Type to search

Stiri Diverse

Bătălia Decisivă pentru Acces în Semifinalele Conference League: PAOK Salonic vs. Club Brugge

Avatar of Xpert Bet
Share

PAOK: Determinare și Ambiție

  PAOK Salonic și Club Brugge se pregătesc să încheie o confruntare palpitantă pentru un loc în semifinalele Europa Conference League. După ce belgienii au obținut o victorie la limită cu 1-0 în prima manșă, echipa greacă se întoarce pe Thessaloniki cu scopul de a răsturna situația și de a-și continua drumul către primul său titlu continental într-un meci ale cărui ponturi bune sunt dezvăluite online.

  Sub conducerea românului Razvan Lucescu, PAOK speră să depășească performanța din 2022, când au ajuns ca și acum în sferturile Europa Conference League. Cu o revenire spectaculoasă împotriva lui Dinamo Zagreb în faza anterioară și un rezultat strâns în prima manșă, echipa elenă este determinată să își exploateze avantajul terenului propriu și să obțină calificarea în semifinale, confirmând recentele predicții fotbal din Grecia.

Bătălia Decisivă pentru Acces în Semifinalele Conference League: PAOK Salonic vs. Club Brugge
Răzvan Lucescu

Club Brugge: Provocări și Oportunități

  Club Brugge, la fel ca și adversarii lor, se confruntă cu o serie de provocări și oportunități în drumul lor spre semifinale. Cu un avans fragil după prima manșă și mai multe absențe importante din cauza suspendărilor și accidentărilor, echipa belgiană trebuie să-și maximizeze potențialul și să își apere avantajul minim pentru a progresa în competiție, potrivit unor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

  Club Brugge se confruntă cu o mulțime de probleme de selecție înaintea returului, fundașii Brandon Mechele și Maxim De Cuyper și atacantul Igor Thiago fiind excluși prin suspendări după ce au atins pragul pentru cumul de cartonașe galbene. Totuși, cu o echipă bine pregătită de managerul Nicky Hayen și o motivație ridicată, Club Brugge caută să transforme această oportunitate într-un succes și să-și îndeplinească ambițiile europene.

Bătălia Decisivă pentru Acces în Semifinalele Conference League: PAOK Salonic vs. Club Brugge
Nicky Hayen

Formații probabile

  PAOK:

Kotarski; Vierinha, Kedziora, Koulierakis, Rahman; Meite, Schwab; Zivkovic, Konstantelias, Despodov; Thomas

  Club Brugge:

Jackers; Sabbe, Ordonez, Spileers, Meijer; Vetlesen, Onyedika, Vanaken; Zinckernagel, Jutgla, Skoras

Paragraf 1

Taguri