Type to search

Ponturi pariuri Champions League Champions League Stiri

Barcelona vs Bayern Ponturi Champions League 23.10.2024

Avatar of Marius Ionut
Share
Barcelona vs Bayern Ponturi Champions League 23.10.2024

Barcelona vs Bayern Ponturi

Barcelona vs Bayern Ponturi. Barcelona și Bayern sunt adversare în etapa a 3-a din Champions League, miercuri, de la ora 22:00 pe Estadi Olímpic Lluís Companys. Mai jos găsiți ponturi Barcelona vs Bayern oferite de experții XpertBet.

 

Vezi și Biletul Zilei Champions League cu șanse bune de verde!

Analiză și Statistici

  • Barcelona a început cu stângul noul sezon din Champions League, iar în prima rundă a pierdut în mod surprinzător cu Monaco, scor 2-1. În schimb, catalanii au făcut spectacol în runda a 2-a, 5-0 cu Young Boys.
  • Bayern Munchen nu a avut milă de Dinamo Zagreb în prima rundă și s-a impus cu scorul de 9-2. A dezamăgit în etapa a 2-a, când a pierdut cu Aston Villa, scor 2-1.
  • În La Liga, Barcelona este liderul clasamentului, așa cum de altfel este și Bayern Munchen în Bundesliga.
  • De 17 ori s-au întâlnit cele două formații, iar până acum Barcelona are doar 3 victorii, Bayern s-a impus de 12 ori, iar 2 partide s-au încheiat la egalitate. De altfel, bavarezii au câștigat ultimele 6 întâlniri cu Barcelona.
  • Ultimul duel direct a avut loc în grupele Champions League (2002), iar atunci Bayern câștiga cu 3-0.

Alte ponturi:

Barcelona vs Bayern Ponturi

sub 3.5 goluri @ 1.95

Se întâlnesc două echipe cu pretenții la trofeu, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat, în care Barcelona și Bayern vor fi destul de prudente. Este un meci al orgoliilor și cred că vom asista la un duel tensionat, cu puține reușite.

Autor
  • Marius Ionut

    Marius Ionut este un specialist în fotbal internațional, specializat în La Liga, Serie A și Ligue 1, și activează ca analist la Xpertbet.ro. Expertiza sa în analiza acestor campionate de top se reflectă în ponturile de pariuri bin...

    View all posts Autor
Taguri