Type to search

Ponturi pariuri La Liga Ponturi Spania Stiri

Barcelona vs Sevilla Ponturi La Liga 20.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Barcelona vs Sevilla Ponturi La Liga 20.10.2024

Barcelona vs Sevilla Ponturi

Barcelona vs Sevilla Ponturi. Barcelona și Sevilla sunt adversare în etapa a 10-a din La Liga Spania, duminică, de la ora 22:00 pe Estadi Olímpic Lluís Companys. Mai jos găsiți Ponturi Barcelona vs Sevilla oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei în Cotă 2 cu șanse bune de verde!

Analiză și Statistici

  • Barcelona este liderul la zi din La Liga, cu 24 de puncte acumulate în 9 etape. În această perioada, catalanii au înregistrat o singură înfrângere și nu mai puțin de 8 victorii.
  • De partea cealaltă, Sevilla se află în partea a doua a clasamentului, respectiv pe locul 12, cu 12 puncte. În 9 runde, andaluzii au obținut 3 remize, 3 victorii și 3 înfrângeri.
  • Barcelona a câștigat toate cele 3 partide din La Liga disputate pe teren propriu, în timp ce Sevilla nu a câștigat niciun meci în deplasare (3 remize și un eșec).
  • Înainte de a se întâlni, Barcelona a facut spectacol cu Alaves (0-3), în timp ce Sevilla a câștigat la limită cu Betis (1-0).
  • Așa cum era de așteptat, Barcelona domină clar duelurile directe cu Sevilla. Ca idee, catalanii s-au impus în ultimele 5 întâlniri.

Alte ponturi:

Barcelona vs sEVILLA PONTURI

1 & peste 2.5 goluri @ 1.65

Barcelona nu își permite pași greșiti în lupta pentru prima poziție în La Liga. Mă aștept ca trupa catalană să se impună la pas, fiind într-o formă de zile mari, dar și pentru că va avea fanii de partea sa. Nu cred că Sevilla poate produce surpriza, fiind destul de inconstantă. 

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri