Type to search

Ponturi pariuri Europa League Ponturi Europa League Stiri

Braga vs Bodo Glimt Ponturi Europa League 23.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Braga vs Bodo Glimt Ponturi Europa League 23.10.2024

Braga vs Bodo Glimt Ponturi

Braga vs Bodo Glimt Ponturi. În etapa a 3-a din Europa league, Braga o întâlnește pe Bodo Glimt pe 23 octombrie de la ora 17:30. Mai jos găsiți ponturi Braga vs Bodo Glimt oferite de experții XpertBet.

 

Mai multe Ponturi Bune din Europa League și Champions League găsești pe site!

Analiză și Statistici

  • Braga nu a impresionat în primele două runde din Europa League. A debutat cu o victorie la limită, 2-1 cu Maccabi Tel Aviv, dar apoi a pierdut fără drept de apel cu Olympiakos, scor 3-0.
  • Bodo Glimt s-a descurcat excelent până acum în Europa League, iar după două runde este fără eșec. Nordicii au câștigat cu Porto (3-2), iar cu Royale Union SG a încheiat la egalitate (0-0).
  • De spus că Bodo Glimt are o singură victorie în ultimele 6 jocuri disputate în deplasare, în timp ce Braga 4 din ultimele 5 jocuri de acasa.
  • Este primul duel direct între cele două formații, iar Braga este favorită. Cine se impune?

Alte ponturi:

Braga vs Bodo Glimt Ponturi

Victorie Braga @ 1.85

Braga este favorită și mă aștept să confirme printr-o victorie, asta pentru că este echipa mai în formă, mai bună din punct de vedere valoric, dar și pentru că are fanii de partea sa. De partea cealaltă, Bodo Glimt are mari probleme în meciurile disputate în deplasare și nu cred că poate produce surpriza.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor