Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Norvegia

Brann vs Stromsgodset. Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien si Statistici Fotbal 28.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Brann vs Stromsgodset Meci din Norvegia Eliteserien
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Sigurd Kringstad

Stadion
Stadion

Brann Stadion

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

20:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
03.12.2023 Stromsgodset 3-0 Brann 4-3 7-9 2-1 0-0
16.07.2023 Brann 1-0 Stromsgodset 4-5 13-7 0-1 0-0
21.08.2021 Stromsgodset 3-1 Brann 6-4 9-12 0-1 0-0
30.05.2021 Brann 3-0 Stromsgodset 9-4 11-8 2-0 0-0
29.08.2020 Brann 1-1 Stromsgodset 13-2 7-12 0-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Brann
Gazde Scor Oaspeți
Brann 2-1 Kristiansund
Brann 1-3 Molde
Brann 2-1 Sandefjord
Brann 3-0 Rosenborg
Brann 2-0 Odd
Logo
Stromsgodset
Gazde Scor Oaspeți
Sarpsborg 08 1-3 Stromsgodset
Fredrikstad 4-1 Stromsgodset
Bodo/Glimt 1-0 Stromsgodset
HamKam 0-1 Stromsgodset
KFUM Oslo 1-3 Stromsgodset
Brann Stromsgodset
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.40
1.80

ECHIPE PROBABILE

Logo
Brann
Portar Dyngeland
Fundași Crone, Knudsen, Larsen, Soltvedt
Mijlocași Kornvig, Nilsen, Myhre
Atacanți Blomberg, Finne, Kartum
Logo
Stromsgodset
Portar Bratveit
Fundași Taaje, Valsvik, Dahl
Mijlocași Vilsvik, Stengel, Krasniqi, Tomasson
Atacanți Therkelsen, Milkersen, Farji
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 2.5 goluri
Peste 2.5 goluri@1.47
Read More
Brann are o medie de 2.57 goluri totale per meci acasă, în timp ce Stromsgodset înregistrează 3.17 goluri în deplasare. Aceste statistici indică o tendință de participare la meciuri cu multe goluri. Stilurile lor ofensive și forma recentă sugerează că meciul va fi unul deschis, cu șanse mari de a vedea peste 2.5 goluri.
Victorie Brann
Victorie Brann@1.40
Read More
Brann a câștigat 71% din meciurile de acasă și a marcat în 86% din aceste jocuri. Forma lor actuală, cu 10 puncte din ultimele 5 meciuri, și avantajul terenului propriu îi fac favoriți pentru victorie.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Brann vs Stromsgodset.

     În data de 28 iunie 2028, SK Brann și Stromsgodset se vor confrunta într-un meci important din etapa a 12-a a Eliteserien, meci care va avea loc pe Brann Stadion începând cu ora 20:00. Acest meci este crucial pentru ambele echipe, fiecare având propriile obiective și ambiții în acest sezon. Brann, care ocupă poziția a doua în clasament cu 27 de puncte, este în plină luptă pentru titlu, dorind să se mențină aproape de liderul Bodo/Glimt. Pe de altă parte, Stromsgodset se află pe locul șase cu 17 puncte și speră să-și consolideze poziția pentru a accede în competițiile europene.


     Istoricul întâlnirilor directe dintre cele două echipe arată un echilibru destul de strâns. În ultimele 10 meciuri directe, Brann a câștigat de 4 ori, Stromsgodset de 3 ori, iar 3 partide s-au terminat la egalitate. În aceste confruntări, Brann a marcat 16 goluri, iar Stromsgodset 14 goluri. Un procent semnificativ de 60% din aceste meciuri s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate, iar în 70% dintre ele ambele echipe au reușit să înscrie.


     Forma recentă a celor două echipe sugerează un meci dinamic și plin de evenimente. Brann vine după două victorii consecutive în campionat, iar media lor de goluri pe meci este de 1.69, cu o tendință de a marca mai mult în a doua jumătate a meciurilor. Statisticile arată că 77% din golurile primite de Brann au fost încasate în repriza a doua. În ceea ce privește cornerele, Brann are o medie de 5.7 cornere pe meci acasă, iar meciurile lor au o medie de 9.3 cornere per partidă, cu 57% dintre acestea având peste 9.5 cornere.


     De cealaltă parte, Stromsgodset a obținut 7 puncte în ultimele 5 meciuri din deplasare, marcând 7 goluri și primind 9. În aceste meciuri, procentul de BTTS (ambele echipe marchează) este de 60%, iar media de goluri per meci este de 3.17. Stromsgodset tinde să înscrie mai des în prima repriză, cu un procent de 67% din golurile lor marcate în această perioadă. La capitolul cornere, Stromsgodset are o medie de 4.5 cornere per meci în deplasare, iar 67% din meciurile lor se încheie cu peste 8.5 cornere.


     În concluzie, meciul de vineri promite să fie unul captivant, cu multe goluri și ocazii de ambele părți. Ambițiile echipelor și forma recentă sugerează că vom avea parte de un spectacol fotbalistic de calitate.

Brann: Formă, știri si statistici

     SK Brann, situată pe poziția a doua în Eliteserien, se află într-o formă excelentă în acest sezon, acumulând 27 de puncte și fiind într-o luptă strânsă pentru titlu cu Bodo/Glimt. Echipa din Bergen își propune să recâștige titlul după o absență de 21 de ani, ultima lor victorie în campionat datând din 2007. Brann a demonstrat o consistență notabilă în jocurile de acasă, unde au obținut 10 puncte din ultimele 5 meciuri, cu o medie de 1.57 goluri marcate per meci și o rată de succes de 43% în menținerea porții intacte.


     Principalul lor marcator, Joachim Soltvedt, a contribuit semnificativ la performanțele echipei cu 5 goluri și 3 pase decisive în acest sezon. Alături de el, jucători precum Ole Didrik Blomberg și Emil Kornvig au adus un aport important, fiecare reușind să înscrie de 3 ori, respectiv de 2 ori. Această ofensivă puternică a permis echipei să fie una dintre cele mai prolifice în atac din ligă, cu o medie de 1.69 goluri per meci.


     Un aspect important de menționat este capacitatea echipei de a marca în momentele cheie ale meciurilor. Brann tinde să înscrie mai mult în a doua repriză, având un procent de 77% din golurile marcate în această perioadă. De asemenea, echipa este foarte eficientă în fața propriilor suporteri, reușind să marcheze în 86% din meciurile disputate pe teren propriu.


     Pe plan defensiv, Brann a demonstrat o îmbunătățire considerabilă, cu o medie de doar 1 gol primit per meci acasă. Cu toate acestea, 57% din golurile primite au venit în a doua repriză, sugerând o ușoară vulnerabilitate pe final de meci. În ceea ce privește cornerele, echipa are o medie de 5.7 cornere per meci acasă, cu un procent de 57% din meciuri având peste 9.5 cornere.


     Brann
se află într-o serie pozitivă, neînvinsă în ultimele două meciuri și cu o serie de șapte meciuri consecutive în care a reușit să înscrie. Aceste statistici subliniază consistența și forma bună a echipei, ceea ce le oferă un avantaj moral în confruntarea cu Stromsgodset.


     Stilul de joc al echipei Brann se caracterizează printr-un atac rapid și eficient, combinat cu o defensivă solidă. Echipa preferă un joc de posesie, cu pase rapide și o tranziție rapidă din apărare în atac. Punctele forte ale echipei includ capacitatea de a marca goluri decisive și menținerea unei presiuni constante asupra adversarilor. Pe de altă parte, punctele slabe includ vulnerabilitatea defensivă pe final de meci și dependența de câțiva jucători cheie în atac.

Stromsgodset: Formă, știri si statistici

     Stromsgodset, situată pe locul șase în clasamentul Eliteserien, a avut un sezon destul de consistent până acum, acumulând 17 puncte și menținându-se în lupta pentru un loc în competițiile europene. Forma lor din deplasare a fost decentă, obținând 7 puncte în ultimele 5 meciuri, cu o medie de 1.33 goluri marcate per meci și o rată de succes de 17% în menținerea porții intacte.


     Principalul lor marcator, Elias Melkersen, a reușit să înscrie 3 goluri în acest sezon, fiind un jucător cheie în ofensiva echipei. De asemenea, Melkersen a avut o contribuție notabilă în ultimele trei meciuri de campionat, înscriind de două ori. Alți jucători importanți în atac includ pe Fred Friday și Jack Ipalibo, care au adus un aport semnificativ în jocul ofensiv al echipei.


     Stromsgodset
are o tendință de a marca mai des în prima repriză a meciurilor, cu un procent de 67% din golurile lor marcate în această perioadă. Această tendință de a începe meciurile în forță le-a permis să obțină rezultate pozitive în deplasare, chiar și împotriva unor adversari mai puternici. În ceea ce privește cornerele, echipa are o medie de 4.5 cornere per meci în deplasare, cu 67% din meciuri având peste 8.5 cornere.


     Pe plan defensiv, Stromsgodset a avut dificultăți în menținerea porții intacte, primind în medie 1.83 goluri per meci în deplasare. De asemenea, 83% din meciurile lor din deplasare s-au încheiat cu cel puțin un gol primit. Această fragilitate defensivă este un aspect pe care echipa trebuie să îl îmbunătățească pentru a putea spera la un rezultat pozitiv împotriva Brann.


     Echipa are un stil de joc direct, bazat pe pase lungi și contraatacuri rapide. Stromsgodset preferă să joace pe atacuri rapide, exploatând spațiile lăsate de adversari și având o tranziție rapidă din apărare în atac. Punctele forte ale echipei includ capacitatea de a marca rapid și eficient, precum și rezistența psihică în meciurile dificile. Pe de altă parte, punctele slabe includ vulnerabilitatea defensivă și dependența de câțiva jucători cheie în atac.


     În concluzie, meciul dintre Brann și Stromsgodset se anunță a fi unul captivant, cu ambele echipe având ambiții mari și o formă bună. Brann va încerca să își mențină forma bună și să obțină o victorie care să îi apropie de titlu, în timp ce Stromsgodset va căuta să surprindă și să își consolideze poziția pentru a accede în competițiile europene.

Ponturi Pariuri Norvegia Eliteserien

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri Norvegia. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     Eliteserien, prima ligă de fotbal din Norvegia, este una dintre competițiile de top care atrage atenția pariorilor din întreaga lume. Cu ajutorul ponturi Eliteserien oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții importante. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor și până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi predictii fotbal azi bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi pariuri azi, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Norvegia.

     Pe lângă ponturi Eliteserien, vă oferim și ponturi bune pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi predictii fotbal azi actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Norvegia bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Eliteserien.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Eliteserien. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă predictii fotbal azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Norvegia oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre ponturi bune pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Norvegia.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la predictii fotbal azi actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi Eliteserien bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Norvegia. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Eliteserien care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Eliteserien și predictii fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi bune. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Norvegia. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Eliteserien sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune predictii fotbal azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Eliteserien care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi Eliteserien și predictii fotbal azi oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri Norvegia și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune predictii fotbal azi și ponturi Eliteserien.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Norvegia și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri