Type to search

Stiri Diverse

Brazilia și Columbia Remizează într-un Meci Exploziv la Copa America

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Goluri și Controverse în Prima Repriză

  Meciul dintre Brazilia și Columbia, disputat în California, s-a încheiat cu un spectaculos 1-1, pregătind brazilienilor un sfert de finală de foc pentru Copa America împotriva Uruguayului. Brazilia a deschis scorul printr-o execuție magnifică a lui Raphinha din lovitură liberă în minutul 12, într-un meci ale cărui ponturi Copa America au fost oferite online de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Columbia a egalat în prelungirile primei reprize prin Daniel Munoz, după ce a fost aproape de a înscrie de mai multe ori. Davinson Sanchez a avut un gol anulat pentru ofsaid, iar Brazilia a cerut un penalty controversat după ce Munoz l-a faultat pe Vinicius Jr. în careu, dar decizia VAR a arătat că apărătorul columbian a atins prima dată mingea în timpul intervenției.

  Potrivit ultimelor statistici fotbal columbiene, acest rezultat a prelungit seria de invincibilitate a Columbiei la 26 de meciuri, deși a pus capăt seriei lor de zece victorii consecutive. Antrenorul Columbiei, Nestor Lorenzo, și-a exprimat satisfacția pentru performanța echipei sale împotriva unui adversar de calibru, menționând că meciul a fost o ocazie de a măsura progresul echipei. De partea cealaltă, Marquinhos de la Brazilia a recunoscut că echipa sa mai are de lucrat pentru a atinge forma maximă, mai ales în meciurile mari.

Brazilia și Columbia Remizează într-un Meci Exploziv la Copa America
Raphinha (dreapta) deschide scorul cu un șut imparabil din lovitură liberă, balonul fiind trimis în vinclul porții columbiene

Intensitate și Ocazii Mari în Repriza Secundă

  În ciuda căldurii toride din California, ambele echipe au menținut intensitatea după pauză. Raphinha a fost aproape de a înscrie din nou dintr-o lovitură liberă în minutul 59, dar a trimis mingea puțin pe lângă poartă. Columbia a avut și ea ocazii importante, cea mai notabilă fiind a lui Rafael Borre, care a ratat o șansă uriașă de a marca din apropierea porții. Portarul columbian Camilo Vargas a fost și el la înălțime, respingând o lovitură de la distanță a brazilianului Andreas Pereira în minutele de prelungire.

  Cu acest rezultat, Columbia a terminat pe primul loc în Grupa D, acumulând șapte puncte, și va întâlni Panama în sferturile de finală. Brazilia, clasată pe locul doi cu cinci puncte, se va confrunta cu Uruguay, ceea ce promite a fi un meci plin de tensiune. Vinicius Jr. va lipsi din echipa Braziliei în acest meci important, după ce a primit un cartonaș galben pentru un incident cu James Rodriguez, ceea ce va fi o pierdere semnificativă pentru echipa sa.

Brazilia și Columbia Remizează într-un Meci Exploziv la Copa America
Daniel Munoz trimite pe lângă portarul brazilian, egalând și stabilind scorul final, Brazilia - Columbia 1-1

Subtitlul 3

Paragraf 1

Subtitlul 4

Paragraf 1

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri