Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Premier League

Brentford vs Fulham. Ponturi Pariuri Premier League si Statistici Fotbal 04.05.2024

Avatar of xpertbet
Share
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Graham Scott

Stadion
Stadion

Brentford Stadium

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

17:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
19.08.2023 Fulham 0-3 Brentford 5-5 13-2 4-2 1-0
06.03.2023 Brentford 3-2 Fulham 2-3 12-17 0-3 0-0
20.08.2022 Fulham 3-2 Brentford 6-3 13-7 3-2 0-0
01.10.2020 Brentford 3-0 Fulham 2-4 9-13 1-2 0-0
04.08.2020 Brentford 0-0 Fulham 4-4 11-14 2-7 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Brentford
Gazde Scor Oaspeți
Brentford 2-0 Sheffield
Brentford 0-0 Brighton
Brentford 0-0 Man United
Brentford 2-2 Chelsea
Brentford 1-4 Liverpool
Logo
Fulham
Gazde Scor Oaspeți
West Ham 0-2 Fulham
Nottingham 3-1 Fulham
Sheffield 3-3 Fulham
Wolves 2-1 Fulham
Man United 1-2 Fulham
Brentford Fulham
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.20
1.40

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Brentford
Portar Flekken
Fundași Ajer, Collins, Pinnock, Reguilon
Mijlocași Janelt, Norgaard, Jensen
Atacanți Mbeumo, Toney, Schade
Kit
Logo
Fulham
Portar Leno
Fundași Castagne, Diop, Ream, Robinson
Mijlocași Palhinha, Lukic
Iwobi, Pereira, Willian
Atacanți Muniz
Kit

pont

Ambele Echipe Marchează @ 1.53

Cu Fulham înregistrând goluri în 12 din 17 meciuri în deplasare și Brentford demonstrând o capacitate puternică de a marca acasă, tendința ambelor echipe de a fi eficiente ofensiv sprijină pronosticul că ambele echipe vor marca.

ANALIZA MECI

Brentford vs Fulham

     Pe 4 Mai 2024, terenul de la Gtech Community Stadium va găzdui un duel electrizant între Brentford și Fulham, două echipe din vestul Londrei, în cadrul etapei a 36-a a Premier League. Acest meci nu numai că reprezintă o rivalitate locală încărcată de pasiune, dar vine și cu implicații importante pentru ambele echipe în clasamentul ligii.

     Brentford se află pe poziția 16 în Premier League cu 35 de puncte, în timp ce Fulham ocupă locul 13, având 43 de puncte. Deși ambele echipe sunt asigurate de participarea în topul competiției engleze și în sezonul următor, fiecare va căuta să-și îmbunătățească poziția finală și să capete un avantaj psihologic prin câștigarea acestei confruntări.

     Istoricul recent al întâlnirilor directe favorizează ușor echipa gazdă, Brentford, care a înregistrat două victorii din ultimele trei dueluri, marcând un total de 8 goluri față de 5 pentru Fulham. În toate aceste meciuri, scorul a depășit pragul de 2.5 goluri, ceea ce indică o tendință către partide cu multe reușite pe tabelă. De asemenea, ambele echipe au marcat în 67% din aceste confruntări, oferind indicii prețioase pariorilor despre potențialul ofensiv al ambelor tabere.

     La capitolul individual, Yoane Wissa de la Brentford și Rodrigo Muniz de la Fulham sunt jucătorii de urmărit, fiecare având un impact considerabil în fața porții adverse în acest sezon. Wissa a reușit să înscrie 10 goluri, în timp ce Muniz și-a trecut în cont 9 reușite, amândoi fiind vitali pentru schemele ofensive ale echipelor lor.

     Strategia de joc a celor de la Brentford include atacuri concentrate pe mijloc și utilizarea frecventă a baloanelor lungi, în timp ce Fulham preferă să joace pe lățime și să utilizeze capcana ofsaidului, ambele echipe fiind mai rezervate și jucându-se mai mult în propria jumătate de teren. Aceste caracteristici tactice, alături de absențele notabile din tabăra gazdelor, cu patru jucători de bază accidentați, ar putea influența dinamica și desfășurarea partidei.

     În concluzie, această confruntare nu este doar un simplu meci de campionat, ci un adevărat derby al Londrei de Vest, unde mândria și prestigiul sunt la fel de importante ca punctele puse în joc. Fanii ambelor tabere, dar și pariorii, au motive întemeiate să aștepte cu nerăbdare fluierul de start, programat pentru ora 17:00, pentru a vedea cum se vor descurca aceste două echipe într-un duel care promite spectacol și emoții.

Brentford: Formă, știri si statistici

     Brentford, gazdele acestui derby londonez, se prezintă într-o situație delicată în acest sezon de Premier League, situându-se doar cu un picior deasupra zonei retrogradării. Cu toate acestea, echipa a demonstrat momente de strălucire care le-au asigurat continuitatea în topul fotbalului englez și pentru sezonul viitor. Profilul lor tactic și performanța de acasă oferă câteva puncte de discuție interesante pentru orice fan al fotbalului sau parior.

     În ceea ce privește punctele forte, Brentford excellează în lovituri libere directe, jocul aerian și crearea oportunităților de gol, având o abilitate deosebită în atacul organizat din faze fixe și din jocul pe benzi. Aceste caracteristici sunt cruciale, mai ales când joacă pe teren propriu, unde capacitatea de a exploata slăbiciunile adversarilor prin centrări și pase lungi poate face diferența.

     Cu toate acestea, echipa se confruntă cu câteva vulnerabilități notabile. Păstrarea posesiei mingii este o slăbiciune evidentă, cu tendința de a pierde balonul în zone critice, ceea ce le poate pune în dificultate în fața unor adversari care presază înalt. De asemenea, Brentford are dificultăți în apărarea împotriva atacurilor rapide pe benzi și a jucătorilor tehnici, aspecte pe care Fulham ar putea să le exploateze.

     În privința stilului de joc, echipa antrenată de Thomas Frank preferă să atace prin mijlocul terenului și să utilizeze frecvent baloane lungi și centrări, o tactică care a fost eficientă în multe rânduri. Ei își bazează mult din joc pe atacuri organizate și pe execuții din faze fixe, având jucători capabili să livreze pasări decisive și să finalizeze în fața porții.

     Statisticile de acasă ale lui Brentford sunt ilustrative pentru capacitatea lor de a transforma Gtech Community Stadium într-o fortăreață. Echipa a marcat în 94% din meciurile de acasă, cu o medie de 1.59 goluri pe meci. Deși au primit 1.76 goluri pe meci în medie, abilitatea lor de a marca constant reprezintă o amenințare constantă pentru orice echipă care le calcă pragul.

     Mai mult, Brentford a demonstrat că poate fi extrem de periculoasă în reprizele secunde ale meciurilor, cu o tendință de a marca goluri târziu în joc. Această capacitate de a reveni sau de a sigila victorii în momentele de final poate fi crucială, mai ales în meciurile strânse.

     Un aspect negativ notabil este rata lor de protecție a avantajului, unde au arătat vulnerabilități, pierzând puncte importante din poziții favorabile. Această instabilitate poate fi o sursă de îngrijorare pentru Frank, mai ales în contextul unui derby intens ca cel cu Fulham.

     În concluzie, Brentford intră în acest meci cu câteva puncte forte notabile și un stil clar definit, dar și cu vulnerabilități care trebuie gestionate cu atenție. Cum vor folosi aceste arme și cum se vor adapta la absențele semnificative din echipă, rămâne de văzut în acest meci crucial de Premier League.

Fulham: Formă, știri si statistici

     Fulham intră în acest derby londonez cu un set distinct de așteptări și strategii, contrastând interesant cu profilul și situația Brentford. În calitate de oaspeți, Fulham a avut un parcurs de campionat plin de variații, cu momente de strălucire, dar și de incertitudine, reflectând în performanța lor în deplasare din acest sezon de Premier League.

     Unul dintre punctele forte ale lui Fulham este capacitatea lor de a proteja avantajele în scor, unde au demonstrat o eficiență „Foarte Puternică”, aspect crucial pentru meciurile în care conduc și trebuie să gestioneze presiunea finală a adversarilor. De asemenea, jocul pe benzi este o componentă cheie a tacticii lor, exploatând lățimea terenului pentru a deschide apărările adverse și a crea oportunități de gol.

     Totuși, echipa se confruntă cu anumite slăbiciuni, în special în apărarea împotriva șuturilor de la distanță și evitarea faulturilor în zone periculoase, ceea ce poate oferi adversarilor șanse de a marca din lovituri libere sau penalty-uri. Această vulnerabilitate poate fi deosebit de problematică în fața unei echipe ca Brentford, care este recunoscută pentru eficacitatea sa în situațiile de balon mort.

     Stilul de joc al lui Fulham se caracterizează prin utilizarea extensivă a jocului pe lățime și aplicarea capcanei ofsaidului, o tactică menită să prindă adversarii nepregătiți și să anuleze atacurile lor. De asemenea, preferă să joace mai mult în propria jumătate, ceea ce indică o abordare precaută și concentrată pe menținerea structurii defensive.

     În meciurile din deplasare, Fulham a arătat că poate fi o echipă dificil de învins, chiar și în condiții nefavorabile. Cu toate acestea, statisticile lor indică o anumită inconsistenta: au marcat în 12 din cele 17 meciuri jucate în deplasare, dar au și o medie de 2.06 goluri primite pe meci, reflectând problemele lor defensive în afara terenului propriu.

     Analizând performanța lor recentă, Fulham a înregistrat un număr respectabil de cornere în meciurile din deplasare, cu o medie de 5.29 cornere per meci. Aceasta sugerează o abordare activă și orientată spre atac, cu multe incursiuni pe benzi și încercări de a forța apărarea adversă să cedeze.

     Un aspect notabil al echipei Fulham este reziliența lor în duelurile londoneze, unde au reușit să rămână neînvinși în ultimele trei astfel de confruntări din Premier League. Acest fapt demonstrează capacitatea lor de a se ridica la ocazie în meciuri cu o miză emoțională și locală crescută, un factor care ar putea juca un rol important în duelul cu Brentford.

     Chiar dacă statisticile indică o vulnerabilitate în apărare în meciurile din deplasare, atacul lor a fost eficient, reușind să marcheze în fiecare din ultimele 6 meciuri externe. Această constanță în atac le oferă o bază solidă pentru a aspira la puncte în fiecare deplasare, în ciuda provocărilor defensive.

     Fulham a arătat și o capacitate notabilă de adaptare, cu jucători ca Rodrigo Muniz, care s-a evidențiat ca un marcator constant, crucial pentru strategia lor ofensivă. Prezența lui pe teren poate complica apărarea adversă, mai ales dacă Brentford se confruntă cu absențe semnificative în defensivă.

     Privind spre meciul cu Brentford, Fulham ar putea folosi acest context pentru a exploata orice slabiciuni ale gazdelor, mai ales pe flancuri, unde Brentford a arătat că poate fi vulnerabil. Cu toate acestea, capacitatea lor de a proteja un scor favorabil și de a gestiona momentele finale ale partidei va fi testată, dat fiind stilul direct și agresiv al lui Brentford.

     În concluzie, Fulham se prezintă la acest derby cu un mix de forțe ofensive promițătoare și vulnerabilități defensive care ar putea fi exploatate de Brentford. Meciul promite să fie un spectacol interesant, nu doar pentru suporterii celor două echipe, ci și pentru pariorii care caută oportunități bazate pe dinamica și statistica detaliată a ambelor echipe. Abordarea tactică, combinată cu performanțele individuale ale jucătorilor cheie, va determina nu doar rezultatul acestei confruntări, ci și impactul său asupra clasamentului Premier League în etapele finale ale sezonului.

Ponturi Pariuri Premier League

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul unde pasiunea pentru fotbal și pariuri se întâlnește cu expertiza. Aici veți găsi ponturi Premier League, ponturi pariuri Anglia, analize pariuri, ponturi pariuri experți și predicții fotbal care să vă ajute să luați decizii informate și să vă creșteți șansele de succes.

     Premier League este una dintre cele mai urmărite ligi de fotbal din lume, iar ponturi Premier League sunt esențiale pentru orice fan al fotbalului care dorește să parieze pe această competiție. Fiecare meci este o poveste, iar noi vă oferim informațiile necesare pentru a înțelege fiecare detaliu care ar putea influența rezultatul.

     Pe lângă aceasta, oferim și ponturi pariuri Anglia, care acoperă nu doar Premier League, dar și alte competiții importante din Anglia, cum ar fi Championship, FA Cup și League Cup. Fiecare competiție are specificul său, iar cu ajutorul analize pariuri detaliate, veți putea să navigați cu succes prin opțiunile de pariere.

     Analize pariuri pe xpertbet.ro sunt realizate de experți în domeniul pariurilor sportive, cu o profundă înțelegere a dinamicii fotbalului. Acestea includ informații despre forma echipei, istoricul întâlnirilor directe, starea jucătorilor și multe alte detalii care pot face diferența între o pariere reușită și una nereușită.

     De asemenea, suntem mândri să vă oferim ponturi pariuri experți, care sunt bazate pe analize riguroase și pe o înțelegere aprofundată a pieței de pariuri. Aceste ponturi sunt concepute pentru a oferi pariorilor o viziune asupra celor mai bune oportunități de pariere, bazate pe tendințele actuale și pe predicții detaliate.

     Când vine vorba de predicții fotbal, xpertbet.ro este sursa dvs. de încredere. Predictiile noastre sunt construite pe baza unei analize amănunțite a datelor statistice și a performanței echipei, astfel încât fiecare predicție fotbal pe care o oferim să fie cât mai precisă și să vă ajute să faceți pariuri câștigătoare.

     Noi înțelegem importanța de a avea acces la informații actualizate și relevante, și de aceea, actualizăm constant secțiunile noastre de ponturi Premier League, ponturi pariuri Anglia, analize pariuri, ponturi pariuri experți și predicții fotbal pentru a reflecta cele mai recente schimbări și tendințe din lumea fotbalului.

     Pe xpertbet.ro, fiecare parior, fie că este începător sau avansat, poate găsi informații utile care să-l ajute în drumul său spre succes în pariuri. Ne angajăm să oferim nu doar ponturi, ci și educație și strategii de pariere care să vă permită să deveniți mai buni în ceea ce faceți.

     Nu uitați, succesul în pariuri nu vine doar din alegerea echipei câștigătoare, ci și din înțelegerea pieței de pariuri și din aplicarea unor strategii de pariere eficiente. Aici, pe xpertbet.ro, veți găsi toate resursele necesare pentru a excela în pariurile pe fotbal și pentru a vă maximiza șansele de a obține profituri consistente.

     Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro ca partenerul dvs. de încredere în pariuri. Continuați să ne vizitați pentru cele mai noi ponturi Premier League, ponturi pariuri Anglia, analize pariuri, ponturi pariuri experți și predicții fotbal. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune ponturi și pentru a vă ajuta să faceți pariuri informate și câștigătoare.

Taguri