Type to search

Stiri Diverse

Besiktas vs. Ankaragucu în Super Lig: Luptă Intensă pentru Ocuparea Locului 4 în Clasament

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Besiktas: În Luptă pentru Menținerea Poziției în Clasament

  Besiktas caută să-și păstreze locul patru în Super Lig când primesc vizita lui Ankaragucu pe Tupras Stadyumu vineri seara. Gazdele sunt fără victorie în ultimele cinci meciuri și au văzut cum diferența față de echipele din spatele lor a dispărut, cu doar șase jocuri rămase de disputat. În consecință, trebuie să găsească o soluție pentru a-și redobândi forma în acest meci decisiv, ale cărui ponturi pariuri sunt expuse pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Sub conducerea lui Fernando Santos, Besiktas se află pe locul patru cu 48 de puncte, dar diferența față de echipele urmăritoare a dispărut după doar două puncte câștigate în ultimele cinci partide. Gazdele sunt acum la egalitate de puncte cu Rizespor, de pe locul cinci, iar orice alt eșec ar putea să-i facă să piardă poziția pentru Europa Conference League. Besiktas trebuie să își găsească din nou forma câștigătoare, confirmând recentele predicții fotbal din Super Lig.

Besiktas vs. Ankaragucu în Super Lig: Luptă Intensă pentru Ocuparea Locului 4 în Clasament
Fernando Santos

Ankaragucu: În Căutarea Distanțării de Zona Retrogradării

  Ankaragucu vine după o victorie impresionantă împotriva lui Gaziantep în ultimul meci, fiind neînvinși de trei partide. Conform ultimelor statistici fotbal din Turcia, oaspeții au acumulat 37 de puncte din 32 de meciuri și au urcat pe locul 13 în clasament, la șase puncte distanță față de zona de retrogradare. Cu toate acestea, vor avea o sarcină dificilă în fața lui Besiktas, însă forma lor recentă le dă încredere că pot obține un rezultat pozitiv. În tur, cele două echipe au remizat, 1-1.

  Echipa lui Emre Belozoglu se bazează pe performanța solidă a lui Sowe în atac și caută să își mențină seria fără înfrângere pentru a-și consolida poziția în Super Lig. Cu toate acestea, trebuie să rămână concentrată și să gestioneze eficient duelurile cu Besiktas, atât din perspectiva ligii, cât și a Cupei Turciei, unde vor întâlni din nou echipa din Istanbul.

Besiktas vs. Ankaragucu în Super Lig: Luptă Intensă pentru Ocuparea Locului 4 în Clasament
Emre Belozoglu

Formații probabile

  Besiktas:

Gunok; Svensson, Colley, Worrall, Terzi; Fernandes; Ghezzal, Rashica, Muci, Muleka; Kilicsoy

  Ankaragucu:

Gungordu; Cetin, Mujakic, Radakovic, Kitsiou; Guneren, Cigerci; Pedrinho, Bassogog, Morutan; Sowe

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri