Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

Benfica vs Feyenoord Ponturi Champions League 23.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Benfica vs Feyenoord Ponturi Champions League 23.10.2024

Benfica vs Feyenoord Ponturi

Benfica vs Feyenoord Ponturi. Este un meci care face parte din runda a 3-a din Champions League. Partida se va juca miercuri, de la ora 22:00, în Portugalia. Mai jos găsiți ponturi Benfica vs Feyenoord oferite de experții XpertBet.

 

Am pregătit și Biletul Zilei Champions League în Cotă 10!

Analiză și Statistici

  • Benfica a început excelent noul sezon din Champions League. Portughezii au câștigat atât cu Steaua Roșie Belgrad (1-2), cât și cu Atletico Madrid (4-0).
  • De partea cealaltă, Feyenoord a debutat cu stângul, 0-4 pe teren propriu cu Leverkusen, dar apoi a obținut o victorie de moral, 2-3 în deplasare cu cei de la Girona.
  • De altfel, Benfica este într-o formă de zile mari, fiind nînvinsă de 9 jocuri, timp în care a înregistrat 8 victorii și o remiză.
  • Și Feyenoord este într-o ușoară creștere de formă, reușind să câștige ultimele 3 partide. Totuși, are doar 5 succese în cele 11 jocuri disputate în actuala stagiune.
  • Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată, iar Benfica este mare favorită. Se impun portughezii?

Alte ponturi:

Benfica vs Feyenoord Ponturi

Victorie Benfica @ 1.55

Benfica este pe val și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că va ave fanii de partea sa. De altfel, portughezii s-au impus în 3 din cele 4 partide directe cu Feyenoord și cred că va obține un nou succes. Nu cred că olandezii pot produce surpriza, asta și pentru că în meciurile din deplasare nu impresionează.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri