Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Betis vs Atletico Madrid Ponturi La Liga 27.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Betis vs Atletico Madrid Ponturi La Liga 27.10.2024

Betis vs Atletico Madrid Ponturi

Betis vs Atletico Madrid Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 11-a din La Liga. Partida se va juca duminică, de la ora 19:30. Mai jos găsiți ponturi Betis vs Atletico Madrid oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei în Cotă 2 și Cotă 10 pe site!

Analiză și Statistici

  • Betis este doar pe locul 8 în La Liga, cu 15 puncte acumulate în 10 etape.
  • De partea cealaltă, Atletico Madrid este pe 4, cu 20 de puncte, fiind la nu mai puțin de 7 lungimi în spatele liderului PSG.
  • Betis vine după remiza din Conference League, 1-1 vs FC Copenhaga, în timp ce Atletico Madrid a pierdut cu Lille în Champions League, scor 1-3.
  • Nu este de mirare că Atletico domină clar duelurile directe cu Betis, fiind echipa mai bună din punct de vedere valoric. De altfel, matrilenii s-au impus în 8 din precedentele 10 întâlniri. De altfel, Betis a câștigat o singură dată cu Atletico în ultimii 10 ani.
  • Cine se impune astăzi? Betis sau Atletico Madrid?

Alte ponturi:

Betis vs Atletico Madrid Ponturi

sub 2.5 goluri @ 1.65

Atletico Madrid este destul de inconstantă și nu cred că poate câștigat acest meci. Betis este un adversar incomod, în special pe teren propriu. Mă aștept la un duel disputat, de luptă și cred că un pariu pe goluri este cea mai bună optiune.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri