câștigat Openul Australian în acest an și l-a detronat pe Djokovic din vârful clasamentului ATP, va fi dornic să își demonstreze valoarea și pe iarba de la All England Club, conform recentelor predicții tenis de la Wimbledon.

  Pe lângă Sinner, Emma Raducanu revine pe terenul central după ce a ratat ediția de anul trecut din cauza unei accidentări. Campioana US Open din 2021, care a primit un wildcard pentru a participa la turneu, va înfrunta o adversară redutabilă în persoana rusoaicei Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 22. Raducanu vede această competiție ca o oportunitate excelentă de a se reface și de a se bucura din nou de jocul de tenis la cel mai înalt nivel.

Carlos Alcaraz, Vedeta Zilei de Deschidere la Wimbledon: Ambiții Mari și Meciuri Palpitante

Meciurile Vedetelor Așteptate cu Nerăbdare: Coco Gauff și Aryna Sabalenka

  Coco Gauff, având un sezon excelent, va încheia acțiunea pe terenul central în prima zi, confruntându-se cu compatrioata sa, Caroline Dolehide. Gauff, cap de serie numărul doi la feminin, speră să continue forma bună și să impresioneze publicul britanic cu jocul său dinamic și determinarea ei de neoprit.

  Pe terenul unu, Aryna Sabalenka, cap de serie numărul trei și considerată de mulți favorită pentru titlul din acest an, va deschide ziua împotriva americancei Emina Bektas. Sabalenka, cunoscută pentru stilul său agresiv de joc, va căuta să își consolideze statutul de favorită și să avanseze cu încredere în turneu.

  În plus, fanii care au campat peste noapte pentru a prinde locuri bune vor avea parte de o mulțime de meciuri interesante pe terenurile secundare, inclusiv pe norvegianul Casper Ruud, cap de serie numărul opt, care se va confrunta cu australianul Alex Bolt, oferind un început spectaculos pentru turneul de la Wimbledon 2024.

Carlos Alcaraz, Vedeta Zilei de Deschidere la Wimbledon: Ambiții Mari și Meciuri Palpitante
Aryna Sabalenka
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri